Jump to content

Mars'ta metan gazı bulundu


Recommended Posts

Mars'taki uzay robotu ‘Merak’, bir keşif daha gerçekleştirdi.

NASA'dan yapılan açıklamada, 'Merak'ın Mars'ta metan gazı bulduğu, ayrıca organik kimyasal maddelerin bulunduğu belirtildi.

NASA yetkilileri, metan gazının, uzay robotunun Mars yüzeyinde yaptığı kazılar sonucu bulunduğunu duyurdu ancak, gazın kaynağının ne olduğu açıklanmadı.
Mars'ta metan gazının bulunması, Dünya dışı yaşam olasılığını güçlendiriyor. Zira dünyadaki metan gazı üretiminin yüzde 95'i mikrobiyel organizmalar tarafından üretiliyor. Bu da akıllara, "Mars'taki metan gazının kaynağı ne?" sorusunu getiriyor.

Konuyla ilgili biliminsanlarının farklı teorileri var: Mars'taki organizma kalıntılarının çürümesi sonucu ortaya çıkan gazın toprak altında sıkıştığını ya da metanın su ve kayaların etkileşime girmesi sonucu oluşabileceği...

2012 yılında Mars'a gönderildiğinde bu yana bir çok ilke imza atan uzay robotu ‘Merak’, geçtiğimiz hafta da, indiği kraterin milyonlarca yıl önce göl olduğunu ortaya çıkarmıştı.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25556471/

Link to post
Sitelerde Paylaş

Elalem ne işlerle uğraşıyor, biz nelerle... Biz 12 yıldır bir adamın televizyondan attığı naraları dinliyoruz, elalem Curiosity'nin bilimsel araştırmalarını izliyor... Aramızdaki kapanmayacak fark da burada gizli...

(Curiosity'nin araştırmaları hakkında daha geniş bilgilenmek için tıkla ---> http://www.uzaybilim.net/search/label/Curiosity )

Link to post
Sitelerde Paylaş

Marsta metan gazini ilk muslumanlar bulmuştur.

Yalnızca ramazan ayinda ortaya cikan bir mescit görülmekte ancak mason ve Yahudi NASA bu mescidi yikmaya calismis, yikamayinca da üzerine ortu ortmustur.

Bu mescid için Hz. Seyh Sifatullah soyle buyurmuştur:

" Her kim ki turuncu daglarin olduğu alemdeki mescidde namaz kilar, o namaz bin namazdan daha hayirlidir."

Bu konuyla ilgili Kuran'in su moleküllerinde yarattigi etkiyi gorup musluman olan japon bilim adami Nise Nyūsu su sekilde aciklamistir: "Bu mescidin milattan önce, Mu dönemindeki müslümanlarin görünmezlik prensibini temel alarak yaptigi bilinmektedir. Ancak yine de Allahin hikmetinden sual olunmaz. Milattan once giden müslümanlarin yaninda giden bir ateist inkarci embesil bir yaratigin gittiği bilinmektedir. Müslümanlarin yaptigi bu kadar müthiş yapiya dayanamamis, gidip gece onu yikmaya calismis. Ancak yikamiyinca sinirini Müslümanlardan çıkartmak istemiş hemen seytana secde edip seytani cagirmistir. Seytandan oldurucu yiyecekleri istemiş ve seytan bu yiyecekleri ona vermiştir. O da müslümanlarin yiyecekleri ile değiştirmiştir. Ancak muslumanlar ilahi korumada olduklarindan bu zehir uykularinda gaz olarak çikmis, o da bu da gezegendeki metani oluşturmuştur. "

Link to post
Sitelerde Paylaş

Marsta metan gazini ilk muslumanlar bulmuştur.

Yalnızca ramazan ayinda ortaya cikan bir mescit görülmekte ancak mason ve Yahudi NASA bu mescidi yikmaya calismis, yikamayinca da üzerine ortu ortmustur.

