Jump to content

Müslümanlar mı Yoksa PKK'lılar mı?


Recommended Posts

Şimdiye kadar forum da gerizekalı müslümanlara laf anlatmaya çalıştık/çalıştınız durduk.

Bazıları atıldı forumdan, bazıları ağzının payını aldı, bazıları yola geldi...

Şimdi;

Bir de kürtler türedi forumda.

Ağızlarında gazetelerden duydukları malum kelimeler.

Bu PKK'lı teröristler mi daha tehlikeli yoksa müslimler mi karar veremedim.

Bugün okuduğum güzel bir yazıyı sizinle paylaşıyorum.

ALINTIDIR...

BİR TÜRK OLARAK KÜRTLERE SORUYORUM

Bir TÜRK olarak Kürtlere soruyorum; ''Kürtler bu ülkeye ne vermiştir ?'' Kürtlerin, Türkiye'ye bugüne kadar ne katkıları olmuştur? Sosyal, bilimsel ve sanatsal anlamda yaşamımıza neler katmışlardır? Kendilerini etnik kökenlerini ön plana çıkararak tanımlayan ve kendilerine verilmiş en büyük hak olan ''BU GÜZEL ÜLKENİN, TÜRKİYE'NİN VATANDAŞI OLMAK HAKKINI'' bir kenara iterek, etnik köken üzerinden ırkçılık yapmayı tercih eden bu kitle, bu ülkeye ne vermiştir ve bu sapkın anlayışla ne verebilir?

Kürtlere soruyorum; neden terör sizde, beşik kertmesi sizde, kız çocuklarını başlık parası âdetiyle adeta bir eşya gibi alıp-satmak âdeti sizde, her türlü yasadışı işin altından çoğunlukla Kürtler çıkmakta, kapkaç sizde, gasp sizde, ''NAMUS CİNAYETLERİ'' sizde, kaçakçılık sizde, uyuştur ucu ticareti sizde, bu ülkenin vatandaşı olmayı sindirememek hastalığı sizde, vur-kır-gasp et anlayışı sizde, ÖZELEŞTİRİ yapmamak sizde, nedensiz aşağılık kompleksi sizde, başına kuş pislese devleti ve diğer insanları suçlamak sizde, her şeyi devletten beklemek sizde, asimile edildiği yalanını söyleyip, 21. yüzyıl Türkiyesi'nde tek kelime Türkçe bilmeyen milyonlarca insan sizde, emperyalist devletlerin size sahte bir mazi yapıştırması neticesinde Anadolu'da hiçbir zaman var olmayan, sözde gasp edilmiş hayali bir anavatanınız olduğu yalanını yaymak yine sizde.

Bu ülkeye hiçbir şey vermeden, kaba kuvvet ve Vandalizmle, terör ile toprak gasp etmeye çalışma ahlaksızlığı sizde, diyalogu ve insani ilişkileri es geçip, yakıp yıkarak bu ülkeyi bölmeye çalışmak sizde, Avrupa'ya gidip Türkiye Cumhuriyeti ve onun şanlı ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında her türlü asılsız yalanları söylemek, bana işkence yaptılar, baskı yaptılar, dilimizi konuşamıyoruz, fırsat eşitliği yok gibi mesnetsiz yalanları söyleyerek siyasi mülteci statüsüyle o Avrupa ülkelerine kapağı atmak, bir parazit gibi yaşayıp oralarda da suç işlemek sizde, sizlerde....

Avrupa'da Türkiye'yi şikâyet etmek söz konusu olunca ''ben Kürdüm'' demek, ama cebinde Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile Avrupa ülkelerinden herhangi birinde suçüstü yakalandığınızda ''ben Türküm'' demek üçkâğıtçılığı sizde, çapulcu terör örgütüne her türlü desteği verip, demokrasi ve insan haklarından bahsetmek, ''şiddeti kınıyorum'' demek sizde, bu yalanları söyleyip bizleri de enayi zannedip, aptal yerine koymaya çalışmak terbiyesizliği ve alçaklığı sizde, bu ülkede yaşayan onlarca farklı etnik kökenden milyonlarca insan, etnik kökenleriyle ilgili en ufak bir sıkıntı çekmezken, özgürce siyaset yapabilirken, milletvekili ve hatta Başbakan bile olabilirken, verdiğimiz Kurtuluş Savaşı mücadelesi sonucu elde edilmiş Cumhuriyetimizin kazanımlarını içlerine sindiremeyen sömürgeci, etnik soykırımcı, emperyalist devletlerin maşası ve tetikçisi olmak düzenbazlığı NEDEN hep sizde? Lütfen bu sorulara yanıt verin, tabii verebilirseniz. ..

