Jump to content

dindar07

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    229
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

dindar07 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 01-01-1981

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    antalya
  • Interests
    din ve felsefe

Güncel Profil Ziyaretleri

1.109 profil görüntüleme
  1. Böyle demiyorum. sayın makine mühendisi ajdar ! evet aynen böyle. ama bu gerçek anlamda atolar için geçerli. puahhahahha. nerden görüyon ? Ateizm dinini savunuyorsun galiba ! Evet, ateizm dininden olanlar, ahlaklı düzgün süper insanlardır. Hak yemezler. Dawkins peygamberleri öyle söylemiş. Burada konu, avrupa ile islam ülkelerindeki uygulama farkları vs... başka konulara girip, akışı değiştirmek hepinizin sıradan işi zaten, çok açık belli oluyor. Neden tüm ateistler sapık değil diyorsun ! Olmaz, çünkü ahlak doğuştandır ve yaratıcı tarafından içimize konulmuştur.
  2. LAN OGLUM, ATEİSTLER Neden sapık olmasın ? nerden biliyor sun, mal mısın ? sapık olmanın dindar veya dinsiz olmakla ilgisi yok ki. Beynin basmıyor mu. Ahlak doğuştan herkeste vardır. Allah emrettiği için sapıklık yapmıyor muyuz? Böyle salakça bir mantıkla zırvaladıgının farkındasın degil mi. Allah'a iman etmek, nankör olup olmamakla ilgili. Saçma sapan konuşuyorsun.
  3. Ulan gerizekalı Sundance malı. Bi boktan anladıgın yok. Ahmak. Ben turizm mezunuyum ve turizmde çalışıyorum. O saydıgın ülkelerin ne oldugunu biliyorum. Bi bok bilir gibi burada ahkam kesme . İngilizler piliç çevirme yaparlar. ne oldugunu biliyor musun. Ne sapıklıklar yapıyorlar ? Ulan maaaaaaaaaaaalllllllllll, bunlar istatistiklere geçmiyor !!!! bunu anladın mı ? bak tekrar yazıyorum, süper düşük zeka makine muhendisi zırtapoz ! Şimdi teknik resim gibi basit bir dersten kalmış olman senin mal oldugunu gösterir ama ben sana mal muamelesi yapmak istiyorum. Anladın
  4. Ne seviyesiz sapıkça cevaplar yazılmış burada. Yok gt yalamak falan. Ne biçim söz lan bunlar ? Lise muhabbeti mi yapılıyor ergen ergen ? Gerzek adamlar, biz Türk toplumu ahlaklı bir toplumuzdur. Kişilerin bireysel olarak yaptıkları sapıklık ve saçmalıklar , bir ideolojiyi bağlamaz. Amma sallıyorsun ha Hacı . Dinlerle , sapıklık arasında ilişki kurulmaz. Dinsizlikle de kurulmaz. Ahlak, doğuştandır. Bir dinsiz, bir dindardan daha düzgün olabilir, ben bunu kabul ediyorum zaten. Anladın mı Hacııııı ? Ateistler sapkın olur, neden olmasın ki ! Ateizmle bir sapıklık arasında ilişki k
  5. Bu cevap mı şimdi ? Elbette, turkiye müslüman bir ülke ve çıkan bir sapığın da musluman görünümlü olması normal. Avrupada da sapıkların hristiyan veya ateist olmaları da gayet normal bir sonuç. Din düşmanlığınız gözünüzü kör ediyor işte. Her şeyi müslümanlığa atıyorsunuz. Tebrikler.
  6. Başbelası atolar, saçma sapan çıkarımlar yapıyorsunuz. Avrupanın çoğu ateist ve sapık zaten. Küçük kızları piliç çevirme yapıyorlar,bilimum her türlü sapıklık var. Avrupadan örnek veriyorsunuz utanmadan, aptal herifler !. Mal mısınız siz ? avrupada her türlü sapıklık var zaten. " Avrupada Cinsel Rüşt Yaşı 13 tür (Birde Gelir Müslüman ülkelerine Dil Uzatırlar) " Çok güzel söylemişsin, dindarr kardeşim. Laf tam gediğine oturmuş.
  7. dindar07

