Jump to content

Perpetua_

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    21
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

1 Takipçi

Perpetua_ Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Bana da saçma gelen şey,bu sorunun unutturulmuş olmasına rağmen nasıl biliniyor olduğu.
  2. Perpetua_

    Öldükten sonra ne olacak

    Beklediğim saçma cevaplar
  3. Perpetua_

    Öldükten sonra ne olacak

    Öldükten sonra ne olacak çok basit.Ama ben bunu size anlatsam dalga geçmekten başka bişey yapmıycaksınız. Hadi diyelim sizin dediğiniz gibi olsun, öldükten sonra hiç bişey olmıyacak. Biz bişey kaybetmeyiz, ama ya bizim değimiz gibi cennet cehennem varsa (ki tabi ki var) siz napacaksınız, nasıl bu kadar eminsiniz. Siz daha önce ölüp dirildinizmi?
  4. Perpetua_

    Ani Ölümler

    O anlattığı arkadaşı ben değilim. Erkek diyede uydurdun, takıldığın yer burasımı? Sanane kim olduğundan. Okumuşsun ama anlamamışsın.Sana müslüman olmadığımı anlatmaya çalışmıycam çünkü sen anlayamazsın. Sen yazı yazmadan okumaya devam et(ama okurken anlamaya çalış biraz) ama yazı yazma. Yeremanın dindara sorduğu soruyu bende sana soruyorum. Mal mısın? İnsan inandığı dinden niye utansın? Müslüman olsak niye utanalım? (ki aslaa )
  5. Perpetua_

    Ani Ölümler

    Yazıyı bir daha oku anlamamışsın, tabi sen bu beyinle 10 kere okusanda anlamassın.
  6. Perpetua_

    Ani Ölümler

    Müslüman olsam (ki asla değilim!!) Niye inkar ediyim?
  7. Perpetua_

    Ani Ölümler

    Yok siz anlamıyacaksınız! Ben müslümanlar gibi Muhammed peygameri ayrı tutmuyorum. Sana soru soruyorum niye Hristiyan değilde Müslüman olduğumu düşünüyorsunnnnn??? Ben İsa Peygamberede aynı şekilde inanıyorumm!!! Niye Yahudi değil ben Musa peygamberede aynı şekilde inanıyorum!
  8. Perpetua_

    Ani Ölümler

    Müslümanlar mı benim dindaşlarım!!!!! Ben İsa Peygamberede Muhammed peygambere inandığım gibi inanıyorum. O zaman ben Hristiyanım, Musa Peygamberede aynı şekilde inanıyorum o zaman ben yahudiyim?? .
  9. Perpetua_

    Ani Ölümler

    Yok çok yanlış anladın, Oruç tutuyoruz, namaz kılıyoruz ama müslümanlar gibi değil. Oruç tutuyoruz ama müslümanlar gibi, sadece aç kalmak,gösteriş yapmak için değil. Biz Allah'a inanıyoruz peygamberlere inanıyoruz (ama sadece Muhammed peygambere değil,Nuh, İsa, Musa, İbrahim, Lut, Salih,Yusuf, Yunus, Davud....) Hepsine aynı şekilde inanıyoruz. Müslümanlar gibi sadece Muhammed Peygambere, .Yahudiler gibi sadece Musa Peygambere, Hristiyanlar gibi sadece İsa Peygambere değil. .. Müslümanlar Allaha inandıklarını söylerler, ama sadece söylerler. Bide buraya gelmiş size te
  10. Perpetua_

    Ani Ölümler

    Ben hiç müslüman değilim diyen müslüman görmedim. Siz nerde gördünüz onuda bilmiyorum. Müslümanlar, elh müslümanım derler. Bende elh müslüman değilim diyorum. bunu anlamak bu kadar zormu? Sizi inandırmak gibi bir derdimiz yok. Siz bizim müslüman olmadığımıza inanmıyorsanız. Bende sizin ateist olduğunuza inanmıyorum. Belki bir gün, kendiniz müslümanlarla olan farkımızı anlarsınız.
  11. Perpetua_

    dinden nasıl kurtulabilirim yardım edin

    İşte bu bile bi kanıt değilmi, Allahın var olduğuna. Olmayan bir şeyden nasıl korkarsın ki? Eğer cehennemi iğne deliğinden bile görseydiniz başınızı secdeden kaldırmazdınız. H.z Muhammed 18- Ey iman edenler, Allah'tan korkun. Herkes yarın için neyi takdim ettiğine baksın. Allah'tan korkun. Hiç şüphesiz Allah, yaptıklarınızdan haberdardır. (Haşr Suresi)
  12. Perpetua_

    Ani Ölümler

    sana ne oluyor??
  13. Perpetua_

    Ani Ölümler

    Öncelikle sakin ol Ve şunu bi o kalın kafanıza sokun biz müslüman değiliz!! Bir şey soracağım sen mi bizim ipliğimizi pazara çıkaracaksın, sen mi bizi rezil edeceksin.Hiç güleceğim yoktu Biz de bunu osmanlı tokadı gibi suratınıza vurduk. Ayrıca bu da nedemek dalgamı geçiyorsun neyi vurdunuz suratımıza Hani söyleyinde bizde bilelim. Senin gibi Allah' la ilgili atıp tutan birinden mi utanacağız ? Neden, kimden, ne için utanacağız ? Allah'a inandığımız tek doğruları söylediğimiz için mi? Sanırım aklıma gelecek en son şeydi burada utanmak. ''Cahöllör'' demekten b
  14. Perpetua_

    Ani Ölümler

    'Bu forum öyle atıp tutma yeri değildir.' Tam tersi bu forum atıp tutma yeri, değilsede siz o hale getirdiniz başlıkların hepside Allah ve pegamberleri hakkında atıp tutmuşsunuz, atıp tutan biz değiliz Allah hakkında atıp tutan sensin, Sen nezaketi hak ettğini gerçekten düşünüyormusun? 'Uslu uslu bir kenarda oturun' Biz buraya sizin saçmalıklarını okumak için girmedik, sizin atıp tutmalarınıza cevap vermek için girdik. Belki öğüt alır düşünürsün diye... Sorduğun sorular adam akıllı sorular olsa okurdum cevap da verirdim. (sadece baştakini okudum çok saçmaydı d
  15. Perpetua_

    Ani Ölümler

    o 1000 tane konu varya onlar okumaya değmez konular. Yani onları okusakta bişey değişmez, Sende kurandan,incilden, peygamberlerden ... Hiç bir şey anlamıyorsun sen sadece okuduğunu değil gördüğünü duyduğunu hiç bişey anlamıyorsun, buda bizim için problem değil.
×
×
  • Yeni Oluştur...