Jump to content

Glock

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    235
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Glock Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 09-11-1982

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Güncel Profil Ziyaretleri

852 profil görüntüleme
  1. Glock

    El bab'da büyük operasyon

    Bunu leonardoya anlatıyorum hala bana insanlık diyor burda ne kadar çok cahil var. Suriyeden gelen mülteciler birer canlı bomba adayı daha yeni beşiktaştaki patlamanın failleri suriyeli çıktı. Önce kendi ülkesini, halkını düşünmeyenler bana insanlıktan bahsetmesin !!
  2. Glock

    Rus büyükelçisine saldırı!

    Ne korkak adamsın aynı akpliler gibisin iç savaş çıktın mı akplilerin evden dışarıya çıkacağını mı sanıyosun. Dünyadan haberin yok bu dinciler anca çoğunluk olunca artislik yaparlar çoğunluğu kaybederlerse kaçıcak delik ararlar tıpkı senin gibi. Silah patlasa altına yapıcaksın korkudan gelmiş çekirdek çitlerim demişsin iç savaş çıkınca yatağının altına saklanıcaksın şimdiden yatağının altına yiyicek depola !
  3. Glock

    El Bab'da Ne İşimiz Var?

    Ateistle solcuyu aynı kefeye koyman senin cahil olmanı gösterir. İkincisi insan hakları beni bağlamaz bak bakalım zengin birinin oğlu birini öldürünce insan hakları bi boka yarıyor mu ? Türklük taslamışsın ama merhametli misafir perver geleneği müslüman türklerle başladı. Eski türkler barbardı unutma türkleri bozan arapın dinidir türkler savaşçıdır sizin gibi korkak arap yalakaları türklükten bahsedemez. Sizin gibiler türk tarihini karahanlı ve ilerisinden ibaret sanıyorsunuz bana ilk okulda öğrendiğin tarihle gelme. Dönelim solcu konusuna şimdiki zamanda kendini solcu
  4. Glock

    Dinlere cahiller ve korkaklar inanır !!

    Rüyayı aşmışsın sen başka şeye dönüşmüş ? ben rüya gördüm mü 5 6 cümle konuşuyorlar demekki sen 24 saat uyusan 1 senelik rüya görüceksin. Bide yatmadan önce şunu görücem diye yatınca onla ilgili bişey görebiliyormusun mesela pariste filan olucam diyince orda oluyormusun ?
  5. Glock

    El bab'da büyük operasyon

    Haritadan bakınca ışidin toprağı çok bitirmek için suriyenin güney sınırına inmek gerekir kısacası ışid kolay kolay bitmez. Bütün ülkeler bitirmek isteseydi aynanda girerlerdi suriyeye ne ypg kalırdı ne ışid ama yaparlar mı bundan çok para kazanıyorlar. Amaç sınırı temizlemekse önce afrini yok etmeli o zaman koridor moridor hayal olur !
  6. Glock

    El bab'da büyük operasyon

    O konuda bilgi yok diyorlarki el bab alınınca sıradaki hedef membiç miş bi sıra gelmedi bunlara, el bab bitsin rakkayıda alıcaz derler bu böyle kudüse kadar gider ordada sabah namazını kılacaklarya !
  7. Bu dindar ilerde ya azılı bir kafir olucak yada sonu tımarhanede biticek.
  8. Glock

    Evrende Enerji Neden Yok Olmuyor?

    5N1K ya döndü mevzu. Zaten hipotezde; Enerji ne yok edilebilir ne de yoktan var edilebilir, ama enerji türü değişebilir diyor. Enerjinin türü değiştiği için enerji yok olmamış oluyor ama aslında önceki enerji yok oluyor yeni bir enerji meydana geliyor böylece yok olmuyor. Yani sen dönüşen enerjiyi gördüğün için sana yok olmamış gibi geliyor aslında yok oluyor ama başka bir enerji açığa çıktığı içinde yok olmamış oluyor. Benzin yok oluyor ama ondaki enerji motora yöneliyor motordaki enerji arabayı çalıştırıyor tekerlek döndükçe o enerji asvalta geçiyor asvaltıda eritince tek
  9. Götünden mi anlıyosun gerizekalı. Konu muhoya tabi olup olması değil dini islam olmayan cennete giremiyor ayet açık kıvırma Ali imran 85: Kim İslâm’dan başka bir din ararsa, (bilsin ki o din) ondan kabul edilmeyecek ve o ahirette hüsrana uğrayanlardan olacaktır. Burda muhoyla ilgili bişey yazmıyor Götünü aç iyi dinle burda diyorki islamdan başka din seçen (hristiyanlık, yahudilik vb.) Ahirette ayvayı yedi diyor. Anladınmı şimdi ??
  10. Glock

    Evrende Enerji Neden Yok Olmuyor?

    Enerjinin yok olmasını enerjinin kendiside önleyebilir.
  11. Glock

    Evrende Enerji Neden Yok Olmuyor?

    Enerjinin yok olmasını önleyen başka bir enerjidir belki ?
  12. Al sana ayet dingil : Ali imran 85: Kim İslâm’dan başka bir din ararsa, (bilsin ki o din) ondan kabul edilmeyecek ve o ahirette hüsrana uğrayanlardan olacaktır. Dindar sen ne kafir adamsın mümin rolümü yapıyosun yoksa, eyer öyleyse oscar heykelciğini adaysın.
  13. Salih amelle gireceğin tek bir yer var oda toprak tabi cesedini yaktırıp denize döktürmezsen. İslam istesende istemesende teknoloji ve bilim geliştikce tarihin tozlu raflarında yerini alıcak. Adamların tuzlu suyuna laf ediyosun sizin de 5 şartınız var alzheimer mı oldun dindar ?
  14. Glock

    Dinlere cahiller ve korkaklar inanır !!

    Sorgulamadan olsa olsa tatlı su müslümanı olur sorgulamadan ateist olamaz çokda az olsa ateist kişi sorgulamıştır. Sorgulamayan adam ben dinlere tanrılara inanmıyorum dediğinde zaten kafasında sorgulamış oluyor kitap mitap okumayada gerek yok her şey kafada biter.
  15. Fırak kalkanı harekatındaki en büyük operasyon 138 ışidli öldürülmüş ve 14 asker ölmüş 33 asker yaralı ! Şu ypgyi pydyi temizlemeden suriyenin içine girmek nedir amk ! Adamların keyfine o kadar asker öldü hala da ölücek bu halk ne kadar cahil ne derlerse inanıyolar.
×
×
  • Yeni Oluştur...