Jump to content

Kur'an'da Sübyancılık, Tecavüz, Fuhuş ve Sex Köleliği Var mıdır?


Recommended Posts

Eyvahcübbeli arkadasim, umarim sagligin yerindedir ve baska problemlerin yoktur.

Seni cok kötü fena sıkıştırıp yanit yazamaz duruma düsürdügümü biliyorum ama ateistlerin cogalmalari gerekmekte. Aslinda ben pek bir sey yapmiyorum inandiginiz kuranin allahi inananlari rezil edip komik duruma düsürmektedir. Ben ayetleri asip sorular sormaktayim.

Bir put demiş ki kendine tapana:

Bilir misin niçin taparsın bana?

Sen kendi güzelliğine vurgunsun,

Ben ayna tutar gibiyim sana.

Ömer Hayyam

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 64
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Eyvahcùbbeli arkadasimiz tartismaya bayagi gecikti onun icin ben diger konulari yani kuranda sùbyanciligin ve tecavùzùn oldugu ayetleri asayim baslik konusu tamamlanmis olsun.

Kuranda sùbyanciligin oldugunu iki ayetle kanitlamaktayiz....Talak 4. ve Nisa 23. ayetler...

Nisa

23 - Size şunlarla evlenmek haram kılındı: Analarınız, kızlarınız, kız kardeşleriniz, halalarınız, teyzeleriniz, erkek kardeş kızları, kız kardeş kızları, sizi emziren süt anneleriniz, süt kız kardeşleriniz, karılarınızın anneleri, kendileriyle zifafa girdiğiniz karılarınızdan olup evlerinizde bulunan üvey kızlarınız,

-anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizde size bir günah yoktur-

öz oğullarınızın karıları, iki kız kardeşi (nikah altında) bir araya getirmeniz. Ancak geçenler (önceden yapılan bu tür evlilikler) başka.10 Şüphesiz Allah çok bağışlayıcıdır, çok merhamet edicidir.

Nisa 23. ayette mor renkle ve bùyùttùgùm cùmle ayetin icinde vardir.Simdiye kadar kimse -anneleri ile zifafa girmemişseniz onlarla evlenmenizde size bir günah yoktur- cùmlesinin ayetin icinde olmadigini inkar edememistir.Dolayisi ile anasina bakip serbetsce ùvey kizi ile cinsel iliskiye girilmesinde sakinca olmadigini vurgulayan bir ayettir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sùbyanciligin ònúnù acan diger ayet ise Talak 4. ayettir.

TALAK

4 - Kadınlarınız içinden âdetten kesilmiş olanlarla, henüz âdetini görmemiş bulunanlardan eğer şüphe ederseniz (iddetlerinin nasıl olacağında tereddüt ederseniz), onların bekleme süresi üç aydır.

Gebe olanların bekleme süresi ise, yüklerini bırakmaları, doğum yapmalarıdır. Kim Allah'tan korkarsa, Allah ona işinde bir kolaylık verir.

Bedevinin evinde oldukca fazla sex kòleleri ve nikahlandigi kadinlar kiz cocuklari bulunmaktadir.Sapik bedevi kùcùk kiz cocugu ile nikahlanmis ve allahtan yardim beklemekte allahta hemen yardimina kosmakta...

Bu tip ayetleri tartisirken sinirlenmekteyim ama bizim cakma sahtekar mùslùmanlarimiza kuranin icinde neler olduklarini gòsterip ògretmeliyiz diye dùsùnùyorum.

Evet en son iddiamiz tecavùz kaldi biraz soluklanma molasi ile kuranda tecavùzùn ve allahin yapana karsi cok bagislayan esirgen oldugunu kanitladiktan sonra eyvehcùbbeliyi beklemeye baslayacagiz,

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kaldigimiz yerden devam edelim ve kuranda tecavüzle birlikte kadinin nasil yasayan ölü bir köleye döndürüldügünü aciklayip okuyuculari bilgilendirmeye calisalim.

TAHRİM

1 - Ey Peygamber! Eşlerinin rızasını arayarak Allah'ın sana helâl kıldığı şeyi niçin sen kendine haram ediyorsun? Allah çok bağışlayan çok esirgeyendir.

2 - Allah size yeminlerinizi çözmeyi meşrû kılmıştır. Allah sizin sahibinizdir. O bilendir, hikmetle yönetendir.