Bu memlekete bugüne kadar ne verdiniz de, ne istiyorsunuz? Eğitim diyorsunuz; öğretmen öldüren terör örgütünün katillerini ve elebaşını lider, siyasi irade kabul ediyorsunuz. Dilimizi konuşamıyoruz diyorsunuz; o halde bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli kentlerinde açılmış ''Kürtçe Kursları'' sözde dil öğrenmeye susamış sizlerin ilgisizliği sonucunda neden kapandı? Siyasi platformda temsil hakkı diyorsunuz; siyasetinizi etnik ırkçılığa ve bölücülüğe dayalı söylemler, eylemler ve politikalar üzerine kuruyorsunuz. Yarattığınız terörden 30 bin insan can veriyor....

En ufak bir özeleştiri, en ufak bir günah çıkarma yapmıyorsunuz. Sizlerin canı can da, bu ülkeyi ve içinde yaşayan masum insanları terörden korumak için hayatını hiçe sayıp şehit olan ana kuzularının, evlatlarımızın canı patlıcan mı? İstanbul ' da sokaktaki vatandaşlara saldırmak, Molotof kokteyli atmak, otobüs yakmak, polise ve sade vatandaşlara, kadınlara, ufacık çocuklara ''kaldırım taşları'' atıp kafalarını yarmak neyin protestosu? Hangi köhne düşüncenin, hangi barbar anlayışın dışavurumu? Bugüne kadar hangi ''Kürt kökenli'' Türk vatandaşına; hop! Sen Kürtsün şu şehre giremezsin, şu işi yapamazsın, şu mesleği icra edemezsin denmiş veya denmekte? Bu ülkenin en çok para kazanan insanları çoğunlukla Kürt kökenli şarkıcılar, eğlence yeri sahipleri, işadamları, ticaret erbabı, turistik otel sahipleri, eğlence dünyasında; tv'de, gazinolarda iş yapan isimler (İbrahim Tatlıses, Özcan Deniz, Ceylan, Yılmaz Erdoğan vs.) değil mi? Hani ne oldu ''fırsat eşitsizliği yalanınıza?'' İşin doğrusu, sizin sorununuz bu ülkeyi terör ile, vurarak, kırarak bölmek! Bir oldu-bitti yaratarak bu güzelim memleketi parçalamaktır. Bu kadar basit.

Şu çıplak gerçeği artık ilkokula giden küçücük çocuklar bile anlayabilmektedirler. ''KÜRT'' kökenli vatandaşlarımız, eğer bunca kan ve gözyaşı dökülmesine sebep olan bu BÖLÜCÜ IRKÇI TERÖRİSTLERİ hala destekliyorlarsa, KUSURU DEVLETTE DEĞİL, KENDİLERİNDE ARAMALIDIRLAR! Meydanlarda eller hep zafer işareti, ellerde 30 bin insanımızın katili kanlı terör örgütü PKK'nın afişleri, terörist başı Apo'nun posterleri, yakarız-yıkarız tehditleri ve herkesin malumu ülkemizdeki büyük kentlerde meydana gelen şu terör olayları...

Çapulcu terör örgütünün hazırladığı ''Şemdinli fiyaskosundan'' sonra, ellerine para vererek sokaklara salıp polisimize, güvenlik güçlerimize, halkımıza taş ve Molotof kokteyli attırdığı küçücük çocuklar... Çocuğunu terör örgütünün militan olarak kullanmasına müsaade ediyorsan, bu kaos ve terör yöntemlerinden medet umuyorsan ve bu yolla bu ülkeyi böleriz, sözde ülkemizi de kurarız diye düşünüyorsan, canın yandığında veya meydanlara saldığın, yak-yık-kır-dök evladım dediğin çocuğunu kendi ellerinle ateşe attığında da bunu devlete fatura edemezsin. Hak isteyen, hukuk isteyen önce bu ülkenin bütünlüğüne, bu ülkenin insanlarına, toplum kurallarına SAYGI gösterecek. Ülkesine katkıda bulunacak. İNSAN gibi davranacak, yakmayacak, yıkmayacak.

Kısacası; TERÖRİST ile arasındaki farkı yine bizzat KENDİSİ ortaya koyacak. Bu ülkenin güzel insanlarını kendisine inandıracak. Kürt toplumu yüzyıllardır kendisini sömüren, geri bıraktıran, kulun kula kulluk ettiği ''FEODAL DÜZEN'' denen ilkel sistemden ne zaman vazgeçecek? Ne zaman HANIM FERTLERİNE gereken ''ÖZGÜRLÜĞÜ'' teslim edecek? Ve neden ülkede en yüksek kadın intiharları Batman'da? Neden aile içi şiddet sorununda ve TÖRE CİNAYETİ denen illette ekseriyetle Kürt kökenli insanların yaşadığı iller de başı çekmekte?

