Jump to content

Recommended Posts

  • 4 years later...

5 dolarlık Yeni nesil hack yöntemi; Raspberry Pi Zero, adeta bir hack makinesine dönüşüyor. 5 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Raspberry Pi Zero, Samy Kamkar'ın yazdığı eklenti sayesinde işletim sistemi farketmeksizin internete bağlı olan cihazları hacklemeyi başarıyor.

 USB portuyla bağlanan bu cihaz bilgisayar ile internet arasındaki trafiği kaydederek kullanıcının kişisel bilgilerine erişebiliyor. Çerezler aracılığı ile hesaplara şifreye gerek duymaksızın giriş dahi yapmanıza olanak sağlayan cihazın boyutu ise sadece bir kibrit kutusundan birazcık daha büyük. Son dönemlerin en kolay hack yöntemi olarak gösterilen bu yöntem yüzünden kullanıcılar büyük problemlerle karşı karşıya kalabilir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

O zaman şöyle bir şey de ben sorayım. 3-5 senedir (eski ve yeni bilgisayarımda. özellikle radyo açıkken sürekli bir dıtlama oluyor ve Word'e yazı yazarken bazen girdiğim birkaç harfi bilgisayar almıyor. Virüs açısından temizim. Hatta bilgisayar da yeni. Ama sanki bir şey indiriyormuşum ya da bilgisayar bir şey yapıyormuş gibi bilgisayar ara veriyor. ve bir "dıt" sesi geliyor.

"radyonun müziğini indiriyor" diyeceğim ama bazı dönemlerde sık sık bazen de hiç oluyor.

Spyware olsa virüs programı bulmaz mı?

tarihinde leonardo18 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...