Jump to content

Ehl-i Sünnet Sapıklığı


Recommended Posts

Ehl-i Sünnet (Sunni) İslam anlayışında peygamberden aktarıldığı güvenilir (sahih) kabul edilen Kutub-i Sitte diye tanımlanan hadis kitapları şunlardır:

Sahih-i Buhari (İmam Buhari)

Sahih-i Müslim (İmam Müslim)

Sünen-i Nesai (İmam Nesaî)

Sünen-i Ebu Davud (Ebû Dâvûd)

Sünen-i Tirmizî (İmam Tirmizi)

Sünen-i İbn Mace (İbni Mâce)

 

İşid, El kaide, Boko Haram islamı = Kuran+Hadistir.

Türk Diyanet İşleri islamının İşid'den farkı yoktur. Türk diyanet işleride bu kitapları İslamın kaynağı olarak kabul eder.

Şimdi bu kitapları inceleyelim.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Muhammed:"Savaşta edindiğiniz köle kadınlarınızı satmadan evvel ve dışarı boşalmak şartıyla, tecavüz edebilirsiniz."( Buhari, Nikah 96, Buyu’ 109, Itk 13, Megazi 32, Kader 4, Tevhid 18; Muslim, Nikah 125, (1438); Muvatta, Talak 95; Ebu Davud, Nikah 49, (2171); Tirmizi, Nikah 40, (1138); Nesai, Nikah 55, (6,107).)

Abdullah ibn ömer:"peygamber, benû mustalık üzerine gece baskın yaptı. onlar ansızın yakalanmışlardı. hayvanları da su başında sulanıyordu. pey­gamber, savaşabilir durumda olanlarını öldürttü; çocuklarını da tutsak olarak aldı. o sırada cüveyriye'yi kendine seçti." (bkz. buhari, kita-bu'l-itk/13; tecrîd, hadis no: 1117 müslim, kitabul-cihâd/1, hadis no: 1730; ebu dâvûd, sünen, kitabu'l-cihâd/loo, hadis no: 2633.)

Aişe:"Resulullah (sav), ben altı yaşında iken benimle evlendi."(Buhari, e’s-Sahih, Kitabu Menakıbi’l-Ensar/44; Tecrid, hadis no. 1553)

Aişe:“Ma era (ura) rabbeke illa yüsariu hevake.”“Vallahi Rabbinin, senin arzunu hemen yerine getirdiğini görüyorum.”(Bkz.Buhari, e’s Sahih Kitabu’t-Tefsir/33/7, Kitabu’n-Nikah/29; Diyanet Yayınları’ndan Tecrid,
hadis no. 1721; Müslim, e’s-Sahih, Kitabu’r-Rıda’/49, hadis no. 1464; İbn Mace, Sünen, Kitabu’-n-
Nikah/57, hadis no. 200; Ahmed İbn Hanbel, 6/134, 158.)

Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) bizim yanımıza geldi ve:
−‘Size muta nikahı yapmanıza izin verildi, dolayısıyla muta nikahı yapabilirsiniz’ buyurdu…”
(Buhari 5209, Müslim 1405/13)

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Ümmü Atiyye el-Ensârî (Radiyallahu Anha) şöyle dedi: “Medine’de kadınları sünnet eden bir kadın sünnetçi vardı. Rasulullah (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) o sünnetçi kadına: −‘Fazla derinden kesme! Çünkü bu, kadın için daha çok tat (orgazm) almasını sağlar. Kocası içinde daha sevimlidir’ buyurdu.” (Ebu Davud 5271)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

"Ehli sünnet" denilen anlayış, ne yazıkki sapıklıktır, evet. Türkler mutlaka müslüman olacaksa aleviler gibi olmalıydı. Alevilik ülke insanının karakterine daha uygundu. Oysaki bugün köprülere bile, alevi düşmanı faşistlerin isimleri verilebilmektedir.

 

Ülkede herkesi kendisi gibi inanmaya zorlayan bu sunni yobazlar ise, hem hadis alimlerini "hazretleri" ve "radıyallahu-anh"(Allah razı olsun) diyerek anarlar, hem de onların hadislerini inkar ederler. bununla da kalmayıp onlardan bahsedenleri islam düşmanı ilan ederler !

Yalan ve ikiyüzlük olmadan yaşanamıyor mu acaba bu din?
 

Ülkede herkes aleviler ve laik modern islamcılar gibi olsaydı, yine dini eleştirecektik ama daha insancıl adil bir tartışma ortamı olacaktı. Camiilerden ezanları bağırtan magandalar olmayacaktı. hayvan boğazlama bayramları belki ancak köylerde filan uygulanacaktı.

İfade özgürlüğü daha fazla olduğu için, din eleştirileri de daha sakin yapılabilecekti.

 

 

 

 

tarihinde Mindsurfer tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 4 weeks later...

 Ehl-i Sünnet itikadına bağlılığın örneklerini yaşamlarına yansıtanlar buluşuyorlar.

Risale-i Nur Cemati: Yazıcılar Grubu (Hayrat Vakfı), Nesil Grubu, ‘Okuyucular’ olarak bilinen Kurdoğlu Grubu, Hizmet Vakfı Grubu, Meşveret Grubu, Med-Zehra Grubu, Zehra Grubu, İhlas Nur Grubu, Arslanbey Eğitim ve Kültür Vakfı, Hilmi Tunahan Cemaati, Mustazaflar Cemiyeti, İhvan Cemaati, Ensar Vakfı, Medrese Alimleri Vakfı (MEDAV), İlim Yayma Cemiyeti, Cerrahi Tekkesi ve Kubbealtı Grubu.

"Biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müridler, meczuplar memleketi olamaz". 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...