Büyük şehirlerde kapkaç ve bu tür illegal suçları işleyip, elde edilen yasadışı geliri Terör örgütüne aktarma suçu neden hep Kürt kökenli çocuk v e gençlerde görülmekte? Neden, neden, neden? Kürdüm diyen sizler, acaba bu KUSURLARINIZI hallettiniz mi ki, TÜRKLERİ pervahsızca eleştiriyorsunuz? Size yer, yaşam hakkı, hak-hukuk vermekten başka ne yapmış bu ülkenin vatandaşları?

Gazeteci HAKAN ÇELİK

Link to post
Sitelerde Paylaş

HDP seçmenlerinin onda dokuzu müslümandır rahat.

Bu AKP-PKK gerginliği geçici ve yapay. Ayrılıkçı Kürtlere zaten muhalefet giysisi yakışmıyor, eğreti duruyor

Aman terör var aman şehit var dersen Tayyip tepene biner. Aman AKP aman diktatörlük dersen de PKK yerini yurdunu basar.

İkisine de karşı olmak lazımdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Müslümanların çoğu akpkk ya oy verdiğine göre gereksiz bir başlık.

GEREKSİZ DEĞİL Güzel kardeşim, GEREKSİZ DEĞİL

Senin gibi okuyan, araştıran, vatansever bir fert için gereksiz olabilir, ama bunları paylaşmaktaki amacımız farkındalık yatartmak, dikkat çekmek, tepki göstermek.

Böyle kestirip atma...

Sonuna kadar sende oku...

Gerekli mi, gereksiz mi sen karar verme...

tarihinde Cilehane tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...

Almanya'da Alevilerin mitinginde PKK gerilimi : Öcalan bayrakları nedeniyle miting başlayamadı. Almanya Alevi Birlikleri Konfederasyonu (AABF) ve Kürt Dernekleri tarafından "Diktatörlüğe hayır, demokrasiye evet" başlığıyla Köln'de başlaması gereken mitingde açılan Öcalan bayrakları krize neden oldu. AABF öncülüğünde düzenlenen mitingde komite "Öcalan bayrakları inmediği müddetçe mitingin başlamayacağını" duyurdu.

Türkiye, Kürdistan'ı ilhak etti, gasp etti diyenler, tarihsel verilerle düşünmeliler. Türkiye Cumhuriyeti kurulmadan önce güneydoğuda Kürt devleti mi vardı ki sözde Kürdistan ilhak edildi iddiasını konuşabiliyorlar. Türkiye'nin ilhak ettiği o Kürdistan'ın başkenti neresiydi, başbakan'ı veya devlet başkanı kimdi? PKK'nın yaptıklarını tüm Kürtlere mal etmek yanlış olur ama devleti bölmek isteyen hangi zihniyet olursa olsun, ister PKK'lı Kürtler, ister islamcı Cemaatler... Türk bodunu devletin yapısına müdaheleyi suskun karşılamıyor. TC 1923'de kurulmuşken 1925'de gerçekleşen Şeyh Sait ayaklanmasının, Atatürk devrimlerinin gecikmesinde ve topluma benimsetmede olumsuz payı olduğunu düşünüyorum. 

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

Sorun Kürtlerin cahil olması değil. Sorun Türkiye'nin cahil insanlar yetiştirmesidir. Doğduğun devlete mensup olmak seni onun ırkına dahil etmez. 80 milyon insan bunu bir türlü öğrenemedi. Atatürk Türkiye'yi devletçilik ve milliyetçilik ilkelerine dayanmadan kursaydı Türkçülük ve Kürtçülük buralara kadar gelmezdi. Thales Alenia şirketine yaptırılan Göktürk-1 uydusu, Fransız Guyanası'ndan Vega roketiyle fırlatılmak yerine, Kayseri veya Konya'dan, Bayraktar veya Keyhüsrev roketiyle de fırlatılabilirdi. Muhammed islamı kurarken müslümanlara "elhamdulillah müslümanım" sözünü söyleterek ayrılıkçı fikirleri önlemişti. Atatürk'ün önünde böyle bir uygulanmış iyi bir örnek varken nedense gitti sadece Türklüğü öven sözleriyle Anadolu halklarının yollarını ikiye böldü.

