Jump to content

Kosovalı

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.476
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kosovalı Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 01-07-1983

Contact Methods

  • MSN
    psikolog._@hotmail.com
  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    ERZURUM
  • Interests
    her an değişiyor.ama seyahat etmeyi çok seviyorum
  1. Kim ulan bu tipsiz. Beni taklit etmeye çalışmış, aklı sıra. Taklitlerimden sakınınız :)

  2. Forumdan atılma rekorunu elinde bulunduran üye, aa yine atılmış?

  3. kızamıyorum kendisine..ilginçtir ama evet kızılmıyor kendisine hehe

  4. kardeş forumda herkes beni tanır..burda her ne kadarda millete takılsam,şaka yapsamda asla küfretmemişimdir kimseye..ama adam durduk yere anama küfredince artık tepem attı.. şimdi oğuza öm attım..bu olaya müdahale edilmezse, hakaret ve küfür davası açıcam foruma.. bu konuda çok ciddiyim..anibalın forumdan ihracını talep ediyorum..
  5. Kosovalı

    Muhammed

    biz size kanıt ve delil sunmak zorundamıyız be? kanıt problemi size ait bize değil..zira peygamberin yalancı olduğunu idda eden sizsiniz biz değil..
  6. Kosovalı

    6 Temmuz Eylem Günü

    ergenekoncular meydanlara iniyolar ha..oda iyi
  7. Kosovalı

    Muhammed

    evrim konusunda tartışanlar çok mat oldular ateizm forumlarında..mat olmaktanda bıkmıyorsunuz her nedense..ilginç..çok ilginç.. konuya geliyim.. bizim inancımız sabit ve şüphesizdir..bu tür sorular aklımızın ucunu bırak,50 000 000 km yakınından bile geçmez.. hayırdır neden bizden kanıt istiyorsun? müslümanmı olacaksın?
  8. Kosovalı

    Siz olsanız nasıl davranırdınız ?

    çocuklardan birisi babasına ihanet eder,küfür ve hakaretler savurursa elbette babanın talimatıyla diğer kardeş devreye girecektir.. brucee lee söylermisin? ozaman pkk lılaradamı acıyalım? onlarda insan diye öldürmeyelimmi? bırakın bu layt insan rollerini ya..
  9. Kosovalı

    Kuranı Yırttım

    sende mecazi anlamı bile anlicak kapasite yok.. dur bakalım hele.ya sabır diyoruz..sanırım bu mübarek günde bile küfür edeceğim öyle gözüküyor.. gerekirse cuma namazınada gitmicem ve namaz saatini seni burda hakliyarak geçireceğim..
  10. Kosovalı

    İslam köleliği kaldırmamıştır

    33- Nikaha güç yetiremeyenler de, teşebbüs ettiği halde nikah için gerekli olan şeyleri tedarik edemeyen ve yardım göremeyen bekarlar da Allah kendilerini varlıklı kılıncaya kadar iffetini korumaya çalışsın ve bu cümleden olarak ellerinizin altında bulunanlardan mükatebe yapmak isteyenleri eğer kendileri hakkında bir iyilik biliyorsanız hemen mükatebe yapınız. MÜKÂTEBE: Kitabete kesişmek, köle veya cariyenin vermeyi taahhüd ettiği bir bedel karşılığında hür olmak üzere kendisini efendisinden satın alması anlaşmasıdır ki, bedeli ödeyince hür olur. Ve Allah'ın size vermiş olduğu malından siz
  11. Kosovalı

    Kuranı Yırttım

    ................ seni uyarıyorumm.bidaha karşıma çıkma ve yorum yazma bana..yoksa çok pis ağzımı açıcam
  12. Kosovalı

    İslam köleliği kaldırmamıştır

    biz peygamberin köle ve cariyesi yok demedik zaten..ama islamın köle ve cariye sisteminin esnettiğini belirttik.. o ayetin anlamı budur.. bak ne diyor ayette iyi oku. 33. Nikah (imkanı) bulamayanlar, Allah onları Kendi fazlından zenginleştirinceye kadar iffetli davransınlar. Sağ ellerinizin malik olduğu (köle ve cariyelerden) mükatebe isteyenlere -eğer onlarda bir hayır görüyorsanız- mükatebe yapın. Ve Allah'ın size verdiği malından onlara verin. Dünya hayatının geçici metaını elde etmek için -ırzlarını korumak istiyorlarsa- cariyelerinizi fuhşa zorlamayın. Kim onları (fuhşa) zorlarsa, ş
  13. Kosovalı

    Kuranı Yırttım

    ulen kuranda nerde yazıyor tüm inkarcılar öldür diye..ayeti ve tefsirini iyi oku sonra öt burda..siz bu forumda süreki tevbe suresi size hitap ediyor/kafirleri öldürmeniz lazım filan diye zırlarsanız, bilinçsiz bi müslümanda gider dışarda bi ateisti öldürür be..siz ne kadar tehlikeli bir iş yaptığınızın farkındamısınız? Tevbe: 5. Fe izenselehal eşhürul hurumü faktülül müşrikıne hayüs vecedtümuhüm ve huzuhüm vahsuruhüm vak'udu lehüm külle mersad fe in tabu ve ekamüs salate ve atevüz zekate fe hallu sebılehüm innellahe ğafurur rahıym 5.Haram aylar (süre tanınmış dört ay) sıyrılıp-bitinc
  14. Kosovalı

    ATEİST VE MUSLUMANLARIN YAPTIKLARI

    siz böyle sürekli heryerde kurandaki ayet size hitap ediyor/kafirleri öldürmeniz lazım diye zırlarsanız ve yanlış bilgi verirseniz bu forumu okuyan bilinçsiz bir müslüman gidip bi ateisti öldürecektir.. anladınmı?
  15. Kosovalı

    İslam köleliği kaldırmamıştır

    kıvırmayı keste cevap ver.. bu köleler hep bayanmıydı? köle erkek cariye kadındır.. peki islamdan önceki müşriklerin uygulamaları nasıl biliyormusun sen? hangi müşrik köle ve cariyesine para vermiştir? ayrıca islam evlilik olayını azaltmıştır..islamdan önce müşrikler için kadın demek iç çamaşırı demekti..adamlar istedikleri kadınla gönül eğlendiirlermiş.. resmen mal gibi kullanıyolarmışş..nikah filanda yokmuşş..
×
×
  • Yeni Oluştur...