Jump to content

charm

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    72
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

charm Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 12-11-1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    alpha centauri
  • Interests
    science, philosophy, sporting events

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. charm

    Birçoğunuz ahlaklısınız

    Beyler dün telefonuma 30 tl yüklendi bugün çocuk aradı abi yanlışlıkla yükledim dedi telefon numarasını alıp 30 tl yükledim, ne kadar ahlaklıyım lan ben kendimi övüyorum empati yaptım sadece, 30tl mi yanlış yere yollasam adamı arasam adam geri vermeseydi bok gibi hissederdim. Nasıl başardığını sormayı unuttum verdiği numara ile benim numaram arasında en ufak bir benzerlik yok.
  2. charm

    Hangi hap?

    Mavi hap yani bunu nedeni biraz ortada bakalım kırmızı hap diyenler nasıl açıklayacak bekliyorum.
  3. charm

    Hangi hap?

    Matrix filminden herkes bilir Morpheus Neo'ya mavi ve kırmızı hap tutuyor mavi hap'ı seçerse gerçek olmayan bir dünyada uyanacak ve gerçek de olmayan bir programda yaşayıp ölecek, eğer kırmızı hap'ı seçerse gerçeği görecek ama gerçek de dünyayı robotlar ele geçirmiş türü şeyler yaşanmış yani gerçekler bayağı acı Neo kırmızı hap'ı seçiyordu sizce hangi hap? neden?
  4. charm

    Binali Yıldırım Tahtaya Yazı Yazıyor

    Bilmiyorum yani ben bu ülkeden bir şey anlamadım başbakan düzgün mü yazmalı yoksa yazısı önemli değil mi bilmiyorum, kim neyi düzgün yapmalı kim ne yapıyor onuda bilmiyorum bu ülke var mı biz var mıyız onuda bilmiyorum ben çekiliyorum bu konudan :9
  5. charm

    Binali Yıldırım Tahtaya Yazı Yazıyor

    Ama yazışa bak bu kadarda olmaması lazım ben bayağı güldüm ne yalan söyleyeyim.
  6. charm

    Binali Yıldırım Tahtaya Yazı Yazıyor

    Adam daha düzgün yazamadan başbakan olmuş birde buradan bak asıl başarı budur )))))
  7. charm

    ya öyleyse

    cezayakın2 insanı kanser eder bu düşünceler, bu adamların cennete gittiğini ben düşünemiyorum. Öyle inansın salaklar he he gidersiniz cennete tanrının başka işi yok sizi cennete koyacak, bende Kayden Kross u s'k-c'm buna inanıyorum saygı duyun inancıma.
  8. charm

    Okuldaki Din

    Yani şimdi geçmişe gitsem çok manyak rol yapardım hiç göze batmazdım, göze bir battın mı hayatın kararır, özel okuldasın belki müdür bir şeyler yapabilir. Tabi senin yaşadığın şehir, ailen falan daha düzgün olabilir o nedenle benim dediklerimden işine yarayanları çek al.
  9. charm

    Okuldaki Din

    Benim sana tavsiyem şudur insanlar ile reelde tartışma, bu tip tartışmaları internet üzerinden yap bir sürü müslüman var bul ve onlar ile tartış bir sonuca varmadığını görünce gerçek hayatda bu tip uğraşlara girmezsin.Heleki öğretmen ile senin aranda bir otorite farkı falan var bu tip tartışmalar reelde bu nedenle uygun değil, zaten zamanla bunu fark edersin ama ben söyleyeyim dedim. Benim lisede kuran , hz muh hayatı, temel din bilgiler, din kültrü dersleri alıyordum, hoca saçma sapan şeyler anlatıyordu hepsine evet diyordum, yasinin 5 sayfasını ezberlemiştim, cumaya gitmediğimden sınıftakile
  10. charm

    Yeni Teorim: Dindarlıkla cinselliğin ilişkisi

    Ben toplumlar hakkında bir kaç şey okumuştum hangi toplum olduğunu unuttum ama bir toplumda bütün kızlar ilk kralın elinden geçiriyormuş yani ilk kral beceriyormuş yani nasıl desem bakireler evlenmeden önce bir kralın çadırına uğruyorlarmış ))) Bu bence bu teoriyi destekler, burada otorite cinsellik ile insanları yönetimi altına alıyor, dinin olayıda bu olabilir sonuçta din de başka bir otorite.
  11. charm

    Yeni Teorim: Dindarlıkla cinselliğin ilişkisi

    Yani din cinselliği otorite kurmak için yasaklıyor, yoksa birilerinin sevişmesinin kime zararı var ki.
  12. charm

    Homo Embesilus

    Ahahahahhahaha ya beyler bende sevindim görsellerden arattım hiç bir şey bulamadım sonra alttaki yorumları okuyunca ıhnkkk oldum. Bende bir kaç özellik eklerdimde çok ağır olur boşver )))
  13. charm

    işidin kurban bayramı videosu

    Benim merak ettiğim bu şekilde kafa keserek nereye kadar bu dini yayacaklarını sanıyorlar, ne kadar beyinsizler.
  14. charm

    kuantumda ki belirsizliğin etkileri?

    O konu benim de kafamı karıştırıyor ben bilimi determinist bilirdim, belgesellerde görmüştüm kuantum fiziğinde elektron bir yerde yok olup başka bir yerde var oluyor türü şeyler gözlemliyormuş adamlar. Galiba ölçecek teknoloji yok o nedenle bize determinizm'e ters bir şeyler var gibi geliyor ben öyle anladım ama yanlış anlamış olabilirim. Heisenberg nasıl bir deney yaptı acaba onu bilsek belki olayı anlarız.
  15. charm

    Sibirya kaplanı mı daha büyük van kedisi mi ?!'^+%

    Özelliklemi seçiyorlar abi ben de anlamadım ne kadar manyak varsa hepsi televizyonda.
×
×
  • Yeni Oluştur...