Link to post
Sitelerde Paylaş
49 dakika önce, Boyla Kutlug yazdı:

.................

Ne yazık ki muhammed konusunda yanılıyorsun. Tarihte her zaman arap olmayan müslümanlar dışlanmıştır. Ayrıca hakları araplara oranla daha az olmuştur. 

Yani bahsettiğin cümle işleri düzeltmeye yetmemiş. 

Bunun dışında Atatürk'ün izlediği politika sonucu kürtlerin ülkeyi bölmek istemesi, biraz basit ve komik kaçıyor. Bana kalırsa bu bir sebep gibi gösterilmiş sadece. 

tarihinde NotImportant tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, Boyla Kutlug yazdı:

Sorun Kürtlerin cahil olması değil. Sorun

senin cahil olman. Atatürk milliyetçiliğinin ırkçılıkla bir alakası yoktur. Devletçilik ilkesinin ise konuyla hiç bir alakası yok. Atatürk'ü eleştirmeye senin cahil kafan yetmez. Atatürk yapılabileceğin de iyisini yapmıştır. Türk milleti ataması tarihsel bir atamadır. Türklerin batıya doğru olan tarih boyuncaki hareketlerinin sonucu olarak Anadolu'da Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulduğu için bu ülkeye Türkiye ve halkına da bir tarihsel atama olarak Türk denilmiştir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ırkı ne olursa olsun Türk olmak anlamına gelir. Irksal bir kayıt konulmamıştır. Türkiye Cumhuriyetini kuran halka Türk halkı denir.

Muhammet filan ne dediyse Atatürk ilkeleri ile kıyas bile kabul etmez. Saçma sapan dogmatik inanışlar bilimsel bir düşünce olan Atatürkçülük ilkelerinin yanına bile yaklaşamaz. İnanç ayrımcılığı, eğer yapılmış olsa bile ırk ayrımcılığından sonsuz kere kötüdür. Çünkü ebediyen bağdaşmayacak, bir kesimin sonsuz zevke, bir kesimin sonsuz işkenceye gideceği şeklinde dünyanın en ahlaksız inancına dayalı ayrımcılık yapmaktadır. Neyi neyle kıyasladığını bilmeyecek kadar cahilsin.

Eğer gelecekte hiç bir ulus başka bir ulusu sömürmeye kalkışmaz ve bir dünya ulusu, insanlık ulusu gerçekleşirse Atatürk ilkeleri buna engel oluşturmaz. Ulusların rekabeti söz konusu olan bir dünyada ulusçuluk en iyi ilkedir. Daha iyisi yoktur. Atatürk dünyada tarihte gelmiş geçmiş en büyük liderdir. Onun fikirlerine kimse yetişememiştir. Atatürk size çok fazla numara büyük geldi, içinde kayboldunuz, cücük kadar aklınız onun fikirlerini kavramaya yetmiyor. Sorun bu.  

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bir insan ancak bu kadar geri zekalı ve salak olur. Ülen idyot, "elhamdülillah Müslümanım" demek Müslüman olmayanlara yapılan bir ayrımcılık değil mi? Bunu nasıl översin embesil beyinli! Senin Atatürk'e dilin uzanmaz. Bataklık kurbağaları yıldızları anca ateşböceği sanarak dillerini uzatırlar. Bataklığınızın içinde boka batın çıkın siz anca. Yıldızlara pis dilinizi uzatmanız boşuna...

Link to post
Sitelerde Paylaş

2015 yazısı gayet ayrımcılık içeren ve boş milliyetçi yazısıdır. hangi gazetede yazıyor bu herif taraftar mı?

 

Alıntı

 

BİR TÜRK OLARAK KÜRTLERE SORUYORUM

Bir TÜRK olarak Kürtlere soruyorum; ''Kürtler bu ülkeye ne vermiştir ?'' Kürtlerin, Türkiye'ye bugüne kadar ne katkıları olmuştur? Sosyal, bilimsel ve sanatsal anlamda yaşamımıza neler katmışlardır? Kendilerini etnik kökenlerini ön plana çıkararak tanımlayan ve kendilerine verilmiş en büyük hak olan ''BU GÜZEL ÜLKENİN, TÜRKİYE'NİN VATANDAŞI OLMAK HAKKINI'' bir kenara iterek, etnik köken üzerinden ırkçılık yapmayı tercih eden bu kitle, bu ülkeye ne vermiştir ve bu sapkın anlayışla ne verebilir?

 

Kendi lisanı, kültürü hatta dini inanışları olan etnik azınlık işte. kafan basmıyor mu?

