Jump to content

Lested

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    280
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Lested Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 14-10-1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Doğum günün kutlu olsun nigga.

  2. Lested

    Kuran okuma methodu...

    Buradan vurabiliriz, ahlak ve edep. Herkeste yoktur. Olmayanlar çıkmış şuraya.
  3. Lested

    Kuran okuma methodu...

    Camide sapıklar olabilir arkadaşlar, kadınlar ayrı yerde tapınsın. Eğiliyorlar falan ya. Asya kıtasında sapıklar olabilir arkadaşlar, kadınları ayrı kıtaya taşıyalım en iyisi. Kıta verilmez ki bu değersizlerin uğruna, bir adaya koyalım, üst üste dursunlar. Yer kaplamasınlar, insan bile değil onlar. Nasıl fikir ama? Aşıyorum kendimi...
  4. Lested

    Kuran okuma methodu...

    İki dakika senin seviyene ineceğim. Her sokakta tecavüzcü sapık röntgenci olmayacağınıda bilemeyiz. İyisi mi kadınlar üzerlerine 5 kere bol kara çarşaflarla dolaşsın ki eğilirlerken götlerine, yürürlerken göğüslerine bakmayalım.. Kadının senden tek farkı kas yapısı ve cinsel organı. Kafa aynı kafa, oda insan. Siz kimsiniz de kadınların ibadet yapacakları yerleri seçiyorsunuz!
  5. Lested

    ABD bankaları neden batıyor?

    İki adayda ermeni ve rum dostu değil mi zaten? İktidara geldiklerinde kıvıracaklardır bana kalırsa..
  6. Lested

    Kuran okuma methodu...

    Kadınlar sokağada çıkmasınlar o halde? Bu nasıl bir zihniyettir, mağara adamı mısınız!
  7. Lested

    Kuran okuma methodu...

    Camide bile cinselliği düşünen erkeğin zaten ben dinini imanını .. Kadının eğilmesindende mi tahrik olursunuz, ne ayaksınız siz ya?
  8. Lested

    Kuran okuma methodu...

    Gerizekalılar, ayet göstermeyeceğiz de ne göstereceğiz.. Batıyor, acıyor, sonucunda zırvalıyorlar. Tartışmaların en sonunda dilleri tükeniyor ağızda salyalarla doğru yoldan saptınız geri dönün yeriniz cehennemlik lafları dönüyor.
  9. Lested

    Kuran okuma methodu...

    Kör insanlara önüne bak diyemezsin ki, uzun süredir bu forumdalar. Kendileride biliyor...
  10. Lested

    Kuran okuma methodu...

    Buraya ayetler yapıştırarak ateistleri kendi yolunuza sokabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Bu, Allah'ın kılavuzudur ki, onunla dilediğini/dileyeni hidayete erdirir. Allah'ın saptırdığına gelince, ona kılavuzluk edecek yoktur. Böyle bir cümlenin olması sadece insanların başka düşüncelere kaymasını önlemek için yapılmıştır. İnsanın klavuzu aklıdır, 1500 yıllık bir kitap değil. Sizin dininiz imanınız insan hakları evrensel bildirgesi olsun, dünyada ne terör kalır, ne cihat, ne töre cinayeti. Nokta.
  11. Lested

    Kuran okuma methodu...

    Kuran anlaşılması zor bir kitap değil de herşeye açık bir kitap. Yani bir cani de farklı yorumlayabilir, bir humanist de farklı yorumlayabilir. Çünkü insan eliyle yazılmış bir kitapdır, din pazarlayıcıları tarafından çağlara uydurulması için hemen her surede açıklar bırakılmıştır.
  12. Lested

    Forumdaki komünistler

    Dahisin ha? Hiç kimse senin söylediklerini söyleyemiyor ha? Be kardeşim, sen kendini birşey sanıyorsun, o birşeyi söylersem uzaklaştırılırım bu forumdan. İnsanları hayvan olarak gören ve düşüncene karşı çıkanları kurşuna dizmekten bahseden bir sosyopatsın.
  13. Lested

    İslam Neden Başarılı Oldu?

    Suudi arabistan ekonomisi abd ye bağlıdır. Bunu göremeyeceksen git köprüden atla. Asmak çağdışı bir eylemdir, teröristlerin topluma geri kazandırılması taraftarıyım. Sonuçta bu insanların beyinleri yıkanıyor.. Bugün iran mağrur bir tutum sergilemekle birlikte, son aylarda g*t korkusundan birçok topluluğa karşı yumuşamaya başladı. Irak savaşıyla birlikte amerika iran sınırına yüzlerce nükleer düzeneği yerleştirdi. Kamuoyu 3-5 yıl içinde hazırlandığı takdirde iran diye bir ülke kalmayacak umarım. Tarihini unutmuş olanlara güle güle.
  14. Lested

    İslam Neden Başarılı Oldu?

    Siyasi olarak diyor, ileri zekalı arkadaşım. Bugün müslümanların prestiji yerlerde sürünüyor. Dubai tamamen yabancılara açılmış bir yer, yöneticilerinin uyrukları sadece bir yanılsama...
×
×
  • Yeni Oluştur...