Jump to content

Artary

Yeni Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Artary Hakkında

  • Derece
    Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Muhammed islamı kurarken ortada dönen rivayetler vs derken bu olayı araplara yutturması daha kolay gözüküyor. Peki bu araplar salak mı yoksa kendi çıkarları için mi müslüman oldular. Bunu da incelemek için yalancı peygamberlere bakıyoruz. Yemende ortaya çıkan esvedül ansi ve yemame de ortaya çıkan müseylime müslümanların bildiği ismiyle müseylime el kezzap. Şimdi bu araplar bir peygamber gelmiş devrimini yapmış olmasına rağmen ortaya bana vahiy geldi diye dolaşan müseylimeye inanmadılar mı ? Adama gelen vahiy şu şekilde ey kurbağa kızı kurbağa! ne diye 'nak nak, vak vak' edip duruyor
  2. Dediğiniz aklıma yatmadı dindeki detaylar artınca zekanın artması felan zaten bilimde öncülük eden yahudiler de ateist. Sizin mantığınıza göre ben beynimi kullanınca çocuğum da zeki doğar. yahudilerin önde olması da çalışma ve oluşturdukları disiplin.
  3. Artary

    çıldırcak gibi oluyorum ..cennet...dindar gel içeri

    Dostum narsist misin bi psikoloğa görün istersen.
  4. Artary

    Cehennemin Arapça Manasını Kabul Etmelisiniz!

    Dindar cehennemi de mi kaldırdın dinden yeni din kurma çalışmalarına devam.
  5. Neden karın ağrısı yani neden lösemi değil Muhammed veya başkası çevresinde karın rahatsızlığı olan birini görmüş sıkıntı çektiğini gördü ve dine bir masal daha eklendi. Yani ben şimdi sürekli zina yapsam namaz kılmasam karın ağrısı çekiyorum sürekli diye allah beni direk sorgusuz cennete koyacak iyiymiş.
  6. Aynen hocam keşke daha önce teslim olsak gerçeklere dediğiniz gibi din bağımlılık yapan bir kurum bu kutsalı kaybetmemek için dini savunmak gerekiyor bunun yanında egomun da yaptığı bir saldırıyla karşı karşıya kaldım. Malum aile muhafazakar evdekiler hoca insanın egosu deveye girince 'bunca yıl inandığın şey yalan olamaz savunmaya devam et senin soyunda böyle' bu bilinç altımda gizliydi yıkmak zor oldu
  7. Gülmekten sandalyeden düşüyordum az kalsın Sen o kadar ibadet et adamın biri karın hastalığıyla ölsün şehit olsun haha bunlara inanan var mı cidden. Bide azraili kabul etmiyor allah gelsin o kadar boğulduk yani yapın bi güzellik
  8. Eskiden buna benzer bir durumdaydım. Şeriatçıyım ama şeriatla yönetilen ülkelere sövüyorum şeriatın adını lekeliyorlar diye sonra gerçekleri görünce anladım ki bu tip şeriat ülkeleri, radikal islamcı çeteler aslında islamı birebir uygulayan oluşumlarmış. Bugun reformist müslümanlar şeriatı karşı olmaya üstü kapalı bir şekilde başladılar. Çünkü İslamı kurtarmak istiyorlar ve bunun içinde bundan 1400 yıl önce oluşturulan hukuk kurallarının geçerliliğinin kalmadığını biliyorlar ama bu seferde kurana ters düşüyorlar kurana göre anayasa şeriat nerden tutsan elinde kalıyor.
  9. Artary

    Eşit şartlarda imtihan yapmak mümkün müdür

    Türkler islamdan önce de güçlüydü sonra da. Fıtri dini islamdır demişsin ne alaka? Gök tanrı inancı da aynı terane değil sanki. bugun türkler islamı kabul etmeseydi islam daha pasif olabilirdi o kadar. Biz islama bir şey kattık onlar bize bişey katmadı.
  10. Artary

    Eşit şartlarda imtihan yapmak mümkün müdür

    Zamanında araplarla mücadeleye girmeseydin müslüman bile değildin. Madem atalarının diniyle gurur duyuyorsun şaman ol.
  11. Artary

    Eşit şartlarda imtihan yapmak mümkün müdür

    Neyse uzatmayalım sana göre yahudi de hristiyan da tanrıyı kabul edip elçi yolladığını bilen puta tapmayan cennete gider. Cehennemde görüşürüz ne diyim okuduğun ayeti anlamıyorsan.
  12. Artary

    Eşit şartlarda imtihan yapmak mümkün müdür

    Lan senin beynin yok mu okuduğunu da mı anlamıyorsun? Bak özürlü senin islamdan başka din seçme ayetinden anladığın nedir? Yani ben hristiyanken müslümanlar da cennete girebilir eğer iyilerse gibi bir şey diyorsam islamı seçmiş mi oluyorum seçerek mi yolladılar seni buraya kamon ne velet.
  13. Artary

    Eşit şartlarda imtihan yapmak mümkün müdür

    Öyle bir kumar ki kaybeden yanar.
  14. Artary

    Eşit şartlarda imtihan yapmak mümkün müdür

    Arkadaş reformist takılıcam derken iyi sıvadı . Aç kuranı oku istersen arada ali imran 85i de iyice oku. Kim, İslâm'dan başka bir din arzulayıp ararsa, ondan asla kabul edilmiyecektir. Âhirette de o, zarara uğrayanlardandır. dinin doğruysa cehennemde görüşürüz kafir
  15. Mutlak adalet sahibi allahın (!) imtihanını doğup ölen tüm insanlığa eşit şartlarda uygulaması mümkün müdür? Dönemin arabistanda doğan bedevisi cennete gidecekken bizanslı bir köylü cehennneme mi gidicek veya bugun türkiyede müslüman ailede doğan biriyle Amerika'da yaşayan birisi? Allah insanlara akıl vermiş araştırıp bulsunlar kaçamağı ne kadar mantıklı ? Sen aklını kullanman gerekmiyorken o insan niye aklını zorlayıp saçma islama girsin?
×
×
  • Yeni Oluştur...