Jump to content

KUTSAL DEĞERLER NELERDİR?


Recommended Posts

Dünyadaki bütün kutsal kitapları ayağının altında parçalasan, bütün tanrılara küfretsen, melek şeytan cin... ne varsa hepsine günlerce hakaret yağdırsan... kılının ucuna bile zarar gelmez.

Çünkü bunların hepsi açık ve net olarak bir palavradır... hepsi de yalanın ta kendisidir ! 
 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Gerçi Kuran'ı yırtıp fareye dönüşen kız videoları benzeri saçmalıklar beğenilip paylaşılmadı mı... Tamam bu uydurmaları yapan trol ama beğenen paylaşan keriz Müslümler trol değil. Bunlar aşırı keriz embesiller... Sayıları hiç az değil.

Ben bizzat gözümle kulağımla şahit oldum, dev kafatası bulundu diye bir resim, Müslümlere gösterdim, gözümün önünde canlı adamlar, nette filan değil, "doğrudur, adem aleyhisselam yetmiş metre boyundaydı" dediler yahu! Sonra bir Müslüm kafalı olmayan arkadaş geldi ona da gösterdim, hemen bakar bakmaz manyak mısınız olum fotoşop bu dedi. Bu niye yemedi de Müslümler yedi!

Müslümler kerizlenmeye hazır, amade bekliyorlar böyle. Allah de, arkasından ne yalan söylersen söyle. İnşallah maşallah ya allah bismillah, tamam, cinayet işle, hırsızlık yap, iç savaş çıkar, terör örgütü besle, ne yaparsan yap, mubahtır. Ya allah dedin ya, allah adına yaptın!!!

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...