Jump to content

Metal1

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    119
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

Metal1 Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 05-03-1945

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.tarzikadimebru.com/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    İstanbul
  • Interests
    Ebru
    Yılmaz Eneş.
  1. Ciddiyim sarfettiğim çoğu laflar yasal laflar...
  2. İbne Küfür değildir dikkat ediyorum küfürlere.. İbne Türkçemizde Eşçinsel anlamındadır.. Bunun hakkında söylem var biliyonmu... sezen aksu'nun lafıdır : erkekler götlerinin kıymetini bilseydi hepsi ibne olurdu Tdk ye göre ibne http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verit...elimesec=162582 Tdk ye göre göt http://tdkterim.gov.tr/bts/?kategori=verit...elimesec=140263 Ben yasal olarak kaba laflar sölüyorum küfür değil lütfen.
  3. Bir Ateist olarak bu Vatan için ne yaptın dersen 3 ağaç diktim gel ziyaret edelim.. 1 yıl geçti büyümüştür gelmezsen ibnesin tamamı ha?
  4. Metal1

    Atatürkün Sofrası

    Hermann Göring tanırsın...Avatardaki şahıs o mussolniden nefret ederim... He Ayrıca benim Hitler veya görring gibi adamların avatarlarında koymamda sebep savaş da kullandıkları strateji ve görüşleridir ve haklıca öldükleri insanlardır.... Haklı geliyor bana..
  5. Metal1

    Atatürkün Sofrası

    Dünyanın ağzından Atatürk AMERIKA Atatürk bu yüzyılın büyük insanlarından birinin tarihi başarılarını, Türk halkına ilham veren liderliğini, modern dünyanın ileri görüşlü anlayışını ve bir askeri lider olarak kudret ve yüksek cesaretini hatırlatmaktadır... Çöküntü halinde bulunan bir imparatorluktan özgür Türkiye'nin doğması yeni Türkiye'nin özgürlük ve bağımsızlığını şerefli bir şekilde ilan ve o zamandan beri koruması, Atatürk'ün Türk halkının işidir. Şüphesiz ki, Türkiye'de giriştiği derin ve geniş inkılaplar kadar bir kitlenin kendisine olan güvenini daha basarı ile gösteren bir örnek
  6. Metal1

    Atatürkün Sofrası

    KomünistForumda dolaşırken bir iletide rastladım bu hikayeye hoşuma gitti... Hoşunuza gitceğine inandığımdan buraya koydum... Atatürk köşkten sıkılır ve Nuri Conker' e "Gel yardım et bana Nuri... Kaçalım köşkten..." Onun bu içtenlikli isteğine karşı çıkmak, büyük haksızlık olacaktı. "Tamam, sen planı hazırla, ben uygulamasını yaparım..." Atatürk ve Nuri Conker, birinin hazırladığı ötekinin uyguladığı plan sonunda Florya Köşkü ' nün tüm nöbetçilerini atlattılar ve köşkten kaçtılar. Altlarında, Nuri Conker' in bir arkadaşının arabası vardı. Eylül sonu akşamı sonbaharın tadını ç
  7. Metal1

    Hangi Niteleme Ülkücülere Daha Uygun?

    hata olmasın genelde dalar bu tipler..
  8. Metal1

    Ergenlik..

    Öncelikle Merhabalar.. Ergenlik döneminde bir gencim ve kendimde belirledim bir takım özelikler var... Mesele yeni aldığım elektro gitarı sıkılıp atmak bi nevi her karımı çabuk değiştirme hastalığı var bende.... Acaba Ergenlikle bir bağlantısı olabilirmi?
  9. Metal1

    Ateistler tehlikeli midir?

    Valla üstad neye mükellifsin nesin necisin bilmem.... Sadece bana burda bok atıyorsun... Sevdiğim kişilerin hangi yönden sevdiğimi dahi bilmeden benle böle sidik yarıştırma.
  10. Metal1

    Hangi Niteleme Ülkücülere Daha Uygun?

    Bu Türk milliyetçiliğimidir...Bunların yaptıkları sadece arap millyetçiliğidir.... Ha bu arada bunlar üniversiteliyse bende profosörüm.
  11. Metal1

    Ateistler tehlikeli midir?

    en tehlikeli insan kendinin farkinda olandir.. Kafasını düşünmeye itemeyen ve ona kalıptarılmış bilgiyi gerçek diye düşünüp tartışmaya korkanlarsa cahildir.. Cahil İnsan ise Toplum içinde daha tehlikelidir.
  12. Metal1

    Prag da gördüklerim

    Ulan anlamadığınız şeyleri anlayana laf sokmak kadar aciz bişemi var... Sen liberalsin komünisindir ben gelip burda göt gibi cahil diyomuyum.
  13. Metal1

    Türkiye bu klibi konuşuyor! Üstü çarşaf altı mini

    Süper yapmışlar..
  14. Metal1

    Yanılmışım, Anarşizm Varmış!

    Anarşizmin bi lafı vardı ezilmek istemiyoruzdan ezmicez gibi bişe hatırlayamadım... Anarşizm iyi bişe.
  15. ye kahrolsunlaiklik nerelisin puşt

×
×
  • Yeni Oluştur...