Jump to content

Evliya kerametleri


Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • İleti 42
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

On 27.09.2014 at 22:06, Mikelanjo007 yazdı:

insan içinde keramet gösterileri var. eğer inanacaksan al sana keramet inanmak istemeyenler bunada bahane bulacaklardır. kalpleri katılaşmış insanlara ne yapsan boş.

bu formda bir sürü islamı eleştiren yazılar okudum duanın gücüyle ilgili özellikle tolon dedenin başlığı var dı alın size keramet.

evet islam dini mütiş bir dindir ve islamda evliyalar ve kerametleri vardır. bir mürşide biat dolayısıyla(peygamberimize) tabyet vardır. gerçek bir mürşitleacayip derecede islamın olağan üstü idrakına varılıyor.alın size kanıtlar

 

islam çağı aşan bir dindir bi,lim insanlarının yapamadıklarını müslümanlar başarmıştır. ALLAHIN izniyle

 

İyide sürüsüne berek bir sürü firavun var sanki tek fidavun varmış gibi kuran anlatıyor müslümanında halyle bir cevabı yok  şun anda firavun aytlerinin hepsini inceliyorum  firavun deyip duruyor o firavun hangi firavunmuş bakacam

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 5 months later...

Türkiye'de kerametli evliya çok var ama ekonomiye faydaları yok. Tavuk eti 2017'de 8 lira iken bugün 11 lira olmuş, yüzde 35 zamlanmış tavuk eti. Ustaosmanoğlu dünyanın heryerinden müslümanların takdirini kazanmış kerametli bir insan Yaşı ve sağlığı müsait olsaydı tayyip onu şeyhülislam yapacaktı halifelik geri gelecekti ama evliya ustaosmanoğlu'nun kendi sağlığını düzeltecek kerameti yok. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...