Jump to content

Kromozom

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    68
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Kromozom Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

872 profil görüntüleme
  1. İyide onunla evrimin ne alakası var? Evrim biyoloji teorisi hologram evren dediğinse fizik biliminin içinde bir hipotez. Hologram evren mavi-kırmızı hap olayından tamamen farklı bir kavram. Karadeliğe düşen parçacıkların bilgisinin Karadeliğin olay ufkuna yazılacağını ifade ediyor. Evreni bir mühendisin tasarlayıp seni sanal gerçeklikte yaşattığını ifade eden bir kavram değil hologram evren.
  2. Matrix felsefesi dediğin şey 10 yıl önce çekilmiş bir filmden alıntı. Bilimsel bir temeli yok. Doğal seçilim temelli evrim 150 yıldır çürütülemeyen bir teori. Karşılaştırdığın şeyler elmayla armut da değil astronotla yoğurt gibi.
  3. Kromozom

    Tayyip'in sonunu Kadir Mısıroğlu getirebilir

    Aptallığın bu kadarına da pes yani.
  4. Kromozom

    Yeni Teorim: Dindarlıkla cinselliğin ilişkisi

    Sen bi ara idealizm seksi sömürdü demiyor muydun? Üreme hariç seks yapmak idealist martavaldı sana göre
  5. Kromozom

    15 Temmuz'da hangi demokrasi kurtarıldı?

    Tayyip şeriat istiyorum derse kendi ayağına sıkmış olur. Ülkede şeriatçılar küçük bir azınlık; ama şeriat kelimesinden dahi tiksinen %50 var. Bu %50 lik kitle meydanda şeriat diye bağırdığı anda onu yaşatmaz. Bu sefer çakma darbecilerden koruyan, ateş etmeyen hareket etmeyen tankların önüne atlayan tayfa bile onu kurtaramaz
  6. Kromozom

    15 Temmuz 2016 Darbesi Çelişkileri!

    Tayyip bu olaylardan 3-4 gün önce Marmaris'e çekildi ve kendisi hiç televizyona çıkmadı. Bazı gazeteler Marmaris'te kaldığı yeri yazdılar ama darbeci subaylar ellerindeki o kadar istihbarat elemanına ve cihaza rağmen cumhurbaşkanının yerini halka sordu Hepsi kıl payı kurtuldu, tek bir akp kurmayının burnu bile kanamadı. Adam gökyüzü f16 doluyken sivil ucakla İstanbul'a geçti, basın açıklamasını yanında sırıtan damadıyla birlikte yaptı Bu işten tayyip kesin haberdardı.
  7. Kromozom

    15 Temmuz'da hangi demokrasi kurtarıldı?

    Tatlı su müslümanları dediğimiz kitle Türkiye'de çoğunluk. Özellikle sahil kesimlerinin %90 ı en ılımlı tatlı su müslümanlarından oluşmaktadır. Ben bu kişilerin ateistlere hakaret ettiğine hiç rastlamadım, şeriatçı ve akit tayfayaysa hergün sövüyorlar Ülkenin büyük kısmı bizden taraf aslında, akpyi iktidara taşıyanların da %80i ya bilinçsiz yada yandaş kitle. Yani ülkede içsavaş çıkmaz, hala şeriatçılar küçük bir azınlık.
  8. Kromozom

    15 Temmuz'da hangi demokrasi kurtarıldı?

    Kemalizm diye bir ideoloji yok diyorum. Atatürkçülük var diyebiliriz; ama bu da bir ideoloji değildir. Kemal Atatürk, bir gün fikirlerimle bilim çelişirse bilimi seçin demiştir İdeolojilerse dogmatiktir, bilime uymaz bilimi kendi kılıflarına uydurmaya çalışırlar. Mesela şeriatçılık böyle diyebiliriz adamların bilimle alakası yok ama indirgenemez karmaşıklık gibi bir ton zırvayla ideolojilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar
  9. Kromozom

    15 Temmuz'da hangi demokrasi kurtarıldı?

    Hay şu kemalist lafını eden ağzınıza edeyim Kemalist dincilerin Atatürkçüleri aşağılama kelimesidir. Türkiye'de ciyak ciyak gezen komünist kızlarla akpye şans veren liberallerde çok sever bu tabiri
  10. Kromozom

    Dünya Erkekleri, Uyanın!

    Önce bu sistemi yaratan biri olduğu kanıtlanmalı ki kanıtlanmadı; sonra da o sistemi kuranın senin düşündüğün şeyi emretmiş olması kanıtlanmalı ki oda kanıtlanmadı. Sen sekskolik olmak istemiyorsan kendine göre takıl, kendine göre birini bul. Diğer insanlara müdehale etmek gereksiz.
  11. Kromozom

    Etki -Tepki

    Bahsettiğin arkadaşlar yalnızca sanalda değil gerçekte de çok aktifler Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşlarda oldukları için kendilerini kanıtlamaya pek hevesliler. Bence sebebi açıkça aşağılık kompleksi.
  12. Kromozom

    BATI NEDEN İLERLEDİ

    Konu başlığını açan kişi tarihten,rönesans ve reformdan bihaber. Batı bunları ortadoğu'dan 5 yüzyıl önce yaptığı için şuan ileri, ortadoğu, Avrupa ve Kuzey Amerika'dan en az 500 yıl geride.
  13. Kromozom

    Musevi Olunur mu?

    Musevi olunur; ama musevi din adamları misyonerlik yapmazlar ve musevi olmaya teşvik etmezler. Aksine musevi olmaman için kırk takla atarlar. Bunun sebebi İbrahim soyundan olan kendilerini museviliğin bayraktarı olarak görüp bunla övünmeleridir. Esasında musevilik milli bir dindir demek yanlış değildir ama musevi olamazsın diye birşey yoktur.
  14. Kromozom

    Osmanlıcı Ateistler...

    Günümüzde Osmanlıcı olmak demek, hanedan ve monarşi yanlısı olmak demektir. Türkiye koşullarında monarşi ve hanedan yanlısı olan ateist salaktır.
  15. Kromozom

    Demokrasiye artık inanmıyorum

    Anayasanın kazuistik olup olmamasıyla alakalı bir durum bu. Anayasa değiştirme iktidarı(tali kurucu iktidar) anayasada devletin demokratik olduğunu bildiren herhangi bir maddeyi değiştirme kudretine sahipse değiştirilebilir. Katı bir anayasa yoksa zaten adi kanun değişikliği gibi demokratiklik ilkesi yine demokratik usuller kullanılarak değiştirilebilir. Mevcut 82 anayasasındada 4. madde ilk 3 maddenin değiştirilemeyeceğini belirtiyor; ama 4. madde kendisinin değiştirilemeyeceğini belirtmiyor İlk 3 maddenin içindede demokratik devlet ilkesi bulunmaktadır; ancak ilk anayasa de
×
×
  • Yeni Oluştur...