Jump to content

TRIUMPH

Normal Üye
  • İçerik sayısı

    719
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

2 Takipçiler

TRIUMPH Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 19-10-1990

Contact Methods

  • MSN
    dzagigner@gmail.com

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

Güncel ziyaretçiler bloku aktif değil. Diğer kullanıcılar son ziyaretçilerinizi aktif edene kadar göremezler.

  1. TRIUMPH

    CHP Genel Başkanı Kim Olmalı?

    Bana Kılıçdaroğlu hit yapar gibi geliyor.. Hit yapar da ne yapar onu bilemeyiz tabi..
  2. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Tabi ki görüntülerin hukuk önünde geçerliliği olmayacak.. Baykal yapılan bir iftira olabilir, montaj olabilir.. Ama benim gördüğüm pek öyle olmadığı yönünde.. Günahını almışta olabiliriz tabi.. Benim gibi düşünende pek çok kişi olduğunu varsayarsam günahsız bir şekilde öleceği kesin..
  3. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Ortaya çıkınca ağlamaya hakkı yoktur ordan bir öncül kabul ederek devam ediyorum.. Sizin sadece tartıştığınız bunların nasıl ortaya çıktığı? Bu neyi kanıtlar? CIA çekip atmış olsun.. Görüntüler artık yayılmış.. Yapılabilecek birşey var mı o UHN'larına göre? Bulunur yayan kişiler hakkında gereken hükümler verilir.. Özel hayatın gizliliğiyle ilgili benim bir problemim yok.. İşte çekilmiş atılmış diye küçük bir savın arkasına saklanıp bir haltı örtmek ne derece doğrudur buyursunlar söz sizde..
  4. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Devlete nasıl geçtik ben onu anlamadım? Devlet eliyle yapıldığına dair kanıtlar varsa buyur.. Son söylediğine diyecek tabi ki hiç birşeyim olamaz sonuna kadar haklısın..
  5. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Ben ise bunu meşru olarak görüyorum.. Yaptığı halt ortaya çıkınca kimsenin ağlamaya sızlamaya hakkı yoktur.. Önceden düşünecekti.. Onun uçkurundan dolayı Uluslararası Hukuk Normlarına gitmeye hiç gerek yok.. Beni bağlayan görüntülerin nasıl dağıltığı, dağıtılmaması gerektiği vb. değil.. İşte uçkuru işte sekreterlikten Milletvekilliğine yolculuk.. Olaylar ortaya çıktıktan sonra ortadan kaybolan bir kadın, evine kapanan bir adam.. Dedikodularla olacağına bu iş ağır bir bedel ödedi.. Partisi muhalefetini garantiledi.. Çakma sola kendisi bizzat çaktı.. İstediği kadar ağlasın zırlasın.. Be
  6. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Hem bu yaptığıyla solcular böyledir şöyledir kalıplarını nasıl çuk diye bedenine oturttuğunun farkında olmadan halk isterse dönerim diyor.. Hangi halk? Tabi ki CHP üyeleri, seçmenleri.. Eeee senin iktidar olma hevesin ne oldu? Nasıl iktidar olacaksın böyle bir olaydan sonra? Kimden oy almayı planlıyorsun? Muhalefet olmayı çok sevmiş anlaşılan bunun başka açıklaması da yok.. 2+2=4
  7. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Aynı şeyleri tekrarlamak olacak.. Bu yüzden kısa keseyim.. Ben bu görüntüler ortaya çıkmasa böyle bir olayın gündeme gelme olasılığının çok yüksek olduğunu düşünmüyorum.. Bu yükselişi nasıl açıklayacağımızda kolay bir işlem olmasa gerek.. Kanıtlayamayız orasıda doğrudur.. Ve ortada bir istifa, halk isterse dönerim diye ağlayan biri var.. Hayırdır? Ne oldu da halka dönme ihtiyacı hissettin? Neyin tepkisini merak ediyorsun?
  8. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Demin tartıştığım bir arkadaş diye yazmıştım.. O bu olayın partililer arasında geçiştirilmesini bizim çene çalmamamızın kendi sağlımız açısından daha iyi olacağını önermişti de.. Sende kamuoyuna dağıtılmasını yanlış görmüştün "Özel Hayatın Gizliliği" bağlamında ki doğrudur.. Fakat burada durum biraz karışık.. Sadece özel hayatın gizliliğiyle noktalayamayız..
  9. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Demin tartıştığım arkadaşın mantığına göre bu video Halk Partililer arasında dağıtılması lazımdı.. Halk partilileri tek tek bulacaksın dağıtacaksın.. Ama Meclis'te olan bir parti CHP.. Yaptıkları yapacaklarının teminatı.. Şimdi bu görüntüler/veya ilişkisi diyeyim Milletvekilleri arasında bilinseydi ve buna ses çıkartılmasaydı daha mı iyiydi? İstifa edermiydi Baykal? Etmezdi.. Böyle bir olaydan Halk Partililerin zaten zerre haberi olmazdı.. Böyle birşey ortaya çıkmadan önce herşey güzel, ortaya çıkınca yok istifalar filan.. Baykal hala halk isterse dönerim ayağı yapıyor, CHP'liler dön di
  10. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Ruh hastasısınız siz
  11. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Ülke içi mesele olamayacağı için CHP'de sıkıntı yok diyorsun yani.. İktidara çıkınca ve böyle bir olay olunca yorum yaparız artık.. Konuşmayız ne yapalım..
  12. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    19 Yahudiler sana birşey mi yaptı? Sıkıntı nedir?
  13. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Çok iyi yapmışlar.. Sovyet Rusya'nın arkasındayız.. Deniz Baykal'a kılız biz..
  14. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Ayrıca şunu vurgulamayıp kendimi rezil etmek istemiyorum.. Bu Baykal değil mi yolsuzluk filan diye bik bik öten.. Gemicik diye bik bik öten.. Senin genel başkanın konuşunca problem olmuyorda ben söyleyince niye problem oluyor onu da anlamış değilim..
  15. TRIUMPH

    Hepimiz Baykal'ız - Hepimiz CHP'liyiz

    Annem hep CHP'ye oy verir.. Yeterli bir sebep mi?
×
×
  • Yeni Oluştur...