    ATEİST OLSAM

    Gözlemlediğim kadarıyla, atoların çoğu, doğada ahlak yok kavramını savunuyor. Ahlak ve bilinç zaten tanrısaldır. Anlayamadıgınız da bu zaten.
  8. dindar07

    Kuran ve cariyeler (kadın köleler)

    Aynen kardeşim. Helal olsun.
  9. dindar07

    Birçoğunuz ahlaklısınız

    Iyi de, ben ateistler ahlaksizdir demedim. Ateizmde ahlak olgusu yoktur mantiken diyorum.Ateistler de ahlakli insanlar olabilir.Senin mantigina gore, Tanrı yoksa, ahlak kavrami da ortadan kalkmaz mi? (Hukuk başka birşey).......
  10. dindar07

    Birçoğunuz ahlaklısınız

    Hiçbir ilk yoktur diyorsun.Sen bunu nasıl açıkliyorsun.Hiç ikna olmadım. Determinizmi biliyorum.şu modern olani falan da var. Evrenin oluşma olasiligi hesabini yapmak neden yanlış? Ayrica; şu termodinamik 1 yasasinin yıkılma ihtimali yok mu? Diyor ya, hicbirsey yoktan var olmaz,varken yok olmaz diye. Ya yanlışlanırsa ? Çok kafa karıştiran birisin sen. Gerci bazi yazdiklarin mantikli.
  11. dindar07

    Allahın Tasarımı Error veriyor

    Tüm sorulara cevap mı veriyoruz ? Kim veriyormuş, ya da bunu kim demiş söylesene. Soruya soruyla cevap vermek, kurnazlığa kaçmaktır. İlkönce cevap vereceksin, ondan sonra sorunu soracaksın. Yok öyle yağma !
  12. dindar07

    Birçoğunuz ahlaklısınız

    Bu iyi bir cevaptı. Dürüstçe söyliyim. Democrossian, peki sen bu yazında metafiziğe kaymış oldun mu olmadın mı ? Dostoyevski : Allah'a gerçek anlamda inanmadığınız zaman, herşey meşrudur. (Ahlak ortadan kalkar) Nicstzche: Tanrı'nın ölümüyle ahlak kavramının gerçekliğini kaale alıcak bir temel kalmamıştır. Ayrıca, Matematikçi Penrose , evrenin oluşmasında tüm fiziksel değişkenleri hesaba katmış ve bize hayat veren evrenin oluşma olasılığını 10 üzeri 10 üzeri 123 'de bir olarak hesaplamıştır. Nedensellik felsefesine göre bu beni ilk nedene götürür. Nedeni olmayan ilk ne
  13. dindar07

    Allahın Tasarımı Error veriyor

    Soruya soruyla cevap verme. İlkönce benim sorularıma cevap ver, sonra ben cevaplarım...................
  14. dindar07

    Yıl 619 ... 19 Mucizesi(!)

    İyi , bu sefer yazı yazarken yardım almışsın. puhahahhahhaha gerzek Güven ! sana çok gıcık kaptım nedense. Bu arada kafir sensin, moloz !!!!! Ezan, arapça okunur. Namaz da arapça kılınır. İstersen türkçe de yapabilirsin ibadetlerini, kimse sana birşey demez. Gerçi tembelin tekisindir sen. Çıkarın için yaşayan bir molozsun. Uyuz herif, senden nefret ediyorum. Zaten başka başlıkta da beni çok sinirlendirmiştin. Uyuzun birisin.
  15. dindar07

    15 Temmuz 2016 Darbesi Çelişkileri!

    Abd emperyalist bir ülkedir ve bu darbe olayında da çuvallamıştır. Zaten, abd denen mal ülke, dış politikada surekli çuvallıyor. Tam bir sömürü uzmanı. Ama Kemalistlerin bu çakma darbe olayında parmağı var mı yokmu bilmiyorum. Şu abdyi incirlikten def etsek , başka bişey istemiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...