Jump to content

Nogay

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    42
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Nogay Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Gerçeği Arayan

Güncel Profil Ziyaretleri

822 profil görüntüleme
  1. Nogay

    Öldükten sonra ne olacak

    Bu dediğiniz aynen Gazalinin dedigi gibi. Şark kurnazliği bu. Üçkağıtçılık. Allah senin bu kurnazliģini elbette bilir. Öyle bir saçmalamışsın ki; bunu anlaman uzun sürebilir moruk.
  2. Nogay

    Tarih ve Arkeoloji yazıları

    Selçuklu sultanlarının arab ve acem(iranlı) halkların sultanları olduğuna dair yazı içeren- kanıt olan bin küsur yıllık selcuklu anıtı(antalya müzesi), Selcuklu devletinin türk degil irani bir devlet olduguna kanıt mıdır? Ćok merak ettigim birşey. Osmanlı hanedanının da soyu kayı boyu değil 》》kaynak: Halil Inalcik...
  3. Nogay

    ATEİST OLSAM

    Iyi de; kardeşim veya ablacığım; namaz ve oruć hadislere göre şekillendirilmiştir. Sizin kriterleriniz, kıstaslarınız nelerdir?
  4. Nogay

    Ateistlere bir soru

    Ateistlerle çok fena uğraşıyorsun. Ćok güldürüyorsun, aynı zamanda. Abi, sen biraz psikopatsın galiba !
  5. Hey zenci; ben şahsen bir konu açmak aklımda varsa,ilk önce arama yapıyorum.Çünkü daha önceden açılmış ihtimali yüksek.Hatırlatayım dedim. Açılmış konu üzerine devam etmek bence daha güzel.Hatırlatma yaptım, yanlış anlama moruk Ama cehennem filan tınlamıyorum artık. @democrossian diye biri var.Onun yazdıklarını zamanın olduģunca oku bence. Çok bilgili ve iyi birisi. Ayrıca da dürüst. Hem şey diyor. Dürüst müslümana bir gün rastlarsa, dişlerini kıracakmış ...
  6. Nogay

    ATEİST OLSAM

    Peki; ibadet ediyor musunuz? Namaz,oruć vs? Sizin dininiz hangi din ayrıca? Merak ettim. Tüm dinlere inanıyorsunuz o halde. Ayrica; sadece inanıyorsanız; bence sizin ateistlerden pek farkınız yok. Siz bir tane tanrıya inanıyorsunuz; ateistler de sizden eksi 1 . Ben de inanıyorum şu an, cehennem korkusunu atamadım üzerimden. Cennet cehenneme inanıyor musunuz? Sorularıma cevap isterim.Geçistirme yapacaksanız hiç cevap vermeyin. Saygılar....
  7. Nogay

    YARI MÜSLÜMAN YARI ATEİSTİM ; SÖYLEYİN BEN NEYİM?

    @democrossian ; abi iyi de; şu dindar mıdır nedir,herkesle dalga geçiyor. Sabote ediyor konuyu.En başta yazdim dalga geçilmesin diye. E ben de agresif biriyim,yine de gülerek cevap vermeye çalıştım.Neyse,yazdıklarını okuyorum.
  8. Nogay

    ATEİST OLSAM

    Muslumanların ve dindarların kötülenmelerine iyi bir tespit demişsiniz de; hani siz muhammed peygambere iman ediyordunuz. Ayrıca insan olarak iyi bir musluman iyi bir ateist de olabilir.
  9. Nogay

    YARI MÜSLÜMAN YARI ATEİSTİM ; SÖYLEYİN BEN NEYİM?

    Dindar, kaşıntın mı var? kucağa oturmak istemiyorsan benle iyi geçin neyse, çikolatalı pasta gönder bana. Yoksa kerim belanı ! Heuheuehueh.
  10. Nogay

    YARI MÜSLÜMAN YARI ATEİSTİM ; SÖYLEYİN BEN NEYİM?

    @teflon ; bu herkimse , sağlam yazıyor aq !
  11. Nogay

    YARI MÜSLÜMAN YARI ATEİSTİM ; SÖYLEYİN BEN NEYİM?

    Ben ilkönce ne olmadığıma karar vermeye çalışıyorum. Seni bilmem de, benden hiçbirsey olmaz !
  12. Nogay

    YARI MÜSLÜMAN YARI ATEİSTİM ; SÖYLEYİN BEN NEYİM?

    Bilimsel olarak bir şeyin yokluğuna kanıt istemek ? Acayip saćma birsey bu ya. Sen de; anti-insan denen varligin olmadigini ispatla. Insanla anti-insan çarpışırsa birbirlerini yok ediyorlar; ortaya da gama ışını çıkıyor.
  13. Nogay

    Ateist gardaşlar baksın büyük bir derdim var.

    @White Nigga çok geçmiş olsun. Ateistler acı soyler, çünkü dürüstler. Ben ateist degilim. Sadece onları dinle.
  14. Nogay

    Öldükten sonra ne olacak

    Yanlış mantık.Bu tip önermeler hatalı bakış aćısı. Belki; bizi izliyor ve tüm kuvvet,fiziki uygulamaları bize bırakmış ve kendisi başlangıç sonrası fiziki müdahelede bulunmuyor.Sonuçta senin önermen belki içeren bir zihin önermesi, işin gerçeğinde.
  15. Nogay

    YARI MÜSLÜMAN YARI ATEİSTİM ; SÖYLEYİN BEN NEYİM?

    Dediginiz her musluman için geçerli değil. Ayrica full+full musluman olsa bile şüphe duyar; gerizekalı olmaması şartiyla.
×
×
  • Yeni Oluştur...