Jump to content

Bilim aşığı

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    125
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Bilim aşığı Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

926 profil görüntüleme
  1. Bilim aşığı

    Atın beni de

    Kürtçü-Ermenici-Amerikancı liboşların baş tacı yapıldığı farklı görüşlere tahammülü olmayan bu ahlaksız, dogmatik forumda daha fazla durmak istemiyorum. Atın beni de lan çabuk!
  2. Kürtçü-Ermenici-Amerikancı liboşların baş tacı yapıldığı farklı görüşlere tahammülü olmayan bu ahlaksız, dogmatik forumda daha fazla durmak istemiyorum. Atın beni de lan çabuk!
  3. Bilim aşığı

    dolar 3.88 euro 4.08 batıyoruz

    CHP'nin Atatürkçü-cumhuriyetçi ve laik olduğunu da nereden çıkardın?
  4. Bilim aşığı

    dolar 3.88 euro 4.08 batıyoruz

    3.92 olmuştu şimdi 3.91'e inmiş. Tayyip ipnesinin sonu hızla yaklaşıyor. Ne demişler? Geldikleri gibi giderler.
  5. Bilim aşığı

    Kılıçdaroğlu yerine alternatifler..

    Sen şeriatçı bir ipneyi cumhurbaşkanı adayı göster, CHP'yi şeriatçılarla kürtçülerle liboşlarla ermenilerle doldur ondan sonra da cumhuriyete sahip çıkıyoruz de. Hadi oradan...
  6. Vahdettin hain olmayabilir evet. Bunu ilk söyleyen Ortaylı değil. Vahdettin hayatı boyunca Atatürk için hiç kötü bir laf etmemiştir. Hatta torunu küçükken Atatürk'e hakaret ettiği için Vahdettin onu azarlamış torunu anlatıyor bunu videosunu izleyebilirsin. Adam doğru söylüyor başka bir milletin bayrağını profil resmi yapmak salaklıktan ve özentilikten başka bir şey değil. Sadece Fransız bayrağı için geçerli değil bu mesela Filistin bayrağı taşıyan ya da profil resmi yapan Türkler de şuursuz ve gerizekalıdır.
  7. Bilim aşığı

    Tayyip Atsız'ın şiirini okudu

    Salak tabi ki sizin gibilere de böyle salak bir lider yakışır ?
  8. Bilim aşığı

    Tayyip Atsız'ın şiirini okudu

    Ayrıca burada neyin eleştirildiğini anlayamadın mı? Adam milliyetçiliği ayaklar altına aldık diye övündü, yıllarca Türklüğe milliyetçiliğe sövdü. Şimdi çıkmış bir Türk ırkçısının şiirini okuyor rezil maymun ? Girmediği kılık kalmadı maymunun şimdi de başkanlık için ülkücü-türkçü takılıyor ?
  9. Bilim aşığı

    Tayyip Atsız'ın şiirini okudu

    Evet biliyorum salak gibi ezberler her şeyi. Süleyman'ın Fransa kralına yazdığı mektubu da ezberlemişti salak ??
  10. Bilim aşığı

    Tayyip Atsız'ın şiirini okudu

    Sen nasıl bir bukalemunsun nasıl bir döneksin nasıl bir kancıksın böyle midem bulandı iyice artık. Yarın öbür Türkçülüğü sizden öğrenecek değiliz falan da demesin bu?
  11. Çözüm sürecinde "Milliyetçiliği ayaklar altına aldım' diyen Erdoğan, Türkçü şair Nihal Atsız'ın şiirinden bir bölüm okudu. 06 Ocak 2017 Cuma 16:46 Şanlıurfa'da toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nihal Atsız'dan şiir okudu. Çözüm sürecinde "Ben milliyetçiliği ayaklar altına aldım" sözleriyle tepki çeken Erdoğan'ın, başkanlık tartışmalarının sürdüğü bu günlerde Türkçü kimliğiyle tanınan Atsız'dan şiir okuması dikkat çekti. Atsız'ın Kahramanların ölümü şiirinden kısa bir bölüm okuyan Erdoğan, Nihal Atsız'ın adını anmadı. http://www.yenicaggazet
  12. Bilim aşığı

    Türbanlı bilim kadını yeni galaksi keşfetmiş

    Türbanına saygı duymanı anlıyorum ama kızın fetöcü olduğu belli. Ben gurur duymadım.
  13. Bilim aşığı

    Türbanlı bilim kadını yeni galaksi keşfetmiş

    Şaşkınlık içindeyim. Tarihte bir ilk sanırım. Fetöcü olduğuna dair iddialar var. Benziyor da tipi.
  14. Bilim ABD'de doktora öğrencisi olan Burçin Mutlu Pakdil, "Sonradan" adı verilen ve eşine çok az rastlanan bir çift halkalı galaksinin izini buldu. Son güncelleme: 05.01.2017 / 20:14:32 ABD’de çalışmalarını sürdüren gökbilimci Burçin Mutlu Pakdil, ‘çift halkalı’ galaksi olarak nitelendirilen ve çok nadir görülen türde bir galaksi (yıldız kümesi) buldu. Minnesota Duluth Üniversitesi’nden Burçin Mutlu Pakdil
  15. İlber Ortaylı'dan daha mı iyi biliyorsunuz? Bana ne Hristiyanların neler yaptıklarından? Varsa İncil'de şeriat ile ilgili bir şey gösterin. Kuran'da bir sürü şeriat ayeti var mesela hırsızın cezası, zinacının cezası, oğlancının cezası, sevicinin cezası, cizye, miras ile ilgili hükümler vb... Bunları uygulamayanların da kafir olduğu açıkça söyleniyor. Yeni Ahit'te böyle bir şey var mı? Yok.
×
×
  • Yeni Oluştur...