Jump to content

Sahte doktor vakası Türkiye'de


Recommended Posts

Van, Ankara ve İstanbul’da 9 yıldır farklı dallarda doktorluk yapan Burak Uysal’ın ‘sahtekar’ olduğu ortaya çıktı.



Akıl almaz sahtekarlık üç yıl önce Burak Uysal’ın işyeri hekimliği belgesinin yenilenmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na başvurmasıyla ortaya çıktı.

Bakanlığın sahte doktor Uysal’ın hekimlik bilgilerini teyidi için yaptığı araştırmada Burak Uysal’ın YÖK’te denkliğini aldığı Toronto Üniversitesi Tıp Fakültesi diplomasının sahte olduğu ortaya çıktı.


Van’da tam 6 yıl görev yaptı

Bu gelişme üzerine 2012 yılında Türk Tabipler Birliği konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Geriye dönük tarama yapan Tabipler Birliği, Burak Uysal’ın Van Tabipler Odası’na kaydının olduğunu tespit etti. Yapılan taramada Uysal’ın 2006 yılında özel bir hastanede psikiyatri uzmanı olarak 6 yıl çalıştığı ortaya çıktı. Burak Uysal’ın Van Tabipler Odası’na ve çalıştığı kuruma verdiği Akdeniz Üniversitesi’ne ait tıp fakültesi diplomasının da sahte olduğu anlaşıldı.

1 yıl 6 ay hapis cezası da var

Türk Tabipler Birliği’nin suç duyurusu üzerine açılan davada mahkeme sahte doktor Burak Uysal’a sadece ‘sahte belge düzenlemekten’ 1 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Ancak mahkeme hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verdi. Bu karar üzerine sahte doktor Burak Uysal, ‘mesleğini’ yapmaya devam etti. Konuyla ilgili sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü de devreye girdi. Soruşturmanın 2014 yılında sonuçlanmasının ardından bir süre ortalıkta görünmeyen sahte doktor Burak Uysal’ın İstanbul Tabipler Odası’na da üye olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Tabipler Odası’na 54244 sayısı ile kayıt yaptıran Uysal’ın İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne ait sahte diploma ile de iş başvuruları yaptığı da tespit edildi.

Ambulans doktoru da olmuş

Burak Uysal’ın, İstanbul’da özel ambulans hizmeti veren büyük bir firmada doktor olarak çalışmaya başladığı belirlenince kısa süre burada çalışan sahte doktorla ilgili firmanın İstanbul Tabipler Odası’na başvurarak araştırma yapması üzerine sahtekarlık bir kez daha ortaya çıktı. Tabipler Odası, yaptığı incelemede Uysal’ın diplomasının sahte olduğunu belirledi. Bunun üzerine Uysal işten ayrılarak ortadan kayboldu.

Sağlık lisesinde ders verdi

Ürettiği sahte belgelerle bir çok yere iş başvurusunda bulunan Burak Uysal eğitim alanında da şansını denedi. Ankara Üniversitesi’nden ‘eğitim verebilir’ şeklinde sahte belge düzenleyen Burak Uysal, İstanbul Anadolu yakasında bulunan özel bir Sağlık Anadolu Meslek Lisesi’nde ‘farmakoloji uzmanı’ olarak ders vermeye başladı. Altı ay derslere giren Burak Uysal yaşanan sıkıntılar sonrası buradan da ayrıldı. Uysal, çalışma izni bittiği için işten ayrıldığı yönünde belge düzenleyerek iş başvuruları yapmaya devam etti.

Ankara’da iki soruşturması var

Daha önce hapis cezası verilen ve cezası ertelenen Burak Uysal hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da iki ayrı soruşturmanın yürütüldüğü ortaya çıktı. Gelişmeler üzerine sahte doktor Burak Uysal kayıplara karıştı

MİLLİYET

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 year later...

  Dr. Ömer Coşkun ölürken ardında bir ibret bıraktı. Kendisi böbrek yetmezliğinden öldü ama alternatif tıpta böbrek yetmezliğine çörek otu yağının tedavi edici olduğunu, yine kendi sunumuyla ticaretini yaparken kendi iddia ediyordu. Ürettiği ilaçların mucizevi iyileştirmesini kullanmaktansa ölmeyi seçmesi beni hayli şaşırttı.

