Jump to content

İslamın Sapkın Ritüelleri ve Hastalıklı Kültürel Yapısı


Recommended Posts

Kadın Sünneti

Pek çok islam ülkesinde erkek sünneti gibi kadın sünnetide uygulanmaktadır. Kadın sünneti hadis kaynaklarındada geçer.

Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi: “Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına: −‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar. Kocası içinde daha sevimlidir’ buyurdu.” (Ebu Davud 5271)


kadc4b1n-sunneti.jpg

onezyada_toplu_kiz_cocugu_sunneti_12.jpg




Erkek Sünneti

Hadis kaynaklarında erkeklerin sünnet olması gerekli olduğu yazar.

sapk%C4%B1nlik-1.jpg

sapk%C4%B1nlik-2.jpg



Hayvan Kurban Etmek

Saffat Suresi 99-100-111-102 - Ben Rabbime gidiyorum. O bana doğru yolu gösterecek. Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlat ver, dedi. Biz de ona uslu bir oğul müjdeledik. Babasıyla beraber yürüyüp gezecek çağa erişince: Yavrucuğum! Rüyada seni boğazladığımı görüyorum; bir düşün, ne dersin? dedi. O da cevaben: Babacığım! Emrolunduğun şeyi yap. İnşallah beni sabredenlerden bulursun, dedi.

Allah İbrahimden oğlunu kurban etmesini istiyor.

muslimisches-opferfest-3.jpg



Aşure Günü

Aşure günü müslümanlar kendilerini ve çocuklarını bıçaklarlar.

DXnB86.jpg

ashoura-04.jpg
Link to post
Sitelerde Paylaş

bu sapkın din nasıl böyle yüzlerce yıl ayakta kalabildi ve bugün hala insanlar üzerinde en fazla etkisi olan bir şey , onu anlamak zor . insanlardaki çoğulculuk mantığının buna neden olduğunu düşünüyorum . insanların % 90 ı aptaldır . bugün 6.5 milyar insan varsa , bunun 5 milyar olanı aptaldır . Yani bu 5 milyar insan , etrafındakiler ne yapıyorlarsa onları taklit ederler . " Herkes yapıyorsa doğru olan o dur " mantığı .. Bu sapık , iğrenç , sapkın din , ilk çıktığı zaman yok edilmeliydi . Bizans imparatoru bunu denedi ama Arabistan çöllerine bir türlü giremedi . Malum iklim ve coğrafi koşullar .

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslam ilkel bir dindir.Zaten her sene hayvan katliamının yaşandığı adına bayram denen şeylerde islamın ilkelliği zaten görülür.Ayrıca oruç tutmadı diye köprüden atılan var bu ülkede.Bir de bazı müslümler diyor:"İslam hoşgörü dinidir." diye.Küçük at da civcivler yesin yalanını.Aşure mazoşizmini anlatmama gerek yok zaten.Sünnet bakımından da insanlara zorla sünnet yapılması da islamın başka bir ilkelliğidir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanlar birgün İslam'daki vahşeti, kötülüğü, ilkelliği sonunda reelize edip, ondan kitleler halinde uzaklaşmaya başlayabilirler mi? Ritüelleri ve ilkeleri ile İslam hiç kuşkusuz bir uç din.
1,7 milyar zavallı, fakir, düşkün, çoğu onursuz ve gurursuz ve şanssız insanın adapte ettiği kötü, ilkel, hatta iğrenç bir yaşam tarzı.Kadın ve erkek sünnetleri ile çeşitli hayvanların kurban edildiği kanlı ve barbar ritüelleri olan, Kerbela gününde inanırların vücutlarına işkence ederek kanlarını akıttığı, her yıl 30 gün gündüzleri aç susuz kalınıp, geceleri domuz gibi sabahlara dek tıkınılan bir yaşam tarzı.

Yıllardır bir gün bu sapkınlıklara birileri (bütün Müslümanlar) aniden son darbeyi indirecek ve onu yok edecek diye umut edip duruyoruz.Henüz o gün gelmedi. Geleceğe de hiç benzemiyor.
Neden diye soruyoruz kendi kendimize.Neden günümüzde daha sapık olması mümkün olmayacak kadar aşırı bir din olan İslam hala yaşanıyor?Hala pratik ediliyor?
Hala saygı ile anılıyor?Hala saygı duyulması bekleniyor?

Neden?
İslam'ın sonu bir gün aniden gelecek mi dersiniz? Bu sapkınlık ve aşırılık daha ne kadar devam edebilir diyorsunuz? Bir gün bu din yok olacak mı diyorsunuz?

Sonunda bu delilik, bu barbarlık, bu vahşet, bu aptallık, bu kölelik ve onursuzluk bir anda yok olup gidecek mi diyorsunuz?

Beklemekten usandık..

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Neden?

İslam'ın sonu bir gün aniden gelecek mi dersiniz? Bu sapkınlık ve aşırılık daha ne kadar devam edebilir diyorsunuz? Bir gün bu din yok olacak mı diyorsunuz?

Sonunda bu delilik, bu barbarlık, bu vahşet, bu aptallık, bu kölelik ve onursuzluk bir anda yok olup gidecek mi diyorsunuz?

Beklemekten usandık..

Ben inanıyorum , bir gün sonu gelecek . Yalnız çok insan ölmesi gerekecek ve şu an ölüyor da zaten . Avrupa nın geçtiği o karanlık dönemi şu an İslam dünyası yaşıyor . Çok bedel ödeyecekler .

tarihinde Blitz tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...