Jump to content

Peygambere itaat etmeyin


Recommended Posts

Bu videoyu ilk izlediğimde, Allah'ı kukla yaptığı için rahatsız olmuştum. Çok yerinde bir benzetme olduğunu sonradan farkettim.


Müslümanlar şunu görebilmeli artık; saltanatı için Allah'ı kuklası yapan, ona en büyük kötülüğü yapmıştır.

En azından kendisine tanıdığı ayrıcalıkları insanlığa tanısaydı, hiç olmazsa din adına birkaç iyilik görürdük.
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ya Rab seninle aldatmaktan ve seninle aldatanlara aldanmaktan sana sığınırım.

öyleyse neden burdasın ?

cevabını vereyim . sen de benim gibi şüphe ediyorsun . acaba ateistler ne düşünüyor diye kafandan geçiriyorsun . merak ediyorsun . sen de düşünmek istiyorsun . acaba diyorsun ? acaba ateistler haklı olabilir mi ? acaba bizi kandırdılar mı ? acaba inandığımız her şey yalanmıydı ? acaba gerçekten cennete ve cehenneme inanıyor muyuz ? acaba ?

tarihinde Blitz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Kesinlikle... Hür vicdanına itaat eden insan, müslüman olamaz. Ancak benim gibi yıllarca kendisini "müslümanım" diye aldatır.

Kendi aklınla bulduğun doğruları, Allah'a atfedersen, onun gerçekten öyle olduğunu zannetmeye başlarsın. sonra bir bakmışsın ki arkasından bir arap çıkagelmiş.

Meğer herşey, hayali bir varlığı menfaatlerinin kuklası yapanların eseriymiş.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...

Keçiyi konuşturan Müseyleme'nin peygamberlik savaşını kazanması halinde islam yine buralarda bir yerlerde olacaktı. Hz Mesleme bin Habil Ebü Sümame (s.a.v) allahın sevgilisidir diyecektik belki ama hurilere kavuşmak için dübürünü feda etmeye meyilli mücahit insanlar yine etrafımızda olacaktı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Muhammed bugün yaşasaydı ve hacerul esvedi öperkenki haline bakarak ve 9 yaşında Ayşe ile evlenmesine şahit olarak ve Safiye'nin babasına, kocasına, kocasının kardeşi Rebi’b. Ebi’l-Hukayk'a, Benun Nadir kavmine ait hazinenin yerini, işkenceyle söyletmeye zorlamasına denk gelselerdi, bizim tatlısu müslümanları, gerçek islam bu değil derlerdi yine eminim.

Link to post
Sitelerde Paylaş
8 hours ago, Engse Hohol said:

Muhammed'e itaat ancak putperestlik neticesi doğurabilir, çünkü muhammed putperst idi, kanıtlarıyla beraber biliyoruz bu durumu. Taş duvarlara dokunarak Tanrı inayetine mashar olacağını sanan başka bir inanç kalmadı dünyada ama müminler halen monoteist !

13612273_543052852562862_361692664177867

müslümler put kırma bahanesiyle sanat ve tarih düşmanlığı yapıyorlar. aşağıda vereceğim linkte ışid'in tarihi sanat eserlerini, hatta mumyaları yoketme görüntüleri var. müslümler şimdi "müslümanlar deme, Işid de" diyecekler ama hatırlarsanız aynı haltı Taliban da Afganistan'da yapıyordu. iktidara geldiklerinde binlerce yıllık budist heykelleri ve tapınaklarını topla, tankla falan yerle bir etmişti. müslümler her fırsatta medeniyet düşmanı olduklarını kanıtlıyolar. Geçenlerde İzmir'de heykel kıran tipin bunlardan farkı yok.

bu da video: http://m.liveleak.com/view?i=8a8_1467856565

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...

Muhammed'e itaat etmeyin, darağacına götürülürken de çırpınmayın. Peygamberin hoşgörüsü ile başbaşasınız, neden çırpınasınız!
Ayrıca, ashabın malını mülkünü, hatta ebeveynlerinin hayatlarını, kendi elleriyle Muhammed'e teslim etmelerini sağlayan karizmatik bir lidere kim, neden itaat etmesin ki. Eskiden müceddidler yüzyılda bir gelirdi ve peygamberler ortalama bin yılda bir gelirdi. Allah bizi son peygamber Muhammedi göndererek, her bin yılda gelen yeni bir peygambere itaat etmemiz karmaşasından da kurtardı. Ne güzel işte, itaat etmemiz gereken tek peygamber bıraktı ve kendi de çekildi gitti, uğramaz oldu dünya'ya. Güzel şeyler bunlar. Kıymet bilmmek lazım.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sen dik dur biz rüku için eğilelim. Kula kulluk edenlerin yeni sloganı. Sizi cennetine koyacak Tanrı'yı sileyim ! Bir önceki hazırladığım caps'ı silen facebook'u da... seveyim derinden. 

  10 temmuz 2016 beyşehir olayları.

14359208_1662190420775576_54175557276534

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslüman da aynen, bu videoda görüldüğü gibi tanrıyı kuklası yapmış durumda... çünkü herkes yaratıcısını onlar gibi tanımlamak zorundadır. onlar gibi inanmayanı cehennemde yakmak zorundadır tanrı. Onlar ne derse, nasıl birisi olmasını isterse tanrı ancak öykle biri olabilir. Ve asla onların sözünün dışına çıkamaz..!

İşte böyle tanrılarını babasının malı yapmışlar, ama haberleri yok. Bir de maskarası yaptığı bu tanrılarına saygı isterler. önce kendin saygı göster tanrına...!

Herkesin içinden geldiği gibi sevip saydığı bir yaratıcı inancı olsaydı, gerçekten bir maneviyat aracı olma şansı vardı. ama o zaman bu adamlar, istediği gibi kullanamazdı. İşte o yüzden tanrılarını da menfaatleri için kullandıkları bir oyuncak yaptılar.

 

 

tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...