  Böbrek yetmezliğine çörek otu yağı : Dr. Ömer Coşkun, çörek otu yağını bütün böbrek yetmezliği hastalarına tavsiye ederek, "Diyalize bağlı olarak yaşayan hastalar soğuk pres yöntemiyle elde edilen çörek otu yağını eksik etmemeli" dedi. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ulu manitu bütün şarlatanlara böyle bir ölüm nasip etsin. 

Nasıl büyük bir yalancı ve sahtekar olduğunu ispat edercesine gebermiş.

Ben böbrek hastasıyım. Bu videoda görüntüsü yayınlanan embesile böbrek hastalarının nasıl problemler yaşadığı bile öğretilmemiş. Tamamen uydurma konuşuyor. Böbrek hastaları mide ağrısı ve uykusuzluk çekmez. Gerizekalı şerefsizin eline üç kuruş tutuşturmuşlar, ne dediğini bile kontrol etmemişler.

Link to post
Sitelerde Paylaş
30 minutes ago, Engse Hohol said:

Image

Dr. Ömer Coşkun, AKP seçmeni olmasıyla şaşırtmamıştır. 

Bu ülkede keriz çok olduktan sonra böyle insanların olması doğaldır.Gizli çekimde hükümete sallar,twitterda yalar,Sonuçta,AKP çıkarcılar topluluğudur,buradan bu sonucu kesinlikle çıkarabiliriz.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 minutes ago, Tremor said:

Bu ülkede keriz çok olduktan sonra böyle insanların olması doğaldır.Gizli çekimde hükümete sallar,twitterda yalar,Sonuçta,AKP çıkarcılar topluluğudur,buradan bu sonucu kesinlikle çıkarabiliriz.

 

 

3 minutes ago, Tremor said:

Bu ülkede keriz çok olduktan sonra böyle insanların olması doğaldır.Gizli çekimde hükümete sallar,twitterda yalar,Sonuçta,AKP çıkarcılar topluluğudur,buradan bu sonucu kesinlikle çıkarabiliriz.

 

Bir sure once tesetture giren niran unsal da ticari kayba ugradigi icin tekrar basini acmis. Nirancigim izmirden istanbula ilk geldiginde bir kisa maceramiz olmustu ama centilmen oldugumdan detay vermeyecegim ?

Link to post
Sitelerde Paylaş

omercoskunbitkiler.com ve dromercoskun.com sitelerinde, sattığı ürünlerin çeşiti o kadar çok ki. Ama en çok, cinsel artırıcı dediği ürün çeşitlerine yer vermiş. Kasıtlı olarak tamlaması düşük tümceler kurmuş. Sanırım yasal kovuşturmalara uğramamak için bozuk ama vurgulu sözcükleri kullanmayı yeğlemiş.

Image

"750 TL çıplak gösteren gözlük hediyeli, 60 adet viagra, 30 adet büyütücü, 8 adet geciktirici, 8 adet bayan istek, 1 adet penis pompası kazandınız".

Bu mesaj bana bile gelmişti hemde defalarca. Zaten şikayetvar.com'da "Dr. Ömer Coşkun (Panax)" şeklinde sıralanan 11 ayrı şikayet dizini açılmış. Hepsinde de sayfalarca mesaj yayımlanmış. Merak edip omercoskunbitkiler ve dromercoskun sitelerindeki ürünlerine baktım, bazılarını yazıyorum;

4 kutu damar Panax açıcı 99 TL
4 Formula 21 For man 109 TL
Kadınlara özel set 60 TL
Erkeklere özel Pro-X mega men 49 TL
Horse Power cinsel artırıcı 60 TL
Herbs factory cinsel set 99 TL
Basur seti 99 TL
Şeker seti 65 TL

Artık yazmaya üşendim, yaz yaz sonu gelmiyor. Görülüyorki cinsellik Türkiye'de bir tabu ama aynı zamanda sömürüye neden olan bir tabu olmaktadır. Dr. Ömer Coşkun sayesinde bunu net olarak anlamak olanaklıdır.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...