Jump to content

Dreary

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    64
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Dreary Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Dreary

    Tayyip İti Çok İleri Gitmiş Olabilir mi?

    Darbe antidemokratik bir hareket, halkın akp'ye karşı bağlılığını arttırır. 15 temmuzda da öyle oldu halk akp'ye daha da çok bağlandı, birliktelik hisleri kuvvetlendi. Bence yapılacak en iyi şey uzun zaman beklemek, başka bir çözümü yok bu işin. Bu çöplükte uzun süre daha yaşayacağız belki de öleceğiz.
  2. Dreary

    Tayyip İti Çok İleri Gitmiş Olabilir mi?

    Darbe olsa bile halkın düşünce yapısı değişmedikten sonra tekrar aynı günlere dönülür. Darbe geçici bir çözüm.
  3. Dreary

    Ülkemizde ki en büyük sorun sizce nedir?

    En büyük sorun yobazlık
  4. Dreary

    Cinsel İstismarcının Cezasının Ertelenmesi Önergesi

    Kız kendi isteğiyle olsa dahi ilişkiye girerse, 18 yaşından küçük olduğu için karşı taraf tecavüzcü durumuna düşüyor. Diğer yandan kız 18 yaşından küçük olmasına rağmen evlenmeyi kabul etme bilincinde görülüyor. Böyle saçmalık olmaz!
  5. Bir yanda, ömrünü ülkenin topraklarını kurtarmaya ve ülkeyi geliştirmeye adamış bir adam, Atatürk var. Diğer yanda, ülkeyi bölmek için fırsat kollayan HDPKK'nın baş destekçisi sözde Atatürk'ün izinden giden CHP. Atatürk'ün düşüncelerini benimsemiş olan insanlar, HDP ile kardeşlik yolunda yürüyecek bir zihniyete nasıl sahip olabilir? Ülke iyi sömürülüyor. Oy verecek parti yok. Son seçimlerde oy vermeye tenezzül etmedim ve doğru yaptığıma da inanıyorum. Atatürk'ün izinden gittiğini söyleyenler, Kuran'ı okumayıp onun izinden gittiğini söyleyen müslümanlar gibiler. Aynı zi
  6. Dreary

    Cinsel İstismarcının Cezasının Ertelenmesi Önergesi

    Tehdit ve iradeyi etkileyen bir neden olmaksızın yazıyor. Yani 16 yaşında bir kız kendi isteğiyle biriyle cinsel ilişkiye girerse karşıdaki kişi tecavüzcü sayılmış oluyor, eğer evlenirlerse tecavüz suçu ortadan kalkıyor. Şimdi kız evlenmeyi kabul ediyor, buna iradesi uygun görülüyor fakat cinsel ilişkiye girme iradesinde karşıdaki kişi tecavüzcü durumuna düşüyor. Şimdi bu nasıl saçmalık?
  7. Dreary

    Türkiye'deki teknolojik gelişmeler

    İnanılmaz bir buluş. Yalnız resim eskiye benziyor. Yalan haber falan olmasın? Sıradan bir okulda çekilmiş fotoğraf olabilir..
  8. Dreary

    Binali Yıldırım Tahtaya Yazı Yazıyor

    Çok kötü bir şey değil insani bir durum fakat sonuçta bir başbakan. Her şeyiyle örnek olması gereken bir makamda. Takır takır ingilizce konuşup, kaliteli yazı yazması gerekir. Bir çok özelliği olmalı. Sempatik bir adam fakat böyle yazı yazılmaz. O aynı sınıfta bir kaç çocuktan tahtaya yazı yazmasını istesen daha iyi yazar belki. Ğ'nin şapkasını Ö'nün noktalarını yazmayı da unutarak, kötü yazmaktan ziyade Türkçe harfleri doğru kullanamadığı da görülüyor. Büyük şirketler de iş görüşmelerinde kişinin yazı stiline önem veriliyor. Yazdığı yazının insanın karakterini ele ver
  9. Dreary

    Hayatta iyiler mi kazanır kötüler mi ?

    Zenginin çalınan parası mal varlığının küçük bir kısmıysa zengin için kötü bir durum olmaz, kötü olan hırsızlıktır. Zengin fakire mal varlığından bir miktar para verirse veya para kazanmasına yardımcı olursa, bu ikisi için de iyiliktir. Şunu da söyleyeyim, her zengin çalarak kazanmaz. Bill Gates gibi akıllı insanlar hak ederek zengin olan insanlardır.
  10. Dreary

    Ateistler askere gider mi ?

    Silah kullanmayı öğrenmek için hayata yeni atılmak üzere olan gençlerin 1 senesini heba etmek saçmalıktır. 1-2 ayda öğrenilebilir silah kullanılması ve diğer şeyler. Ya da paralı askerlik olacak, hem işsizlik sorununa bir çözüm hemde profesyonellik.
  11. Dreary

    Hayatta iyiler mi kazanır kötüler mi ?

    Ben teistken daha acımasızdım, şimdi düşünüyorum ve gereksiz buluyorum kötü davranışları... Teistler oldukça acımasız olabiliyor. Bunun birçok örneği mevcut. Yanlış düşünüyorsun.
  12. Bir Başbakan nasıl bu kadar kötü yazı yazabilir?
  13. Dreary

    Homo Embesilus

    Ara geçiş formları da mevcuttur. Türkiye'de bolca bulunmaktadır.
  14. Dreary

    Yobazlarla baş etme klavuzu

    Ne yaparsan yap mutlaka bir yobazlık yapıp canını sıkacaklardır fakat alışmalarını sağlayabilirsin. Ben sağladım bir çok konuda. Bazı şeyleri yüzlerine vur, şakayla karışık bir şekilde. Mesela cumadan çıkarken birbirinizi ittiniz mi? Ayağındaki senin ayakkabın mı? Ayakkabının çalınmamasına sevindim gibi... Bunlar işe yarıyor. Olmadı başkasının ayağını bastığı yere neden alnınızı koyuyorsunuz gibi sorular sor. Neden yürümek için özel alan yapılmıyor falan de... Cevap veremeyecekler, sıkışıp kalacaklar ve sana soru sorarken 2 defa düşünecekler (:
  15. Dreary

    Ahlak başka canlılara öğretilebilir mi?

    Düzgün ve eğri kavramı, neden dini bir bakış açısı olsun? Bu maddesel biçimde algılanabilir, açık ve nettir. Şu anda yaşadığımız dünyada güç önemlidir zaten, dışarıda beş parasız kal bakalım ne oluyor.. Güç paradır. Sen çok uçuk düşünüyorsun. Senin anlattığın şeylerin bir kısmını yaşamı inceleyerek görebilirsin. Bu arada forumda herkese sığır, aptal cart curt diyorsun. Tamam ahlaksızsın da herkes senin gibi değil biraz dikkat etmelisin. Askere gitmeyen yok. Senin istediğinde bu değil mi? İnsanların kullanıldığı ve hiçe sayılabildiği bir düzen. İşte o düzen zaten var bir çok yerde. Bi
×
×
  • Yeni Oluştur...