Alıntı

Kürtlere soruyorum; neden terör sizde, beşik kertmesi sizde, kız çocuklarını başlık parası âdetiyle adeta bir eşya gibi alıp-satmak âdeti sizde, her türlü yasadışı işin altından çoğunlukla Kürtler çıkmakta, kapkaç sizde, gasp sizde, ''NAMUS CİNAYETLERİ'' sizde, kaçakçılık sizde, uyuştur ucu ticareti sizde, bu ülkenin vatandaşı olmayı sindirememek hastalığı sizde, vur-kır-gasp et anlayışı sizde, ÖZELEŞTİRİ yapmamak sizde, nedensiz aşağılık kompleksi sizde, başına kuş pislese devleti ve diğer insanları suçlamak sizde, her şeyi devletten beklemek sizde, asimile edildiği yalanını söyleyip, 21. yüzyıl Türkiyesi'nde tek kelime Türkçe bilmeyen milyonlarca insan sizde, emperyalist devletlerin size sahte bir mazi yapıştırması neticesinde Anadolu'da hiçbir zaman var olmayan, sözde gasp edilmiş hayali bir anavatanınız olduğu yalanını yaymak yine sizde.

Kısların erken yaşta evlendirilmesi Türklerde de çok yaygın. Namus cinayeti de yaygın. Bu adam İstanbul mafyasını tanımıyor mu? Mafya ülkede "kurtlar vadisi" diye dizi yapıyor ve gençler buna rağbet ediyor. 21 yy Türkiye'si ne? Tayyip Erdoğan mı? Atatürk tüneli mi?

Alıntı

Bu ülkeye hiçbir şey vermeden, kaba kuvvet ve Vandalizmle, terör ile toprak gasp etmeye çalışma ahlaksızlığı sizde, diyalogu ve insani ilişkileri es geçip, yakıp yıkarak bu ülkeyi bölmeye çalışmak sizde, Avrupa'ya gidip Türkiye Cumhuriyeti ve onun şanlı ordusu Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında her türlü asılsız yalanları söylemek, bana işkence yaptılar, baskı yaptılar, dilimizi konuşamıyoruz, fırsat eşitliği yok gibi mesnetsiz yalanları söyleyerek siyasi mülteci statüsüyle o Avrupa ülkelerine kapağı atmak, bir parazit gibi yaşayıp oralarda da suç işlemek sizde, sizlerde....

Bir de bozkurt işareti yapsaydın. Ne demek bir şey vermedi? Devlet sensin. Adam gibi sanayi tarım mı kurdun? yok. Çözüm süreci diye girdin, sonra çözüm sürecinden çıktın. 10,000lerce insan Doğuda evinden tahliye ediliyor. Bu karda kışta bu insanca bir şey mi?

Alıntı

Avrupa'da Türkiye'yi şikâyet etmek söz konusu olunca ''ben Kürdüm'' demek, ama cebinde Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile Avrupa ülkelerinden herhangi birinde suçüstü yakalandığınızda ''ben Türküm'' demek üçkâğıtçılığı sizde, çapulcu terör örgütüne her türlü desteği verip, demokrasi ve insan haklarından bahsetmek, ''şiddeti kınıyorum'' demek sizde, bu yalanları söyleyip bizleri de enayi zannedip, aptal yerine koymaya çalışmak terbiyesizliği ve alçaklığı sizde, bu ülkede yaşayan onlarca farklı etnik kökenden milyonlarca insan, etnik kökenleriyle ilgili en ufak bir sıkıntı çekmezken, özgürce siyaset yapabilirken, milletvekili ve hatta Başbakan bile olabilirken, verdiğimiz Kurtuluş Savaşı mücadelesi sonucu elde edilmiş Cumhuriyetimizin kazanımlarını içlerine sindiremeyen sömürgeci, etnik soykırımcı, emperyalist devletlerin maşası ve tetikçisi olmak düzenbazlığı NEDEN hep sizde? Lütfen bu sorulara yanıt verin, tabii verebilirseniz. ..

Kendin çıktın olm. Süreç yine de bitirilmedi "askıya alındı" sen dedin Şangay beşlisi diye. Ben mi dedim?

Alıntı

Bu memlekete bugüne kadar ne verdiniz de, ne istiyorsunuz? Eğitim diyorsunuz; öğretmen öldüren terör örgütünün katillerini ve elebaşını lider, siyasi irade kabul ediyorsunuz. Dilimizi konuşamıyoruz diyorsunuz; o halde bugüne kadar Türkiye'nin çeşitli kentlerinde açılmış ''Kürtçe Kursları'' sözde dil öğrenmeye susamış sizlerin ilgisizliği sonucunda neden kapandı? Siyasi platformda temsil hakkı diyorsunuz; siyasetinizi etnik ırkçılığa ve bölücülüğe dayalı söylemler, eylemler ve politikalar üzerine kuruyorsunuz. Yarattığınız terörden 30 bin insan can veriyor....

