Jump to content

DarkDawn

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

DarkDawn kullanıcısının paylaşımları

  1. DarkDawn

    ATEİST OLSAM

    Kafan nasıl karışık anlamıyorum yani zaten kuranı veya diger dinlerin kitaplarını okusan masallar bile onların yanında gerçek kalır.Evreni bir tanrı yaratıysa ki o kadar güçlü olmalı bunu yapabilmek için neden ozaman kendini bildirmek için bir peygamber yollasın ki ? O güçlü değilmiydide bir insana git benim var olduğumu sen açıkla desin.Yada neden evrensel denilen bir kitaba peygamberin seks sırasını düzenlesin yada sana tüm kadınları helal kıldık desin ne alaka yani ? Bir düşün evrensel kitap ama içerigi "ey peygamber biz sana halanın dayının kızını helal kıldık " falan filan mantıklı mı ?
  2. DarkDawn

    ATEİST OLSAM

    Dindar 07 affedersin ama senin gibilerden ve senin gibi düşünen insanlardan nefret ediyorum saçma sapan bir dini insanlara dayatmak hele ki içinde kan kusmuk dolu olan bir dini dayatmak tam bir aptallık olsa gerek
  3. DarkDawn

    ATEİST OLSAM

    Ateist olsam doğaya ve çevreye saygı duymam demişsin.Senin mantığın şu ; "saygı sadece dinin olursa olur" bundan daha saçma bir düşünce olabilir mi ? Ateistlerin dini yok ama çevreye ve doğaya çok saygılılar neden acaba oysaki dinleride yok (!)
  4. DarkDawn

    Ahsen tv evrim röportajı

    Şimdiki toprak neden insan olmuyor ozaman yada kaburga neden kadın olmuyor birde müslümanlara sormak lazım
  5. DarkDawn

    ÖLÜM...

    Dotttore arap zırvalıklarını kabul etmemizi mi istiyosun amaç bumu yani ?
  6. DarkDawn

    Sümük-ü Şerif

    Benim sümüğüm şerefli alın üstünüze sürün ne demektir arkadaş Bide bununla övünen dinarlar vardır"bak sümüğü bile değerli kendisine nasıl inanmazsın" Dinler saçmalıkta dünya kalitesi markalar.
  7. DarkDawn

    GÖLGEDEN MEDET UMAN ALLAH

    Müslüman biri ateisti nasıl yola getirmeye çalışır ; Müs:allah isteseydi bu yağmurlar kafamıza mermi gibi düşerdi!!! Ate: fizikte hava sürtünmesi diye bir şey var Müs:ölünce görürsün cehennemde yanacaksın !!! Buda diğer müslüman versiyonundan.Din hocalarından çok duyarsınız "bakın güneş 1 cm daha dünyaya yaklaşsa hepimiz ölürüz ama allah öyle bir düzen yaratmışki ne 1cm ileri ne 1cm geridir"ulan akıl var mantık var zaten dünya güneş etrafındaki yörüngesi boyunca milyonlarca kilometre yakınlaşıp uzaklaşıyo.Ne olurdu yani gidip araştırsan?Geçmiş karşıma 1cm uzak geri diye geveliyo.
  8. DarkDawn

    Merak edenlere sorular

    Gögüsleri tomurcuklanmış bakire kızlar... Diyelim ki senin baban çok iyilik yaptı cennete gitti sonra cenneteki hurilerle sevişicek annende bakacak öyle mi ? Yazarken bile iğrendim utandım resmen ya.
  9. DarkDawn

    Muhammed'in Mekke Dönemindeki Yalanlar.

    En saçma olanı ise melek gelip kalbini çıkarıp zemzem suyuyla yıkadıktan sonra içine iman ve hikmetle doldurulup geri takmışlar...
×
×
  • Yeni Oluştur...