3 - Peygamber, eşlerinden birine gizlice bir söz söylemişti. Fakat eşi, o sözü başkalarına haber verip Allah da bunu Peygamber'e açıklayınca, Peygamber (eşine) bir kısmını bildirmiş bir kısmından da vazgeçmişti. Peygamber bunu ona haber verince eşi: "Bunu sana kim söyledi?" dedi. Peygamber "Bilen, her şeyden haberi olan Allah bana söyledi." dedi

Burada tecavüz ve tecavüzü gören erkegin eslerinden birisinin olayi diger eslere anlatmasini görmekteyiz.Fakat allah her zaman oldugu gibi yetisip tecavüz edeni cok bagislayip esirgedigini ve "ben sana helal kilmisim takma kafani ayni yolda devam et" demektedir.

Kurani cahil cühela uckur düskünleri yazmistir öyle olmasa yaratan bir gücün bedevinin cinsel sapikliklarinin önlerini acip azdirmak icin yanip tutusmasi akila mantiga sigmaz.

Bu baslikta olan tartismada son olarak kuranda kadinin istenilirse nasil bir cümle ile evin icinde yasayan ölü bir köleye dönderildigini aciklayalim.

MÜCADELE

1 - Kocası hakkında seninle tartışan ve Allah'a şikayette bulunan kadının sözünü Allah işitmiştir. Allah, sizin konuşmanızı işitir. Çünkü Allah, işitendir, bilendir.

[2 - İçinizde zıhâr yapanların kadınları, onların anaları değildir. Onların anaları ancak kendilerini doğuran kadındır. Şüphesiz onlar çirkin ve yalan bir laf söylüyorlar. Kuşkusuz Allah, affedici, bağışlayıcıdır.

3 - Kadınlardan zıhâr ile ayrılmak isteyip de sonra söylediklerinden dönenlerin, karılarıyla temas etmeden önce bir köleyi hürriyete kavuşturmaları gerekir. Size öğütlenen budur. Allah, yaptıklarınızdan haberi olandır.

4 - Buna imkan bulamayan kimse, temas etmeden önce aralıksız olarak iki ay oruç tutmalıdır. Buna da gücü yetmeyen, altmış fakiri doyurur. Bu (hafifletme), Allah'a ve Resulüne inanmanızdan dolayıdır. Bunlar Allah'ın hükümleridir. Kâfirler için acı bir azap vardır.

Nedir Zıhar?

Erkek esine "senin sirtin benim anamin sirti gibidir" deyince zihar yapmis olmakta ve kadin evin icinde yasayan bir köle haline getirilmekte.Ancak erkek isterse evden gidebilir veya baska birisi ile nikahlanabilir.

Peki allah ayetlerle zihar yapilmasini yasakliyor mu?

Elbette hayir...Görülmekte oldugu gibi gene kiyak yapmakta ve bir köle azad veya iki ay oruc tutulmasi gerektigini söylemektedir.Tabi birde devamli tekrar edilen "cahiliye devrinde gecen gecmistir tövbelerinizi kabul ettim" sözünü tekrarlamakta fayda var diye düsünüyorum.

Kuranda olan Sübyancılık, Tecavüz, Fuhuş ve Sex Köleliğini sundugum ayetler ve argümanlarla okuyucularin anlamalarina birakiyorum.

Sahtekar reformistler ve yalanci ilahiyatcilarin kuran hakkinda anlattiklari yalanlara inanmayiniz ve mümkün oldugu kadar kendiniz arastirip okuyunuz.Bulundugumuz cagda kuranin meallerini orjinalini ve farkli dillerde olanlari rahatlikla bulabilirsiniz.

Bir dil baska dile tercüme edilir ve icine farkli anlamlar icerecek kelimeler yorumlar katilmaz.

Kuranin allahinin sadece Arapca bedevi aksanini biliyor olmasi ona üstün özellikler saglamaz aksine nerde nasil ve hangi zihniyette yasayip öldügünü göstermektedir.

Eyvahcübbeli arkadasim sana yasaminda basarilar mutluluklar dilerim.Senin sayende kuranda cinsel sapikliklarla ilgili ayetleri bir araya toplama firsati bulduk dolayisi ile misafir okuyucularimiza faydali bir hizmette bulundun.

Selamlar.

tarihinde cigi tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...