Jump to content

Bir Babanın Kendi Oğlunun Karısına El Koyması


Recommended Posts

Azab Suresi 37. Ayet - Sonra Zeyd o kadından ilişiğini kestiği zaman, biz onu sana eş yaptık ki, oğulluklarının ilişkilerini kestikleri hanımlarını nikâhlamada müminlere bir darlık olmasın. Allah'ın emri de yerine getirilmiştir.

Muhammed kendi oğlunun karısıyla bu ayetle evlenir.
Zeyneb Bint Cahs, Muhammed'in ogullugu Zeyd'in karisidir. Zeyd'i Muhammed kendisine "ogul" edindigi için herkes ondan "Muhammed'in Oglu (Zeyd Ibn Muhammed)" diye sözeder.

Evet, Muhammed kendi oğlunun karısı güzel diye el komuştur. Bunun için gökten ayet indirmiştir.

İslam dini sapkınlık ve sapıklıktan başka birşey değildir.

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Devamında, Ahzap 40. ayetle de evlatlığı Zeyd'i, evlatlıktan reddetmiş, ''kimsenin babası değilim'' ben diye...

''Muhammed, sizin adamlarınızdan hiçbirinin babası değildir; fakat Allah'ın elçisi ve peygamberlerin sonuncusudur. Allah, herşeyi hakkıyla bilendir.'' Ahzap, 40

Aişe'nin dediği gibi, ne zaman Muhammed sıkışsa, Allah ayet indirmekte gecikmiyor. Muhammed'i bu meseleden dolayı kınayanlar olmuş demek ki...

Link to post
Sitelerde Paylaş

Zeyd, Muhammedin gerçek oğlu değildi yanlış hatırlamıyorsam. Kölesiydi. Azat ettiği bir köle diye hatırlıyorum.Ancak yine de mide kaldırmaz bir durum.

Evlâtlığı. Zaten bunu yapmasını sonra müslimlerin evlat edilmemesini bizzat göstermiştir. Yani evlâtlık edinmeyin Allah katında sizin evladınız olmadığı için nikah düşüyor zihniyete bak ya.
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Ayetlere baktığımızda, bütün güzel kadınları kendine istemiş, öyle anlaşılıyor. Ayrıca erkeklerden de etkilenmiş ki, eşcinsellere kızan ayetler yazmış.

"Amcanın, dayının eşine nikah düşüyor, mahremdir" diyen bir zihniyetden bahsediyoruz. Bu saçmalıkları ilk duyduğumda araştırmalıydım ama "yobazlar dine eklemiştir" deyip kendimi kandırmaya devam ettim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...