Jump to content

Hz. Adem'in gobek bagi yoktu


Recommended Posts

Democrosyan bu yazıya sana yazıyorım

 

hilkatte intibak kaidesi vardır.

Mesela Ayakkabı ayağını vurur. 

vurduğu yer nasır olur kalınlaşır 

ayağın ayakkabıya uyum sağlar

buna evrim denmez buna da evrimin bir parçası diyorlar. hayır buna intibak kaidesi denir.

 

Evrim denilen şey

her canlı hayata mini mini bir şeyken başlar doğar büyür gelişir solar göçer gider buna evrim denir

 

Yoksa Evrimi ispat etmek için  balıklar kıçını yırtsaaaaa havada uçamaz :D 

kıçını yırtsa kuşlar çabalasa patlasa evrim oluyor mu çocuklarımız faydalansın diye bare :D denizin dibinde yaşayamazlar :D

 

o yüzden evrim mevrim tabi tabi 

 

her canlın bir seyr-i sülüğü vardır buna evrim denir.

Yoksa dediğim gibi kıçını çaaaaaaaaaaaaaartttt diye yırtsa balıklar, havada uçamazlar. Artık anlayın

yok efendim milyonlarca yıl lazımmış 
Ayağında nasır olurken milyonlarca yıl gerekiyor mu kamiiil
:D yani tekamül etmiş hayvan manasına dedim :D

 

İnsan maymunda gelmişmiş? 

senin Deden tarzandı galiba :pp

 

Bak canım İnsan doğada hiç bir canlının sahip olamadığı Manevi büyüklüğe sahiptir.

Kainatın ilmen ve fikren muhiti ve alimidir. Onun için insan oluştuğu zaman, Azasıda bunu uygun ve mütenasip oluşmuştur

 

Maymun kıçını çaaaaaaaaaaaaaaaraaaat diye yırtsa

osurabildiği kadar zortlaaaaaaaaaaasa KAİNATIN ALİMİ olamaz artık anlayın evrim mevrim yoook!

hopa şinanay yavrum şinanay nay

şinay yavrum şinanay nay :D demakrosyoncumm

 

Allah her an yeni bir şendir yaratmadadır ayeti

her canlının seyr-i sülükteki tekamülü için söylenmiştir.

Yoksa Maymun insan olur manasına değil.

Maymaun maymundur 

insan insandır

Öküz öküzdür değişmez bunlar :D 

 

tarihinde Dindarr tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi Müslümlerin az kafa bassa, rahatlıkla bu tür iddialarda bulunabilirler. Çok kolay yani, yeryüzünde hiç kurbağa yoktu, balıklar vardı. Allah bir grup balık yumurtasının genleri ile oynadı, hooop kurbağalar çıktı balık yumurtalarından, kurbağa nesli başladı. İşte efenim gün geldi kurbağa yumurtalarından kertenkele... Yok efenim işte sürüngen yumurtasından kuş derken böyle gitti. Tabii insanı da şempanzeler doğurdu.

 

Böyle dediler mi ensest sorunu da ortadan kalkıyor. Öyle ilk insan filan olmuyor. Allah bir şempanze kabilesi seçti, o kabilenin dişi şempanzelerinin tümünün karnındaki şempanze fetüslerinin genlerini düzenledi, hepsi insan yavrular doğurdu diyecekler.

 

Çok kolay yani, bunu demenin önünde ne engel var? Adem mi topraktan yaratılma mı, yaaa nelere mecaz deyip geçiyorsunuz Müslümler, bunlara mı mecaz deyip geçemeyeceksiniz? Hayır da son zamanlarda bu Müslümlere akıl veresim geliyor hep. Lan bunlar da bir şey akıl edemiyor ki, acınası haldeler, yani bir insanın kafa bu kadar dumur olur ha! Lan bir şey düşünün, bir çözüm düşünün, bir fikir geliştirin, zombi misiniz be!

 

Hayır bu Müslüm zıkkımını biz de olduk zamanında. İslamın sorunlarına çözüm bulacağım diye geceleri uyku tutmaz beynimi sonuna kadar zorlardım yahu! Ne bileyim o zaman bunu cahil çöl yağmacılarının uydurduğunu, allah diye bir şey var, o gönderdi sanıyorum! Salak kafam işte... Hiç bir zaman ademe bademe filan inanmadım müslümken. Çünkü bakıyorum bilim sekiz milyon yıldır insan şempanzeden ayrıldı diyor. Adem badem demiyor. Bilim ile islamı bağdaştıracağım diye az mı beyin sancısı çektim salak kafa işte... Bırak git ne uğraşıyorsun cahil çöl yağmacılarının zırvaları bilim ile ne uyuşacak be! Az salak kafa değilmişim o zamanlar. Bu Müslümler beni bir süreliğine bile olsa nasıl da kekledi diye ömrümde en hayıflandığım şey budur. Hayır zeka yok salaklarda, beni bunlar nasıl kekler yahu! Bende de yokmuş zeka, ne diyeyim... O zaman yokmş zeka yani, çalışmamış kafa...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 6 months later...

Bu ateyizler de mantık sıfır (rakamla 0)

 

-Sizin ilk canlının göbeği delikti zaten değil mi? :- ))) 

 

Yok yani Hz.Ademin bir anadan doğmadan kulağının/gözünün/burnunun delik olabileceğine inanıyorsun da göbeğinin delik olduğuna niye inana miyorsun?bre ateist.

 

Işte düşünemiyor o balçığın aynı zamanda Hz.Ademe plasenta görevi yapmış olabileceğini.yazık!Düşünsene ruh üfleninceye kadar kanı nasıl temizleniyordu,vücudu enerjiyi nerden alıyordu?Balçıktan tabi angut.Haliyle göbek deliğide vardı.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Adem zırvası ile evrim gerçeğinin çatışmasında göbek bağı konusu mevzu bile değildir. Asıl mevzu, dogmatik saçmalıklarını kurtarabilmek için Ademin göbek bağını bilimsel verilerle uygunlaştırmak için kıçını yırtan Müslümlerin, evrimi islama adapte etmek için gönülsüzlükleri.

 

Bunun da nedeninin, evren yüzü suyu hürmetine yaratılmış :0_80cbc_37a71a73_L: (artık bu saçmalık da ne demek oluyorsa!!!) bir tanecik peygamber efendilerinin dedesinin dedesinin dedesinin dedesine maymun demenin ayıp olacağını düşünmeleri! :0_80cbc_37a71a73_L:

 

Bu bir türlü içlerine sinmiyor. Hristiyanlar için durum böyle değil. Onlara göre İsa insan değil, tanrının oğlu. O yüzden onun büyük dedesi maymun olmadığı için Hristiyanlar rahat!

 

Ama Müslümler... :0_80cbc_37a71a73_L: Vaziyet çok kel, açık ofsayt!!! Garibim zavallılar yaaa... Acıyasım geliyor ama acımıyorum. Debelensin dursunlar cehalet çamurunda...

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...