- Kendim için konuşuyorum: Böyle bi yazarın yazdı gazeteyi ben para verip de okuyacak mıyım şimdi? O bana para verirse okurum.

Alıntı

En ufak bir özeleştiri, en ufak bir günah çıkarma yapmıyorsunuz. Sizlerin canı can da, bu ülkeyi ve içinde yaşayan masum insanları terörden korumak için hayatını hiçe sayıp şehit olan ana kuzularının, evlatlarımızın canı patlıcan mı? İstanbul ' da sokaktaki vatandaşlara saldırmak, Molotof kokteyli atmak, otobüs yakmak, polise ve sade vatandaşlara, kadınlara, ufacık çocuklara ''kaldırım taşları'' atıp kafalarını yarmak neyin protestosu? Hangi köhne düşüncenin, hangi barbar anlayışın dışavurumu? Bugüne kadar hangi ''Kürt kökenli'' Türk vatandaşına; hop! Sen Kürtsün şu şehre giremezsin, şu işi yapamazsın, şu mesleği icra edemezsin denmiş veya denmekte? Bu ülkenin en çok para kazanan insanları çoğunlukla Kürt kökenli şarkıcılar, eğlence yeri sahipleri, işadamları, ticaret erbabı, turistik otel sahipleri, eğlence dünyasında; tv'de, gazinolarda iş yapan isimler (İbrahim Tatlıses, Özcan Deniz, Ceylan, Yılmaz Erdoğan vs.) değil mi? Hani ne oldu ''fırsat eşitsizliği yalanınıza?'' İşin doğrusu, sizin sorununuz bu ülkeyi terör ile, vurarak, kırarak bölmek! Bir oldu-bitti yaratarak bu güzelim memleketi parçalamaktır. Bu kadar basit.

İzle Kanal 7'yi, TGRT haberi, Samanyolu TV'yi işim gücüm yok ben sana anlatayım. Gazetecelikten para kazanan sen ol.

- Bu adam gazeteci mi şimdi? Ahmet Altan'ı Can Dündarı beğenmezsiniz. Bu forumun genç bir üyesini oraya oturtsanız daha mantıklı şeyler yazar.

Kaç milyon Kürt var bu ülkede herif ne diyor yaw... allah allah yaw...

Alıntı

Kısacası; TERÖRİST ile arasındaki farkı yine bizzat KENDİSİ ortaya koyacak. Bu ülkenin güzel insanlarını kendisine inandıracak. Kürt toplumu yüzyıllardır kendisini sömüren, geri bıraktıran, kulun kula kulluk ettiği ''FEODAL DÜZEN'' denen ilkel sistemden ne zaman vazgeçecek? Ne zaman HANIM FERTLERİNE gereken ''ÖZGÜRLÜĞÜ'' teslim edecek? Ve neden ülkede en yüksek kadın intiharları Batman'da? Neden aile içi şiddet sorununda ve TÖRE CİNAYETİ denen illette ekseriyetle Kürt kökenli insanların yaşadığı iller de başı çekmekte?

Sende hiç yok tabi, Sudi Arabistan gibi kadın polisin, kadın milletvekilinin, kadın çalışanların/öğretmenlerin başını bağladın, tecavüz yasası çıkartmaya kalktım, Afganistanın mollasından farkın yok, bütün sorumlu Kürtler öyle mi? Adam da üşenmemiş eklemiş, daha da insanlar tartışıyor "bu makale mantıklı mı?" diye.

Alıntı

Kısacası; TERÖRİST ile arasındaki farkı yine bizzat KENDİSİ ortaya koyacak. Bu ülkenin güzel insanlarını kendisine inandıracak. Kürt toplumu yüzyıllardır kendisini sömüren, geri bıraktıran, kulun kula kulluk ettiği ''FEODAL DÜZEN'' denen ilkel sistemden ne zaman vazgeçecek? Ne zaman HANIM FERTLERİNE gereken ''ÖZGÜRLÜĞÜ'' teslim edecek? Ve neden ülkede en yüksek kadın intiharları Batman'da? Neden aile içi şiddet sorununda ve TÖRE CİNAYETİ denen illette ekseriyetle Kürt kökenli insanların yaşadığı iller de başı çekmekte?

