Jump to content

MrGuitar

Üyeliği Sonlandırılmış Kullanıcı
  • İçerik sayısı

    741
  • Katılım

  • Son ziyaret

Topluluk Puanı

0 Neutral

MrGuitar Hakkında

  • Derece
    Advanced Member
  • Doğum Günü 29-10-1973

Profile Information

  • Gender
    Male

Güncel Profil Ziyaretleri

4.547 profil görüntüleme
  1. Forumdaki iki aydından biri bunu çok geç farkettim.

  2. Yazılarını beğendiğim üyelerden belki tekrar gelir :) 

  3. MrGuitar

    Türkiye'de İstismar Araçları...

    Sen ne zamandan beri o adrestesin ( adres dediğime bakmayın, arayınca kimin kalkdığı bilinemeyen on türlü ev çıkıyor) Daha açık bir adresin var mı? Ya da telefounun var mı?
  4. MrGuitar

    Türkiye'de İstismar Araçları...

    Bir saat önce gönderdiğin ÖM'de şöyle demiştin: "Seni moderatörler bile kurtaramayacak ey yumuşak homo.. Seni bağırta bağırta bercerdiğimde ne denli bir lavuk olduğunu belgelendirmiş olavağım. Benden kurtuluşun yok. Zaten kız oğlan kızsın, seni sike sike kocaman bir deliğe dönüştüreceğim.. " Senden isteğim üzerine vediğin belirsiz adresi hala araştıyorum. Eğer daha açık bir adres ya da en azından telefonunu verirsen fisiksel teması kolaylaştıracağımızı düşünüyorum. Bekliyorum yanıtını, yavrum
  5. MrGuitar

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    Beni öyle bir ifşa ettin ki tüm melum emellerim ortaya saçılıverdi. Son satırında da Atatürk kafatasçıdır diyerek sanatının zirvelerine çıktın. Hiçbir anlam yok bu söylediklerinde Noyan. Polemik dersen, seninle polemiğe girmeyeceğim şuan.
  6. MrGuitar

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    Sanırım sen benim burada daha önce yazdıklarımı pek iyi izlememişsin. Yoksa bana artniyetli gibi adlar koymazdın. Dartmaul'un iletisini görmemiştim. Ama senin şu cümleni gördüm ve bunu lanetliyorum: "Bizim birisine karşı çıkmamız için Türk olmaması yeterlidir." Biliyorum şimdi sen de çıkıp beni lanetleyecek birşeyler bulacaksın. Ve hiç de hoş olmayan bir mecraya akacak bu sıkıcı tartışma. Kafatasçılarla en çok bu kadar tartışabilirim ben. Bitmiştir.
  7. MrGuitar

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    İyi de Noyan bu iletini bir de öncesi var herhalde değil mi? Yani bu adam sırf Türk'e küfretmek için gelmemiş buraya! Etki tepki doğurur Noyan! Senin Atatürk milliyetçiliğinden anladığın, sadece etnik kökenine bakarak lanetlemekse aç bir daha oku derim. Bu arada Anadolu'daki kokuşmuş kültürün ne olduğu da açık değil. Arkadaş gelip bunu açıklarsa onunla da tartışırım sen hiç merak etme. Öncesinde o hakaret etmişse - ki ben görmedim - o zaman düzeltmesini de bilirim hatamı elbette. Ama, şu etnisite kıstasını asla kabul edemem.
  8. MrGuitar

    MLSPB, Arda Tamer ve Ekip'i.

    Çok yanlış,çok çirkin bir ileti bu. Bu arkadaşımız, ilkelliği ve feodaliteyi lanetleyen biri iken bu tür bir değerlendirme çok yanlış ve insanlıkdışıdır. Bakın; insanları ırklarına göre, değiştiremeyecekleri hassalarına göre yargılamanın hiçbir etik temeli olamaz. Bu gibi ırkçı tutumların çözüm arayan insanları teröre itmek dışında bir getirisi de olamaz, olmamıştır da. Bu tümüyle sapkınca ve insanlıkdışı ırkçı iletiyi lanetliyorum!
  9. Sizin gibi aydın düşünen Kürt kökenli bir kardeşimizin foruma katılması kanayan yaralımıza adeta bir merhem etkisi yapacaktır. Burada gerçekleri dile getiren, Atatürk'ün ismine kara çalınmasına izin verilmeyen her üyeye ısrarla "ırkçı" yaftası vurulmaya çalışılmakta ve forumun insanlıktan nasibini almamış ne kadar süprüntüsü varsa hurra diyerek bu linç operasyonunda bozuk benliklerini tatmin etmektedir. Bilir misiniz "ırkçı" "küfürbaz" "yönetim yalakası" vb daha nice çirkin adla çamur atılan bendenizin birçok yakın Kürt arkadaşı olmuştur! Biz kimseyi, neye göre tayin edildiği belli olmayan ır
  10. MrGuitar

    Ataturk Sevgisi..

