Jump to content

Diğer Dinlere İnanalar CENNETE Girer mi?


Recommended Posts

 İran’ın dini lideri Hamaney’in Erdebil’deki temsilcisi Ayetullah Ameli, Hürriyet yazarı tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın da aralarında bulunduğu Türk gazetecileri kabulünde, Gülen Cemaati lideri Fetullah Gülen’i eskiden beri tanıdıklarını belirten Ayetullah Ameli, "Fetullah Gülen cennete gelse, ben oraya adımımı atmam" dedi. 

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuran'ı ve hadislere göre, müslümanların çoğu da dahil olmak üzere, tüm insanlık cehennemde sonsuza kadar, korku filmlerinde görülmemiş dehşette işkence görecek. ve böylelikle adalet sağlanmış olacak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

İşte hayatın amacı.... işte büyük manevi değer.....; ebedi işkence......!

                           

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...

Giremezler;  Kim İslam'dan başka bir dine yönelirse, onunki kabul edilmeyecektir. O ahirette de kaybedenlerdendir.Ali İmran 85

Adamın atası islamı seçmiş,adam islamın egemen olduğu bir toplumda doğmuş,islami kurallarla yönetmiş,yönetilmiş,müslüman olarak ölmüş,cennete gidecek.Sözüm ona ataları doğru dini seçmiş,atadan torpilli.

Adamın atası başka bir dini seçmiş,adam başka bir dinin dinin egemen olduğu bir toplumda doğmuş,islami kurallarla yönetmemiş,yönetilmemiş,atalarının dinine uyarak ölmüş,cehenneme gidecek.Sözüm ona ataları yanlış dini seçmiş.

Atalarının seçimlerinin,içine doğduğun toplumun koşullarının sınav sonucuna direk etki ettiği bir ortamda,inanıp inanmama konusunda bir sınav yapılamayacağı,yapılsa da adaletli olmayacağı apaçık ortada.

Tabi eğip bükücü müslümanlar bu adaletsizlikten kaçmak için bir çıkar yol arayacaklar ve şu ayeti göstererek,tutarsızlığı,çelişkiyi yok sayarak,bize durumun öyle olmadığını söyleyecekler.Ama bunu yapınca da,yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olacaklar.

Şüphesiz, inananlar, Yahudi olanlar, Hıristiyanlar ve Sabiilerden Allah'a ve ahiret gününe inanıp yararlı iş yapanların ecirleri Rablerinin katındadır. Onlar için artık korku yoktur. Onlar üzülmeyeceklerdir.Bakara 62
Bu çelişkiyi,bu tutarsızlığı yok sayalım.

Hadi diyelim,hristiyanlar,yahudiler de cennete gidebilecek olsun.Atasının dinine uyup,yahudi olan,hristiyan olan cennete gitti.Peki atasının dinine uyup,hindu,şintoist,budist olan,diğer dinlere inananlar,o dinlere inanarak ölenler ne olacak.Ataları kendileri için,sözüm ona yanlış dini seçtiği,yanlış dini kuşaktan kuşağa aktardığı için cehenneme mi gidecek bu insanlar.

Hristiyanları,yahudileri,cennete aldırmanın yolunu bir şekilde buldun,tutarsızlığa,çelişkiye göz yumarakta,diğer dinlere inananları,diğer dinlere inanarak ölenleri nasıl cennete aldıracaksın.

Gerçi eğip bükücülerde,taklacılarda çözüm tükenmez.En sonunda yalnız sizin gibiler cehenneme gidecek,çünkü siz bilinçli karşıtlık yapıyorsunuz da diyebilirler,belli olmaz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlar, "bizim gibi inanmayan cehenneme gidecek" dediğine göre, Allahları da mecburen cehenneme atacak.

Allah müslümanların sözünün dışına çıkamaz. Bu konuda Allahın efendisi müslümanlardır. 

Aksini iddia eden varsa, o halde müslüman dışında bu dini iddia eden ve onaylayan birisini gösteriniz !?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...