Şu anda Reisi olan, Padişahı olan sensin. Millet Türkiye'den Kuzey-Irak bölgesel yönetimine iş bulmaya gidiyor. Ne feodalizmi, Türk-İslam devleti olup köprülere padişah ismini Kürtler mi veriyor?

Alıntı

Büyük şehirlerde kapkaç ve bu tür illegal suçları işleyip, elde edilen yasadışı geliri Terör örgütüne aktarma suçu neden hep Kürt kökenli çocuk v e gençlerde görülmekte? Neden, neden, neden? Kürdüm diyen sizler, acaba bu KUSURLARINIZI hallettiniz mi ki, TÜRKLERİ pervahsızca eleştiriyorsunuz? Size yer, yaşam hakkı, hak-hukuk vermekten başka ne yapmış bu ülkenin vatandaşları?

Ben bu adama işsizlik, eğitimsizlik, dvletin bazı kesimleri (özellikle azınlıkları) dışlayıp buna karşın 3-5 çocuğu teşvik ettiğini nereden anlatayım şimdi?

Sosyal devlet ol. Okul aç. Özel okulları kapat, fabrika kur, işyeri kur. Hukuk devleti ol, Güçler ayrılığına saygı göster.

Her şey ya APo ya Feto zaten. Neler yazmış yaw.

- Sen medeni bir ülkedeysen hiçbir azınlık hakkında genelleme yapıp bu şekilde saldıramazsın.

Hakan çelikmiş.

Tamam Hakan Çelik Feto'cudur. Casus, CIA için Çalışıyor. Karısını Russel Crowe'la grmişler. Belgeler var.

Ala ala yaw.

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, Boyla Kutlug yazdı:

Sorun Kürtlerin cahil olması değil. Sorun Türkiye'nin cahil insanlar yetiştirmesidir. Doğduğun devlete mensup olmak seni onun ırkına dahil etmez. 80 milyon insan bunu bir türlü öğrenemedi. Atatürk Türkiye'yi devletçilik ve milliyetçilik ilkelerine dayanmadan kursaydı Türkçülük ve Kürtçülük buralara kadar gelmezdi. Thales Alenia şirketine yaptırılan Göktürk-1 uydusu, Fransız Guyanası'ndan Vega roketiyle fırlatılmak yerine, Kayseri veya Konya'dan, Bayraktar veya Keyhüsrev roketiyle de fırlatılabilirdi. Muhammed islamı kurarken müslümanlara "elhamdulillah müslümanım" sözünü söyleterek ayrılıkçı fikirleri önlemişti. Atatürk'ün önünde böyle bir uygulanmış iyi bir örnek varken nedense gitti sadece Türklüğü öven sözleriyle Anadolu halklarının yollarını ikiye böldü.

Ne Anadolu halkları ne Muhammedi?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Osmanlı  veya Anadolu Türk- Kürt olarak geçmez. Öyle iki milletli iki başkentli bir oluşum yok. Burası Türkiye.

Şimdi her ülkede etnik azınlıklar terör estirmesin diye devletlerin adını değiştiremeyiz. Dünyadaki her etnik grubun devleti yok. Bunlara devlet oluşturma şansı da yok.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yobazsın democrossian. Bir çok müslüman var senden daha entelektüel. Bir insanın onurlu yaşam sürmesi için bir ırka veya devlete ihtiyacı yoktur. Elhamdülillah müslümanım sözü, milliyetçiliği ortadan kaldırmak için bir imaj kağıdı, bir dış kabuk olarak faydalanılan akıllı bir felsefedir. İslamın hızlı yayılmasında tesirini görmezden gelenlerdensen sana göstermeye çalışmayacağım. Ne mutlu Türküm diyene sözü, değilini akla getirir ve Türk olmamak bir çeşit mutsuzluk kaynağı ve başarısızlık doğurduğu algısını yaratır ve Türklüğü pompalayanların kendileri aslen Türk olmakla, olmayanlara karşı aralarında fark yarattıkları iddiasını taşır. Ama uzaya gönderdiğin uyduların hepsini Türk olmayanlar yaptı ve fırlattılar bugüne kadar, sen sadece parasını ödedin. Senin de fail olup aynı başarıyı göstermen için faydalanman gereken Türklük değil, insanlık zekân. Türklük veya Kürtlük insan beyninde fındık kadar yer etmemesi lazımken Türkiye'de insanların beyni bu boş ideolojik milliyetçi kavramlarla dolu. İnsan beynini işgal eden bu ideoloji, "Kodum mu oturturum", "Kimsin lan kimsin sen", "Sen benim kim olduğumu biliyormusun" tehtidlerini pompalayan, ırkıyla-kendisiyle övünen doğal mizaçlı insanları yarattı. Bunları bir Fransız'dan duyabileceğini sanıyormusun veya Batılı başka bir toplumdan? Fransızların veya Batılıların da senin sadece insan olarak aklını serbestçe kullanabileceğini sanmadıklarını söyleyebilirim. Çünkü batı kültürü kimlik ve ulus imtiyazının sahte problem yaratmaktan başka bir işe yaramadığını biliyor, öğrendi. Sahte problem yaratıp sonra bunu çözmeyle uğraşmak akıl işimi? değil. O halde görünen köyde, kendinize sahte problemler yaratmaya devam ederseniz, entelektüel motiflerin uzağında kalmaya mahkum olacaksınız ve bilimsel işlerinizi, para karşılığında başkalarına yaptırmaya mecbur devam edeceksiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
33 dakika önce, Boyla Kutlug yazdı:

 Elhamdülillah müslümanım sözü, milliyetçiliği ortadan kaldırmak için bir imaj kağıdı, bir dış kabuk olarak faydalanılan akıllı bir felsefedir. İslamın hızlı yayılmasında tesirini görmezden gelenlerdensen sana göstermeye çalışmayacağım. 

Evet çok akıllıca bir felsefedir.Çok şükür müslümanım diyenler,kutsal bir düşünceyi yayıyorum ayağına,farklı toplumların içine girmiş,gün sonunda farklı uluslar,islam denilen kutsal arap emperyalizminin etkisinde kalarak, araplaşarak özbenliklerini yitirmişlerdir.Bugün mısırlılar gibi zamanında büyük uygarlık kuranların torunlarına bile arap diyoruz.Tam olarak araplaşmayanlar ise,sürekli araplaşmaya doğru meyletmektedir.Türk ulusu bunun en güzel örneğidir.Türk ulusu yüzyıllar boyunca kutsal arap emperyalizminin altında inim inim inlemiştir,çocuklarına arapça adlar koymuşlardır,arabın kültürel değerlerini kuşaktan kuşağa aktarmışlardır.Bugün de bunun etkisi güçlü bir şekilde sürmektedir.Osmanlı torunlarına bakın işte,hepsi Atatürk düşmanı,Atatürk abecemizi yasakladı diyip,Atatürke sövüyorlar.Adamlar arabın abecesini kendi abeceleri sanıyorlar.Şeriat istiyorlar.Şeriat istemek,arap gibi yaşamayı istemektir.Adamların ne kadar değer verdiği şey varsa,araplarla alakalı.Aişe,ömer,ali,ebubekir arap,kutsal topraklar arabistanda,kabe mekke de,peygamberleri arap,kuran arapça.Etkisinde kaldığın şeyin içinde bu kadar arap olunca,araplaşman da kaçınılmaz oluyor.

Bu kişilerin beyinleri arabın dini tarafından ele geçirilmiş,arabın dini bağımlılık yapan kutsal bir afyon,bu afyona bağımlı olanlar da,islamın araplaştıran yönünden kaçamıyorlar.İslamın tam olarak egemen olduğu yerlerin arabistana benzemeye başlamasının nedeni de bu,islamın yapısı.O yüzden dediğin gibi ümmetçilik çok başarılıdır.Bu düşünce akımının,bu kutsallık zırhı giydirilmiş arap emperyalizminin girdiği yerde gün sonunda,farklı uluslar ya tamamıyla araplaşarak özbenliklerini yitirmiş,ya da araptan daha arapçı,arapsevici olmuş.İşte görüyorsun bunları da,sürekli araplaşmaya doğru meylediyorlar.Bağımlısı olunan kutsal afyon,bağımlılarını araplaşmaya çağrıyor.Onlar da araplaşma çağrısına kulak veriyorlar.

Türkler Arapların dinini kabul etmeden evvel de büyük bir millet idi. Arap dinini kabul ettikten sonra bu din, ne Arapların, ne aynı dinde bulunan Acemlerin ve ne de Mısırlıların ve sâirenin Türklerle birleşip bir millet teşkil etmelerine hiçbir tesir etmedi. Bilakis, Türk milletinin milli rabıtalarını gevşetti; milli hislerini, milli heyecanlarını uyuşturdu. Bu pek tabii idi. Çünkü, Muhammed'in kurduğu dinin gayesi, bütün milliyetlerin fevkinde şamil bir Arap milliyeti siyasetine müncer oluyordu. Bu Arap fikri, Ümmet kelimesi ile ifade olundu.

ATATÜRK

 

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...