    Manipüle ettiklerini sanmıyorlar, fiilen ediyorlar bile. Hepsi birden fırsat bu fırsat kuyruk acılarının intikamını alıyorlar. Bu yöntemde ısrar ettiğiniz sürece de amaçlarına ulaşmaya devam edecekler! Forumun bir insan çöplüğüne dönüşmesini engellemek elinizdedir. Ha yok, sizin kişilik ve insan kalitesi gibi bir derdiniz bulunmuyorsa, körler sağırlar birbirini ağırlar biz de seyrederiz diyorsanız üyeliğimi sonsuza dek iptal edebilirsiniz! MrGuitar istenmediği hiçbir ortamda ASLA bulunmamıştır!
  11. MrGuitar

    Ataturk Sevgisi..

    jadı'ya ÖM'den küfür etmişliğim yoktur. Sizleri temin ederim ki böyle bir hakaretim yoktur. Eğer olsa isi zaten beni attırmak için fırsat kollayan bu dengesiz insan size bunu derhal raporlar ve kıçına kına yakardı. Bu durumu aydınlatmak için mesaj arşivlerinin açılmasını ve gerekiyorsa resmi kanallarla iftiranın delillendirilmesini talep ediyorum. Ama, kendisine forumda hakaret etmişliğim vardır. Kendisi bu konuda her türlü yasal girişimde bulunabilir. Ben kendisini insandan saymadığım için ondan özür dilemesem de forum ahalisinden bir bayana kötü söz söylediğim için özür diliyorum.
  12. MrGuitar

    Atatürk ve Milli Mücadele

    Bir yazının niteliği mi yoksa niceliği (yani kaç yerde birden dile getirildiği) mi önemlidir? Bilimsel etiğin beşiği olan Batı'daki tarihçilerin hiçbirinden M. Kemal'in hilafete yürüdüğünü ve şehzadeliğe soyunduğunu duyamazsınız; tersine, hepsi de ağız birliği etmişçesine O'nun bir hilafet ve saltanat düşmanı demokrasi aşığı olduğunu yazarlar ki gerçek de budur zaten. Hilafete yürüyen biri, tutup, hiçbir temayül olmadığı yerde ve tek başına kalmak pahasına laik bir cumhuriyet kurar mı? Şehzade olmak isteyen biri, mecliste kameraların önünde "biz, ilhamlarımızı gökten indiği sanılan kitaplar
  13. MrGuitar

    Türkiye'de İstismar Araçları...

    Drekinci, Yukarda yine kendince gerçek Atatürkçü görmediğin bana da sataşmışsın. Demişsin ki: "Sen ve seni destekleyen hemşehrilerin sözde Atatürkçü, (hatta yakup'un kategorisinde sosyalist pante bile var.) sıranın size gelmesini bekliyor, dincilerden daha sadık olduğunuzu ispat için yırtınıyorsunuz." Sen Atatürk'ü sosyalist sanıyor olmalısın. Böyle olduğuna hiç şaşırmıyorum, çünkü altyapındaki büyük gediklerini daha önce de tespit edip yüzüne vurmuştum. Atatürk sosyalist değildir Drekinci. Bundan emin olabilirsin. Yakında bu konuda bir balık açıp bu gerçeği herkese duyuracağım. Ama,
  14. MrGuitar

    Atatürk ve Milli Mücadele

    Sn. Hasan Onur, Bu önemli yazıyı sanırım okumadınız ya da yeterli mi bulmadınız? Her kaynağı incelemekte elbette yarar vardır ama bu yaşamsal konularda çokça spekülasyon yapılmış olduğu gerçeğini de göz ardı etmeyiniz. Bu yukarıdaki yazı, otorite kabul edilen dünya tarihçilerinin de aynen onayladığı ve çeşitli araştırmalarında dile getirdikleri tarihsel gerçekleri konu edinmiştir. Verdiğiniz bilgilerde, Kazım'ın anlattıklarına inanmak mümkün değildir. Atatürk hilafete ve şehzadeliğe yürüdü demek düpedüz zırlavamaktır! Bunun tartışması bile olmaz.
×
×
  • Yeni Oluştur...