Jump to content

Tabula Rasa

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    273
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Tabula Rasa Hakkında

  • Derece
    Advanced Member

Güncel Profil Ziyaretleri

822 profil görüntüleme
  1. Tabula Rasa

    ABD'nin işgal etmeye hakkı var mı?

    Ya, o biraz karışıklık oldu. Aceleyle çok da içime sinmeyen bir nick almış oldum. Locke'den bağımsız olarak söylüyorum bunu. Felsefi olarak liberalizmi savunanlara karşı o kadar hırçın değilim aslında. Fikir namusuna sahip her düşünceye saygı duyarım.
  2. Tabula Rasa

    ABD'nin işgal etmeye hakkı var mı?

    Batıda yaşayan insanlar hayatlarının her döneminde kendilerini kanıtlamak zorunda kalmayı, ileri yaşlarına kadar çalışmayı, parası yoksa sağlık hizmeti almamayı kabul ediyor. Eğitim paralı mesela. Üstelik bu paralı eğitim, düşük zekalı ve yetersiz insanları zeki ve yetenekli insanların önüne geçiriyor. Bunu da kabul ediyorlar. O çok özgür medyalarının aslında 2 tane Yahudi'nin malı olmasını da kabul ediyorlar. Hatta bunu sorgulayanı faşist ilan etmeyi de içlerine sindiriyorlar. Oluyor yani. İnsanlar herşeyi kabul edebiliyor Malta. Gelelim senin teklifine. Bugün birçok insan interne
  3. Tabula Rasa

    ABD'nin işgal etmeye hakkı var mı?

    Dünyanın hiçbir ülkesinde özgürlük yoktur. Özgürlük zaten senin sandığın kadar iyi birşey de değildir. İnsanların çok büyük bir çoğunluğu özgürlüğü istemez. Özgürlük güçlünün zayıfı ezdiği vahşi bir sistemin kılıfıdır çoğu zaman. İnsanlar güvenlik, güvence ve huzur ister. İnsan doğası budur. KDHC'de trafo vardır, üstünde içeri girmek yasaktır diye yazarlar. ABD'de aynı trafonun 100 kat büyüğü vardır ama gözlerden saklanmıştır. Böylece ABD'liler bir yasak olmadığını düşünürler. Ama o trafoya zaten girme ihtimalleri yoktur. Aradaki fark böyle birşeydir.
  4. Tabula Rasa

    ABD'nin işgal etmeye hakkı var mı?

    Ehe. Kim çekmiş belgeseli? Tarafsız minnoşlar değil mi? Yersen tabii.
  5. Tabula Rasa

    ABD'nin işgal etmeye hakkı var mı?

    Sen diğer taraftaki manyak propagandacılardan fazla etkilenmişsin bro. KDHC'yi tanısan çok severdin. 70'li yılların masumiyetini görüyorum orada. Adile Naşit, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Zeki Alasya'nın ülkesi gibi benim gözümde. Bütün KDHC'li kızları Belgin Doruk gibi görüyorum. Ciddi söylüyorum. Bu köpekbalıkları ve sırtlanların dünyasından çok daha saf ve masum hayatlar yaşanıyor orada.
  6. Tabula Rasa

    Amerika Suriye yi Vurdu!

    Hafız, herşey bir yana şu Işid'i işit diye yazma. Huylandım yemin ederim.
  7. Tabula Rasa

    ABD'nin işgal etmeye hakkı var mı?

    Atatürkçü olmak adam olmaktır. Ülkeyi yönetenlerin ve memurların adam olması şarttır.
  8. Tabula Rasa

    ABD'nin işgal etmeye hakkı var mı?

    Olmaz tabi. Benimki hoş, tatlı bir hayal sadece.
  9. Tabula Rasa

    Amerika Suriye yi Vurdu!

    Sen Işid'in ne olduğunu biliyor musun? Şimdi ismi değişti ama ilk kurulduğunda ismi Irak Şam İslam Devleti idi. Yani sadece Suriye'de değil Irak'da da toprakları var. Irak'da niçin duruyorlar? Esad Irak'a da mı zulüm ediyor? Ya dezenformasyon yapmaya çalışıyorsun ya da cahilsin.
  10. Tabula Rasa

    Amerika Suriye yi Vurdu!

    Sonra da gökten 3 elma düşer. 4 elma mıydı yoksa? Yaş kaç? Masalları çok seviyorsun çünkü.
  11. Tabula Rasa

    ABD'nin işgal etmeye hakkı var mı?

    İnanır mısın aynı şeyi düşünüyorum. Tersten tabi. Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti ABD'nin kalbine bir hançer saplasa, kalbinim üstüne Kim Jong-Un dövmesi yaptırırım. ABD'nin hiçbir yere saldırmaya ve işgal etmeye hakkı yoktur. Ayak bastığı her toprakta tavuk gibi boğazlanması gerekir.
  12. Tabula Rasa

    Amerika Suriye yi Vurdu!

    Esad gittiği an Işid Suriye'nin sahibi olur. Boş konuşuyorsun. AKP'li olduğun her halinden anlaşılıyor. Anlaşılmadığını sanma!
  13. Tabula Rasa

    Amerika Suriye yi Vurdu!

    Bu olanlar ABD derin devletinin işidir. Trump'a karşı darbe yapılmıştır! Trump Rusya ile anlaşıp Suriye belasından kurtulmak istiyordu. ABD derin devleti sürekli olarak Trump'ın bu politikasına karşı çıktı. Sokaklara dökülen it sürüsü, Trump'ın bu politikasını değiştirmek için serserilik yaptı. Sonuç itibarı ile Trump geri adım attı ve Suriye'ye saldırdılar. Onun dışındaki olayların tamamı senaryodur. Şu kimyasal saldırı hadisesi sokak tiyatrosudur. Üzerinde konuşmaya bile değmez. Görünen o ki, Sünni şeriatçılar Suriye'ye saplanan ABD füzeleri ile orgazm olmuş haldeler.
  14. Tabula Rasa

    Forum yöneticilerine bir soru

    Hayır. Can Dündar'ın hapse girmesini ulusalcılar içinde bir tek kişi onaylamaz. Can Dündar'ın Fethullahçı casuslardan olmadığını da hepimiz biliyoruz. Onun casusluk merkezi farklı. Can Dündar bizim için çöpe atmak için taşıdığımız boklu çocuk bezidir. O bezi ortada bırakamayız, mecburen taşıyacağız. Ama taşırken parmağımızın ucu ile tutarız, kafamızı başka yöne çevirir, kokuyu almamaya çalışırız!
  15. Tabula Rasa

    Malum partiye neden oy vermemeliyiz

    Hadis ne? Bir takım adamların Muhammed şöyle dedi, şöyle yaptı diye anlattığı hikayeler. Kelimenin tam anlamı ile hikaye. Aklı başında hiçbir insanın böyle şeylere itibar etmemesi lazım. Kuran'da Muhammed'in normal bir insan olduğu, yanılabileceği yazıyor. Eğer Kuran'ın Muhammed hakkında söyledikleri doğru ise, bütün hadisler çöpe gidiyor. Eğer Muhammed normal bir insan ise ve yanılabiliyorsa, hangi yaptığı doğru, hangisi yanlış emin olamazsınız. Kendi muhakemeniz ile karar verirsiniz. Eğer kendi muhakemeniz ile doğru ve yanlışı ayırt etmeye başladıysanız Muhammed'e ve hadise ne ge
×
×
  • Yeni Oluştur...