Jump to content

Bilmeyen Adam

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    72
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Bilmeyen Adam Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

1.277 profil görüntüleme
  1. Bilmeyen Adam

    Bursa- Mudanya Ramazan dayağı

    Dün aşağı yukarı aynı saatlerde ben de ramazan olduğunu unutup Güzelyalı İDO'da bir güzel çikolatalı bisküvi yiyip su içmiştim. Diyecektim ki Mudanya dediği yer tam da benim bulunduğum yermiş İçerde olsaydım belki de ramazan lotosu bana vuracaktı. Kime niyet kime kısmet...
  2. Bilmeyen Adam

    Nasıl alkol yapabilirim?

    Ne için kullanacaksın? İçki yapmak istiyorsan bira konusunda yardımcı olabilirim.
  3. Bilmeyen Adam

    Sevginin Varlığı

    Acı diye bir şey vardır. Ancak maddi olarak değil, zihnimizin içinde vardır. Bu, acıyı "var" yapmaz. Tam tersine onu bir yanılsama yapar. Aşk da aynı bu şekilde vardır. Bir yanılsamadır, yanılsama olarak vardır.
  4. Bilmeyen Adam

    Depresyon

    Merhaba. Atalet ataleti doğuruyor her daim. Bunun da hormonal seviyelerle bağı var. Kimi insanda doğuştan o kıvılcım vardır, adama bakarsın gözünden adeta istek fışkırır. Yataktan kalkıp çalışmaya başlar, bir de üstüne birkaç uğraş edinir, onları da kotarır. Çevresi geniştir çünkü insanlara karşı da isteklidir, sen de bakar bakar iç geçirirsin. Çünkü yenilmişlikten daha kötü bir şey varsa o da çalışmama isteğidir. Kendini bu döngüden kurtarmak için zinciri bir yerde kırman gerekiyor. Çevrende çok arkadaşın yoksa bu daha zor bir olay. Deneyimledim. Ama aşılmayacak şey değil. Kendine küçük
  5. Bilmeyen Adam

    Hayatinizi degistiren kitaplar

    Mem makinesi İnsanın bilgiye bakışını değiştiriyor.
  6. Bilmeyen Adam

    Bahis Sektörü ve AI

    O zaman sektörde olan bir insan olarak senin de yorumunu duymak isteriz
  7. Bilmeyen Adam

    James Webb Uzay Teleskobu

    Aslında bu çok büyük bir soru. Bizim önümüzü kapatacak kadar çok yıldız var. Ancak biz sınırlı sayıda görüyoruz. Bunun en büyük sebebi tabi ki ışığın kırılması. Neden sınırı olmalı?
  8. Bilmeyen Adam

    Ben bıktım artık

    Analiz'in dediklerinin üstüne bu arkadaşın profil resmine bakınca dediği daha iyi anlaşılıyor, bence deneyin.
  9. Bilmeyen Adam

    Idefix sitesi

    Büyük gericilerdir.
  10. Bilmeyen Adam

    Idefix sitesi

    Rezalet bir site. Benim de başıma benzer bir şey geldi. Ya 30 ya da 31 Aralık tarihinde sipariş verdim. Öğrenci olduğumdan memleketime dönme durumum vardı, bugüne kadar geleceğini düşündüğümden 3 tane kitap siparişi verdim. 2 haftadır hazırlandığını söylüyorlar. İstanbul'dan ayrıldım, iade isteyecektim ki kargoya teslim edildiği mesajı geldi. 3 tane kitabı kargoya vermek bu kadar zor olmamalı bence. Bir daha hayatta kullanmam. Al bunu diğerlerine vur, diğerlerinin de kimi gerici kimiyse rezalet.
  11. Bilmeyen Adam

    1 Ocak 2017 Reina saldırısı

    Saldırıdan yarım saat önce önünde bekliyorduk. Kaçak taksim minibüsü gelmese orada olacaktım sanırım.
  12. Bilmeyen Adam

    Yuksek histamin

    Prenses Julia, belki histamin seviyen hala yüksek olmasına rağmen hormon seviyen değişmiştir. Bu yüzden cinsel isteğin ve motivasyonun azalmış olabilir. Bu ikisini etkileyen birçok hormon var. Bunlar zamanla azalmış veya artmış olabilirler. Örneğin ben spor yaptığım dönemlerde cinsel isteğimin arttığını hissediyorum. Ancak histamin seviyemde -bence- bir değişim yok. Birçok faktör ve hormon var. Tabi ki histamin seviyende düzensiz değişimler olabilir. Bunlar durumunu değiştirebilir. Ancak toplu olarak motivasyon ve cinsel istek azlığı dediğim sebeplerden kaynaklanabilir. İkisi bağımsız yan
  13. Arkadaşım, İTÜ'de okuyorum, ortam farklı. Hem yurtdışına gitme imkanın da oluyor. Tabi dil okuyormuşsun, farklı alternatiflerin de var. Hiçbir yer homojen değil, bokun içinde yaşamayacağın yerler de var.
  14. Bu düşüncelerin daha kaliteli insanlar arasına girdikçe değişecektir. Benim de böyle düşüncelerim vardı. Ama senin kadar uç değildi. Hiçbir zaman tuvalet de temizlerim, yeter ki gideyim demedim. Zamanla da söndü. Özellikle üniversiteyi kazandıktan sonra. Artık Erasmus'a karşı bile heves duymuyorum. Tabi bu çevrene çok bağlı.
  15. Bilmeyen Adam

    Çok Eşlilik

    Ben sizin bahsettiğiniz üzerine konuşmuyorum, çok eşlilik dendiğinde akla ne geliyorsa ondan bahsediyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...