Jump to content

Allah yarattığını yok edebilir mi?


Recommended Posts

.

Allah cehennemi bizle dolduracakmış. ... mışmışmışmış.

Öyle olduğunu kabul edelim.

Allah'ın verebileceği tek ceza, cehennemi doldurmak, bizi yakmak.

Ama Kuran'da yazılana göre, insanlar şeytandan üstün.

Cehennemlikler bir olup, isyan çıkarıp, cehennemi ele geçiremez mi? Bir şeytana karşı milyar kere milyar insan. Tükürüğümüzle boğarız onu.

Allahın bu durumda yapabileceği hiçbir şey yok.

Cehennem cumhuriyeti kurar, hatta Cenneti de işgal eder. Allahı, Muhammedi de artık ne yaparız bilmem. Sonlarını, pardon, sonsuzluklarını hiç iyi görmüyorum.

Ateist arkadaşlar, cehenneme gittiğimizde büyük kurtuluşumuz için hazırlıklara başlıyoruz.

.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 8 years later...
  • 2 weeks later...

Kötüler dünyada iyilerle beraber yanyana yaşarken islam üstün bir din değil.
Yani dünyada iyiler varken kötüler, iyilere rağmen daha aktifler.
Cehennemde iyiler olmayacak, iyiler cennette huri düzeceklerine göre.
Kötüler cehennemde tek başlarına, sadece kötüler olacağına göre her türlü arsızlık cehennemde olabileceğini allah da düşünmüş.
Ve cehennemde azgın bekçiler olarak zebanileri yaratmıştır. Zebaniler cehennemde güvenlik personeli ve işkence personelidir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                     Evrenleri var eden bir güç var,Ama bu nasıl bir güç.Bunu henüz dünyanın en bilgini bilmezken,götünüzü BEŞ  TAŞLA temızleyin deyen, gerçek güce İFTİRELER  savuran 1500 yıl önce çölde yaşayan FISTANLI ARAPMI bilecek.Onun bildiği İLEÇ devenin sidiği.Onun yetiştirdiklerinden Cübbeli ALIM bakın Almanyanın Münih kentinde bir gece vaazında Türklere nası vaaz vermiş.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Eyyyyyyy camaatı müslümün,peygamberin SİDİGİ  herderde DERMENDİ,AHHHHHHHHH  olsada doya doya İÇSEK.Hele dışkısıda misler gibi kokardı,olsada doya doya koklasak.Hürriyet gazatasından.------------------------------------------------------------------------Müslümanlar için okadar çok yazılar yazıldıkı.Okadar bir Öküz eğitilse bülbül gibi Türkçe konuşurdu.Müslümanlardan araplara tam benzemeyenler var.Onunda nedeni kendi kültürlerini azda olsa uyguluyorlar olmaları.

Dedeniz

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

 Bu müslümanlar köle olmayı sidik bok yemeyi ne kadar seviyorlar. zihniyet köleliyi kabul ederse  her hangi bişeye taparsa o insan kusura bakmayın havandan daha aşağı düşüncede olur çünkü havan dahi köleliyi bir tanrı dini kabul etmez. şunuda belirteyim müslüman arkadaşlar kusura bakmasınlar havan dedim ama havanda bizim gibi bir canlıdır. havan dememi hakaret olarak kabul ederseniz ben havan olayım sorun yok. biz insanlar biraz zeki aklımız egomuz sayesinde kendimizi yüksek görüyoruz. yoksa pnlarda yer su içer  afadersiniz s*****çar aynı şeyleri insan dediyimiz canlıda yapar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İşte böyleee,

                  Güven gardaş,Tanrı ınsanın dışında nekadar canlı varsa hepısinin kellesine TÜRÜNE  göre ayrı ayrı KESET koymuştur.Milyon yılda geçse o Tür hayvan Kesette ne varsa onu yapar.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------İnsanların kellesineyse KASET  değil US(akıl) koymuşturki sınırsız bir ARAŞTIRMA,KARIŞTIRMA,İNCELEME,KALINLAMA,NE,NEİÇİN,NASIL,NİÇİN,NEDEN sorularına yanıt bulmak için GECE ve GÜNDÜZ  ÇALIŞIRLAR.--------------------------------------------------------------Dinlerse bu USU  kelleden alır ÇÖPE atarlar. KAFALARINA göre bir KASET yaparlar korlar  insanların başına.Bu KASET insanları sabah yataktan kalkmasıyla yönlendirmeye başlar TAAAAAAAAAAA akşam yatağa girene kadar.Aradan milyon yıllarda geçse o KASET insanlarda zerre değişiklik yapamaz..KENDİLERİ  KASETCİ DİNLİ  olur.Bunların uydurma KASETLERİNE  ınanmayanlarda KAFİR.ASIL  KAFİR  KİMDİR  BİLİRMİSİNİZ?YÜCEGÜCÜN  KELLEMİZE  koyduğu USU  çöpe attırıp kendisinin yaptığı KASETİ  TANRI  BUYRUĞU deye YUTTURANLARDIR.

              Dinleri uyduranlar, neden Tanrıya yaptıkları İFTİRELERDEN  korkmazlar?Bilen varsa yazarsa  teşekkür ederim.

Dedeniz

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...