Jump to content

Prenses Julie

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    129
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Prenses Julie Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

2.624 profil görüntüleme
  1. Prenses Julie

    Depresyon

    26 yasinda ve isi yok. Gelecek kaygisi yasiyor. Bu yuzden depresyonda galiba. Kendinizi onun yerine koyarsaniz, onu anlayabilir, ne tur bir depresyonda oldugunu bilirsiniz.
  2. Oncelikle sunu soylemeliyim, lutfen buraya 10 uzerinden 7-8 verdiginiz kitaplari yazmayin. Benim istedigim, hayatinizi degistiren kitaplar... Hayata olan bakis acinizi degistiren, iyi ki okumusum dediginiz kitaplar var mi? Bana cok sey katti dediginiz kitaplar? Bu kitap cok guzeldi dememelisiniz. Bu kitap "mukemmeldi" demelisiniz. Iste ben buraya "mukemmel kitaplari" yazmanizi istiyorum.
  3. Prenses Julie

    Ygs lys

    26 yasindasin. Bosuna bu sinavlara hazirlanma. Ekonomi kitaplari oku ve borsa hakkinda bilgi sahibi ol. Cok kolay degil ama en azindan verdigin emege degecektir. Belirli bir sermayen var mi?
  4. Prenses Julie

    Depresyon

    Tam olarak nasil hissediyorsun? Bu cumleyi anlamis oldugundan emin olmak icin tekrar soruyorum. Bana tam olarak nasil hissettigini, dusuncelerini anlat. Ve daha once yasadigin tum hastaliklari buraya yaz.
  5. Prenses Julie

    James Webb Uzay Teleskobu

    Sunu sormak istemistim. Kucucuk bir dunyadan, cok ama cok uzagi nasil gorebiliyoruz? Bunun bir siniri olmali diye dusunuyorum.
  6. Prenses Julie

    TANRI kesinlikle vardır

    Senin bilimsel alt yapin cok saglam tabi...
  7. Prenses Julie

    TANRI kesinlikle vardır

    Bakis acin problemli.
  8. Prenses Julie

    James Webb Uzay Teleskobu

    Ne bu simdi? Boyle cocukca cevaplar vereceksen, bastan soyle hic sormayalim.
  9. Prenses Julie

    James Webb Uzay Teleskobu

    Cok uzaktaki galaksileri nasil gorebiliyoruz? Sonucta kucucuguz ve cok uzaklari goremememiz lazim, cunku ondekiler izin vermemeli diye dusunuyorum. Nasil oluyor bu?
  10. Prenses Julie

    Gençlerin dikta cumhuriyeti

    Ben de bulamadim.
  11. Pi filmi harika bir filmdir ama matematik veya sayilari sevmeyen biri begenmeyebilir. Beklentiyi cok yuksek tutma o yuzden.
  12. Ateist Teolog'un Yahudi oldugunu sanmiyorum ama bu sekilde forumdan atilmasi yanlis bence de. Burasi cocuk bahcesi veya sokak serserilerinin yeri degil. Burada duzgunce fikirlerini belirtirsin ve gelen elestirilere de duzgunce cevap verirsin. Bu sebeple Ateist Teolog'un forumdan atilmasi cok dogru bir karar ama bu sekilde atilmasi yanlis. Turan Dursun forumu gibi PKK ve K**t yuvalarinda yazmaya devam etmesi bizi ilgilenmiyor. Buraya gelmedigi surece forumun degeri artacaktir.
  13. Prenses Julie

    Yogurt yapmak

    Benim hatirladigima gore geciyor. Yani histamin ureten yiyeceklerle bunu basarabiliriz. Bir probiyotik bunu yapabilir.
  14. Prenses Julie

    Yogurt yapmak

    Dusuk beyin histamin seviyemin oldugunu dusunuyorum ama tam emin degilim. Belki de yuksek, kim bilir... Sadece deneyecegim. Yuksek beyin histamin seviyesine sahip olan kisiler, yuksek cinsel istegi, yuksek motivasyonu olan kisilerdir. Ama histamin, serotonin seviyesini dusurur. Isiga karsi duyarlilik, depresyon gibi istenmeyen etkileri de var. http://www.joanmathewslarson.com/HRC_2006/Depression_06/D_roller_coaster.htm
  15. Prenses Julie

    Yogurt yapmak

    Lactobacillus bulgaricus, histamin uretiyor. Bu yuzden istiyorum.
×
×
  • Yeni Oluştur...