Jump to content

kafir

Üyeliğini Sildirmiş Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    1.528
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

kafir Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 20-06-1990

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    İstanbul

Güncel Profil Ziyaretleri

7.854 profil görüntüleme
  1. Geri geldim. Yine burdayım..

  2. Döner yine, forum zamanını alıyormuş beyefendinin :))

  3. Kafir terketti, nihil de askere gidiyor.

    Yakında adminlerden başka kimse kalmayacak.

  4. ne diye üyeliğini sildirdin yav , forum için kötü oldu

  5. kafir

    Müzikle Açalım

    Muhteşem Lady Pasta'nın şarkısı hem PearlyGates'e, hem MissAtheist'e gelsin.
  6. kafir

    12 Eylül'de ne diyeceğiz?

    Mezardakiler de evet diyecek. http://www.haberturk.com/polemik/haber/537886-fethullah-gulenin-referandum-yorumu
  7. Yok onlar terör kurbanı olacaklar. Ben yapsam AB ve ABD tepeme çullanır. "Elimden gelen bir şey yok. Dinsiz terör var." deyip bahane uyduracam.
  8. Başbakan dediğimden kasıt şu anki yasalara göre 3/4'lük çoğunluğunda sandalyenizin olması demek. Diktatör gibi bir şeysiniz yani. İlk ben başlayayım. Diyaneti feshederdim. Dinsiz yasalar çıkartırdım. Dağlarda din karşıtı cami falan bombalayan nihilist, din düşmanı bir terör örgütü kurardım. Dinci baskıları arttırırdım ki bu örgüte katılım artsın. Ve bu dinci baskı aynı zamanda yıkılacak camiler için bahane de olmuş oluyor. Camileri çeşitli bahanelerle yıkardım. Tarikat tarzı örgütlenmeleri kapatırdım. Camiler aynı zamanda stres atmak için bir eğlence mekanlarıdır. Her cuma topluca eğlen
  9. kafir

    Facebook'taki apaçiler....

    Herkes kendi profilini görüyordu heralde...
  10. kafir

    Ateistle nasıl tartışılmaz

    Küçük kelime oyunlarıyla olmaz bu iş. "Ateist okuyan insandır." demek ateistin bir tanımıdır. Okumayan insan ateist olamaz mı? Okuma yazma bilmeyen kimse ateist olamaz mı? İlla okuması mı lazım? Okumayanları afaroz mu edeceğiz? Ateist okuduğu ölçüde tartışma adabını bilirmiş. Devamlı kavga eden, uzlaşmaz, küfreden ateist olamaz mı? Onları ateizmden afaroz mu etmemiz lazım? Bu ateist tüm dünyayı etkileyen bir tabuyu irdelemiş olması zorunlu mudur? Nedir bu tabu? Din mi? Ahlak mı? Tanrı mı? Metafizik şeyler mi? Çünkü her dinin farklı tabuları var. Ortak bir nokta bulmak çok zor. Hem buldu diye
  11. kafir

    Dinler mi, İnanırlar mı?

    İnsan sadece yemek, barınma, giyinme, geleceği olma, güvenlik gibi şeylerle tatmin olmuyor. İnsan daha fazlasını istiyor. Bir tanrının kulu, çocuğu vs. olmak istiyor. Bir baltaya sopa olmak istiyor. İnsan yaptığı işlerde bir neden istiyor. Yaşamak için bir ideal istiyor. Hiç olmamak istiyor. Dinler bunların hepsini karşılıyor. Onun için dinler tamamen yok olmayacak. Şekil değiştire değiştire devam edecek. En aza indirildiği zamanlar belki de dağlardaki gerillalar kadar olabilir. Ama yine de var olacak. Ama insan asla tatmin olmayacak.
  12. kafir

    Ateist Başbakan

    Sevgili dostum bi miktar haklısın. Ama Tayyip'in bu kadar yükselmesinde en büyük payı mazlum edebiyatı yapmasında. Bu halk bu kadar aptal işte. Erbakan da 95'da iktidara geldi. Ondan önce ara ara mecliste bir kaç sandalyesi oluyordu. Aşırı İslamcı tutumundan dolayı indirdiler. İyi de yaptılar. Yani olay tamamen dinle alakalı değil.
  13. kafir

    Ateist Başbakan

    Celallenmedim ki. Ama nasıl düşünüyorsanız düşünün. Umrumda değil.
  14. kafir

    Önder Sav İslam'a hakaret etti!

    Çok eski bi haber bu... Her zaman söylüyorum. Siyasetçiler "oy"a inanır.
  15. kafir

    Ateist Başbakan

    Yahu kaç ekonomi kitabı okudun? Kaç hukuk kitabı okudun? Kaç tarih kitabı okudun? Kaç sosyoloji kitabı okudun? Kaç sene her hangi bir siyasi partide çalıştın? Siyasi düşüncelerin için kaç sene hapis yattın? vs.. Bu adamlar davaları için tüm ömürlerini harcamışlar. Bunların emeklerini hafife almayın. Kendinizi de bir şey sanmayın.
×
×
  • Yeni Oluştur...