Jump to content

Ateistali

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    36
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Ateistali Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. Ateistali

    Mustafa Kemal okul kitaplarindan cikarildi.

    Gercekleri degistirmez. Mustafa Kemal okul kitaplarindan cok büyük oranda cikartilmistir. http://www.ulusalkanal.com.tr/egitim-saglik/ataturk-onemsizlestiriliyor-h140343.html http://odatv.com/milli-egitim-bakanligindan-skandal-bir-ataturk-karari-daha-2001171200.html
  2. Ateistali

    Tayyip Anayasası

    Kemalistler hic bir zaman özgür insanlar olmadilar. Herzaman bu ülkede cok sayida zülüm gerceklestirdiler. Artik onlarin zülüm devri kapandi.
  3. Mustafa Kemali tarihe atmanin adimlarindan biri daha atildi. Mustafa Kemal bundan sonra okul kitaplarindan cok büyük oranda cikartildi. MEB, eğitimde sadeleşme amacıyla 2 yıldır üzerinde çalıştığı ilkokul, ortaokul ve lise taslak müfredatını açıkladı. Taslak müfredat eğitim kamuoyunun görüşünün alınmasının ardından tamamlanacak ve 2017-2018 öğretim yılında uygulanmaya başlanacak. Hazırlanan taslak metinler, geçmiş yıllarda hazırlanan müfredatlara göre ciddi ölçüde kısaltıldı. Bu kapsamda 1. sınıflara yönelik Hayat Bilgisi dersinin eski eğitim programında, “Atatürk’ün vata
  4. Ateistali

    Tayyip Anayasası

    Özgür platform olan bir yerde ister akp ister chp ister mhpli olursun ve yorumunu yaparsin. Adi üstünde , ''özgür''. Kemalist zihniyeti herzamandan beri yasaklayici zihniyet oldugunda dolayi ,kemalistlerin cok oldugu bir yerde özgürlük aramam. Bi bakarsin ''sapka takmadigim icin idam edilirim''. Belli olmaz.
  5. Bu Arap ve Afrika ülkelerinde hep boyle gafatlik yapiyor liderleri. Yok ben inmem koltuktan. Hasss.... Secimi yenildin sike sike ineceksin o koltuktan.
  6. Ateistali

    Tayyip Anayasası

    Kizlar tanga giyip okula gidince iyi , basortu takinca iyi degil. Boyle olmaz. Eger sen yasaklayici zihniyet ile laikligi tanimlarsan , hükümet ve ona oy verenlerde ISID mentalitesine bas vurup , sizin annenizi bacinizi zorla musluman yapip kara carsaf giydirir. Ben sahsen özgürlükten yanayim. Tangayi götlerin arasina takanlara nasil birsey demiyorsam , basortu takanlarada demiyorum.
  7. Ateistali

    Akp'lilerin sorunu ne?

    Molla falan okadarda degil , sadece muhafazakar islamci partiler herzaman iktidarda olur bu millet bu ülkede yasadigi muddetce.
  8. Ateistali

    reina saldırısı gerçek müslüman

    Reina saldirisini yapan kisi , mühtemelen bü düsünce ile gerceklestirdi saldiriyi: '' Ilk önce şehitlere saygı duymayı ogrensinler partiye gidenler. Şehitler toprağa düşerken , tavuk gibi her önüne gelen horozla yatanlarla içkili partiye gidilmez. ''
  9. Ateistali

    Tayyip Anayasası

    - Bunların geyik muhabetti olduğunu ben sağdan soldan okuyorum. Konunun ciddiyetle bile alakası yoktur. Salafistlerin saçma sapan işleri. Ciddiyetini yakinda referendum secimlerinden sonra ögreneceksin. Bu arada ben salafist falan degilim
  10. Ateistali

    Akp'lilerin sorunu ne?

    Benim fikrime göre en iyisi rey vermektir. Disariya cikip polisle kavga edecegine rey ver daha iyi. Ben sahsen oyle yapiyorum. Kavgayla sopayla tasla hic bir yere varamassin. Tüm anadolu islamci takiliyor. Tayyibin kalesi zaten anadoludur. Kisacasi disariya cikiyorum falan dersen , nerde olduguna bagli. Ve orda ki insanin görünüsü degil , fikirleridir önemli olan. Anadolu milleti cok büyük oranda islamcidir.
  11. Ateistali

    Akp'lilerin sorunu ne?

    Sen disariya cikiyorum kadinlara bakiyorum diyorsun. Sen nerde yasiyorsun Izmirde mi? Bide Kayseriye Sivasa Yozgata gel bakalim. Anadoluya gel bakalim bi. Bide orda ki milleti gör. Tmm sen cik disariya sonrada gözüne gaz kapsülü isabet etdigi icin gözünü kaybet. Ben yokum.
  12. Bide Sisi , Esat ve diger Arap ülkelerinde diktatörlük görevini üstlenenlere yapilsa bu askeri hareket. Temizlik lazim hemde cok büyük bir temizlik lazim.
  13. Ateistali

    Tayyip Anayasası

    Tamam farz et ki fesh etdi. Yeniden baskanlik secimleri yapilacak. Ve bir baskan en fazla 2 kez baskan secilebiliyor. Yani meclisi fesh eden bir baskan , her türlü kendi ayagina kürsün sIkmis oluyor. Baskanlik süresini kisaltiyorsun resmen. Secimleri kazanacak derken , ona bu millet karar verir. Kazanirsa kazanir , millet bilir. Millet isterse kazanir yapacak birsey yok. Suan Turkiye'de büyük bir temizlik var. Sira orduda. En büyük temizlik orduda yapiliyor suan. Darbecilerin önünü kesmek adina bu yapilmasi gereken birsey. Demokratik bir ülkede, askeri darbe yer almaz. Anca Burkini faso m
  14. Ateistali

    Tayyip Anayasası

    Sokaga mi döküleceksin? Dökülsen ne yazar ki. Karsi taraf armut mi toplayacagini zannediyorsun? Diktatorluk ile secimler yan yana koyulamaz. Baskan olanda , meclise girende secimler ile is basina gelecek. Yani bu milletin kendisi sececek. Kisacasi , diktatorlukle alakasi yok. Avrupa kadar demokratik. Ordada secim var burdada. Hemde cok partili secimlerden bahsediyoruz. Amerikada ki gibi 2 parti diktatorlugu yok Turkiye'de. Isteyen herkez secimlere katilabiliyor. Amerikada 3üncü parti falan hikaye. En son ki secimlere 2 parti katildi. Halbuki bu ülkede 350 milyon nüfüsü var. Normal birsey
  15. Ateistali

    Tayyip Anayasası

    Meclis'i fesh etme yetkisine sahip sadece oyle birsey yaptigi an , hem yeni bir meclis secilecek hem yeni bir baskan. Bunu unutma. Bir baskan neden kendi ayagina kursun sIksin ki? Ve sana bir sorum daha var, meclisi fesh etme yetkisi var derken , neden diger kismi hakkinda birsey demiyorsun? Yani bu yetkiyi kulanan bir baskan , baskanligini kaybediyor ve tekrar secimlere girmesi gerekiyor. Hem meclis hem baskanlik secimleri tekrarlaniyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...