Bu mescid için Hz. Seyh Sifatullah soyle buyurmuştur:

" Her kim ki turuncu daglarin olduğu alemdeki mescidde namaz kilar, o namaz bin namazdan daha hayirlidir."

Bu konuyla ilgili Kuran'in su moleküllerinde yarattigi etkiyi gorup musluman olan japon bilim adami Nise Nyūsu su sekilde aciklamistir:

"Bu mescidin milattan önce, Mu dönemindeki müslümanlarin görünmezlik prensibini temel alarak yaptigi bilinmektedir. Ancak yine de Allahin hikmetinden sual olunmaz. Milattan once giden müslümanlarin yaninda giden bir ateist inkarci zavallı bir yaratigin gittiği bilinmektedir. Müslümanlarin yaptigi bu kadar müthiş yapiya dayanamamis, gidip gece onu yikmaya calismis olduğunun kanitlari vardir. Parmak izi - ki bu meseleye Kuran'da da bahsedilmistir.(bkz.parmak uclarini bile değiştirecek gucumuz var)- kalintilarindan anlasildigi kadariyla bu zavallı inkarcinin Yahudi ve mason olduğu anlasilmistir. Ancak yikamiyinca sinirini Müslümanlardan çıkartmak istemiş hemen seytana tapınmak için bir takim masonik ayinler yapmistir ve seytani cagirmistir. Marsta tam bu ayinler esnasinda oluştuğu buyuk bir firtina baslamis ve diğer firtinalari olusturmustur. Bu mars firtinalar da bu olayi kanitlar niteliktedir. NASA hala Mars firtinalarini çözememiştir. Inkarci Yahudi mason Seytandan zehirli yiyecekleri istemiş ve seytan bu yiyecekleri ona vermiştir . O da müslümanlarin yiyecekleri ile değiştirmiştir. Ancak muslumanlar ilahi korumada olduklarindan bu zehir uykularinda gaz olarak çikmis, o da bu da gezegendeki metani oluşturmuştur. "

Kaynakça:

www.dinikuracalamayinsadeceinanin.com/index.php/topic/50004-marstaki-buyuk-kanit/

www.nasilkandirdikkerizleri.org/15484-nise-nyūsu-yalan-haber-demektir-japonca/

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yaw şu müslümanların el atmadığı yer kalmışmı bu evernde acaba ya marsa cami inşa etmek nerden akılarına gelmiş bakın zekaya düşünceye gelen giden olursa namaz klısınlar diye yıkılmaz cami inşa etmişler.Nasada gitmiş metan gazı arıyor buldum diyede seviniyor. ya adamda utanma olur o meten gazı ne biliyormusunuz afetdersiniz müslümanların büyük abdes yani s....tıkları b...kun. oluşturduğu metan gazıdır. o gazın büyük çoğunluğunun aslında siktiri dikitiri düdük efendimizindir ey dinziz kafirler daha siz çok nal toplarsınız.

tarihinde güven tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Geçenlerde nasa bu kadar bütçe ayırmış yok insanın yaşı yok uzayda yaşam varmı yokmu diye araştırma yapacaklarmış. hazretleri Cübbeli hocamız ne dedi getirin o parayı bana verin ben açıklıyayım size ama nerde o akıl kafirlerde duymazadan geldiler milletin parasını har vurup harman savuracaklar işlerine gelmiyor. neyse biz müslümanlrın görevi nedir davet etmek ve uyarmaktı görvimizi yaptık gerisi Allaha kalmış. hakbuki o parları bize verseler biz kaçtane cami yapardık minaresinin tepesinede yarım ay hilali yapardık anlamıda nasanın uzaya harcanacak paralarının bize vermelerinin sembolü olacaktı. neyse uzatmıyalım Allah akıl versin diyelim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...

Metan gazı demek, biyolojik aktivite demektir.
Biyolojik aktivite yoluyla Mars'ın ince atmosferini insan yaşamına uygun geliştirmek olasıdır.
Dünyamız yaşanamaz hale geleceği zamana kadar Amerika'nın mars'ın atmosferini geliştirebilceğini düşünüyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...