Jump to content

uygaruygar

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    53
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

uygaruygar Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Iceland
  • Interests
    Fizik, Matematik , Felsefe , Sinema

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. uygaruygar

    Sonsuz Cehennem

    Cennet de sonsuz değil dediğinize göre ?
  2. uygaruygar

    Sonsuz Cehennem

    50'ye yakın çeviriye baktım, hiçbiri doğru çevirememiş demek! Senin yorumuna göre cennet de sonsuz değil, sadece Allah sonsuzdur ilkesiyle çelişir ?
  3. Önlisanssa haklısın. Çıkmış soruları çözmeni öneririm.
  4. http://www.kpssuzmani.com/kpss-puan-hesaplama.aspx şu robot +/- 2 puan yaklaşıyor gerçek puana. Daha önce hiç girdin mi, sınav nasıl haberin var mı ?
  5. 70 nete o puan gelmez. 75 nete 78 aldı arkadaşım 2016 kpssden.
  6. Ey inananlar, Cehennem sonsuz mudur? Evetse, hangi suç sonsuz cehennemi hak eder? Merhameti sonsuz tanrının, sonsuz cehennem tehdidi mantıklı mı? Değilse ayetlerde kabak gibi yazanlar ne ? “Günah işleyip de günahın kendisini her taraftan kuşatıp kapladığı kimselere gelince onlar cehennemliktir. Hem de onlar orada devamlı / ebedî kalacaklardır.”(Bakara, 2/81). “Bizim ayetlerimizi y
  7. uygaruygar

    Müslüman palavraları.....

    Evrim varsa dahi onu da Allah yaratmıştır diyen ve Ademi neresine sokacagını şaşıran evrimci islamcılar türüyor.
  8. uygaruygar

    Öldükten sonra ne olacak

    Bunu cevaplarken fena halde zırvalıyorlar, Rivayet uydurup yuvarlamaya çalışıyorlar, aynısını farklı kişilere çok defa sordum hepsinin cevabını üst üste koysan dişinin kovuğunu doldurmaz. Örnek Cevap : buraya kopyalamadım uzun uzun, bakmak istersen diye linki koyuyorum. http://www.sorularlaislamiyet.com/soru/194873/“hure-hur-disiye-disi-koleye-kole-kisas-edilir”-bakara-178-ayetine-gore-bir-erkek-bir-kadini-oldurse-kisas-olmayacak
  9. uygaruygar

    Öldükten sonra ne olacak

    Adalet konusunda yazdıklarınız doyurucu. Başka arkadaşlar da önceden dediklerinize paralel yazıp durumu benim için açıklığa kavuşturmuşlardı.
  10. uygaruygar

    Öldükten sonra ne olacak

    Açıkçası o yönde hadisler bulsam bile kanıt olarak sunduğunda "yalan o" tepkisiyle karşılaşacağımı bildiğim için pek o yönde araştırmam olmadı, ben zaten kurana bakınca muhammedin ne oldugunu anlıyorum, derdim somut bi şekilde onun ne oldugunu yeri geline yapıştırmak suratlara. Arkadaş tecavüzcü ve katil diye yazdı, bunu belgelemek zor.
  11. uygaruygar

    Öldükten sonra ne olacak

    Muhammed aslında yok diyen de var, İslamın anlattıgı Muhammed de var, senin söylediğin karı düşkünü Muhammed de var. Kaynagın nedir, delil sunarsan iyi olur. Tecavüzleri ve cinayetleri belgeleyebilir misin ?
  12. uygaruygar

    Kuran Sadece Evrensel Değil!!

    Daha önce düşünmedim değil bunu "Kutsal kitaplar blöftü, asıl sınav bu saçmalıklara inanmamaktı.."
  13. Konuyu kirleten sensin. gündüzden beri böbürlenme mesajları yazıyosun. Sevmedi mi kimse seni ? Acz içindesin. Ben sorularımın cevabını aldım başka arkadaşlardan, senden esinlenme ihtimalim yok benim, kötü bi insansın sen.
  14. Sen ne diyorsun ya, ahmak mısın sen? Niyet okuyucu bir faşistle karşı karşıyayız.
  15. Senin gibi üstenci bakışı olan, hadsiz, yavaş yavaş faşist oldugunu düşündüğüm biriyle fikir alış-verişi yapmak istemiyorum. Git egonu körelt önce sen. Bana karışma , diğer arkadaşlarla konuşurum ne konuşacaksam.
×
×
  • Yeni Oluştur...