Jump to content

İslamicStateTR

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    44
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

İslamicStateTR Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ars vs bu konularda tevil yapiyoruz.Bundan yuzlerce yil onceki insana metafizigi somutlastirarak anlatmak zorundasin.Bi sunu anlayamiyorsunuz.
  2. İslamicStateTR

    Hitler'in Dini Görüşleri

    Hitler bugun illuminatinin de yapmaya calistigi seyi yapti:ust insani ve irki uretmek.Lucifere sadik ust insanlar..Koyunlar olsundu.Dunyada sadece bunlar olacakti.Bu yolda yapilanlar:yapay depremler savaslar vs.Nepal depremi de bunlardan birisi.Inanir misiniz inandigim kitabin adiyla konusuyorum Arkadasim 21 nisanda 24 nisanda haarpla bir deprem uretilecegini bildi.Ondan once de bilmisti. Dunyada neler olup bitiyor bi bilseniz.Hitler de bunlardan biriydi iste.
  3. O tas cenetten inmedir.Farkli bir enerjisi ve titresimi olan tastir.Peygamber Muhammed insanlarin kotuluklerinden dolayi renginin karardigini soyler.Bu cok manidardir.Cunku o bagdastirdiginiz hint tradisyonuna gore de ahir zamandayiz.Onlarin ahir zaman isaretleri de birbir gerceklesiyor.Insanlarin dinsiLzlikle ovundugu cag bu.
  4. İslamicStateTR

    Mekke Gerçeği!

    Başka bir argüman yok zaten.Bırakın artik su argümanları.Super man olabilir diyorsun,Tanrı nin olasılığına imkan vermiyorsun.Kesin olarak yok diyorsun.Yeter artik.Kilicimi kullandırmak zorunda birakma beni!!
  5. Bu gerçeği artik saklayabilecegimi söyleyemem.Mekke nerden geldi,Mekke nin sekuler tarihi nedir sorusunu sorup durdunuz.Ben de bilmiyorum bunun cevabını.Sanirim Mekke yi farklı bir açıyla aciklayacagim. Ayodhya (About this sound listen ; Sanskrit: अयोध्या, IAST Ayodhyā), also known as Saket (Sanskrit: साकेत),[1] is an ancient city of India, believed to be the birthplace of Rama[2] and setting of the epic Ramayana. It is adjacent to Faizabad city at the south end in the Indian state of Uttar Pradesh. Ayodhya used to be the capital of the ancient Kosala Kingdom. It has an average elevation of 9
  6. İslamicStateTR

    Bir Ateistin Kaleminden İSLAM

    Edebiyatta 12-14.yy arasında bir boşluk vardır Anadolu sahasında,Türk Dili tarihinde.Bu zamanda kayitli bir eser göremezsiniz.Simdi bu donemde hicbir şey yazılmamıştır mi diyeceğiz?Büyük ihtimalle elde yazili olan şeyler varsa da Moğol işgali sırasında yok oldu,ayni şey İslam literatürü için de geçerli.Büyük ihtimalle onlar da Moğollar tarafından yakılıp yıkılan kutuphanelerle yok olup gittiler.
  7. Bu apaçık bir uyarıdır! Uyaridir! 26-29 Nisan 2015 tarihleri arasında ABD de hortum felaketleri olacaktır!!
  8. İslamicStateTR

    Masonluk Nedir?

    Masonluk bir kardeşlik örgütüdür.Eminim ki internette hakkında yazılanların çoğu yalan ve çarpıtma. Ayrıca dinsizlikten kasıt bütün dinleri bir potada eritmektir.Mistik bir oluşum,tabanı ezoterik(sanırım,sanırım,sanırım) Kabul edilme Şartları arasında yüce bir yaratıcıya inanma şartı da var.Yani ateistler size buradan da ekmek yok.
  9. İslamicStateTR

    Satranç ve Tavla oynamak islam da haramdır

    Peygamber Muhammed(sav) hep ahir zamanda olduğumuzu vurgular.Zaten çoğu inanışa göre de oyleyiz.İşaretler birer birer parlıyor,kıyamete gidiyoruz.Bu bağlamda Müslüman zamanını boşa harcayamaz.Bunu der Peygamber Muhammed. İslam Devleti mucahidleri geçenlerde futbol şampiyonası düzenlemişti.Zvekayi geliştirmek için oynanirsa,zamanı boşa harcamamak şartıyla satranç oynanmasinda Ehli Sünnet açısında bir sorun yok diye biliyorum.Çalgı sesi kullanılmayan muzikler var:nesid. İslam Devleti radyo bile açtı:92.5
  10. İslamicStateTR

    Abdesti bozan zımbırtılar

    Saçma olduğunu dusundugun bir şeye neden bulduysan biz de saçma olmadığını düşündüğümüz şeye nedenler buluruz. Temizlik her şeyden önce gelir,su temizliktir. Cehennemde yanarken çok ararsiniz.
  11. İslamicStateTR

    Kültürümüz de niye bale yok?

    Sen beni yargilayamazsin.Velayet sadece Müslümanlara aittir tagut.İslam devletini destekledim,desteklerim.Destekleyenlerin hepsinin mi duygu sorunu var?Sizin yalanlariniza tokuz,yalanlariniza boyun egmeyecegiz.Yeter artik Müslümanların asagilinmisliklari,öldürülmeleri.Ama artik ayağa kalktik ve kosacagiz. Yezidi vs haberleri yalandır,Selefi site deki su yazıyı okuyunuz: http://www.islam-tr.com/irakta-hristiyan-ve-yezidi-katliami-meselesi/
  12. İslamicStateTR

    Kültürümüz de niye bale yok?

    Her şeyden önce tüm Müslümanların rahatı gereklidir.Maslahat bunu gerektirir.
  13. İslamicStateTR

    Zürafa otopsisindeki Evrimsel hata

    Öyle olmaması gerektiğine kim karar veriyor?Öyle olması şart mi? Dawkins profesör olmuş ama su savunduğuna bak.
  14. İslamicStateTR

    Materyalizm neden balondur?

    Hz Muhammed e boyle laf etmene izin veremem. Kimseye de yalan söylemem,yalan soyleyen vakit olur kendi gerçekliğini kaybeder bir gün. Bana yol gösteren hep bendim.Mitoloji okudum,din okudum,sembolojiyle,ezoterizmle ilgilendim vs.Öyle şeyler gördüm ki Kuran i ne kadar safça anlamaya calisiyormusum dedim.Bu süreç belli bir inanca koşullu da geçmedi. Yeter ki arayın.Arayan bulur,bulan hic aramamistir. Bu mesaja cevap vermeyin lütfen.Bu son olsun.Konu bu değil.
×
×
  • Yeni Oluştur...