Jump to content

İSLAM KOMPLOSU


Recommended Posts

İslam'ın başlangıcının bir komplo olabileceğini düşündünüz mü?

Eğer Muhammed yaşamamış ve Kur'an'ı yazıp, İslam'ı başlatmamışsa, İslam kesin olarak bir komplodur.

İnsanlığa karşI işlenmiş bir suçtur. Bir sabotajdır. Bir suikastdır..

 

İslam'ın yeterince belirli olmayan gizli ve sinsi bir başlangıcı vardır. Muhammed'in Kur'an'ı yazıp, İslam'ı başlatmadığı artık kesin olarak bilinmektedir. Bunun çesitli nedenleri var. Onlara topluca ve özet halinde değineceğim.

İslam neden bir komplodur. Sabotajdır, suikasttir?

Önce komplonun ne olduğuna bakalım.

Komplo nedir?

Komplo haklı, doğru ve yasal görünen bir sonuca varmak için baş vurulan, aslında yasal olmayan, yanlış, sahte, yalan her türlü illegal davranışlar dizisidir. 

İslam işte öyle bir komplodur.

 

Muhammed ile başlamamış olup, kitabı onun tarafından yazılmamıştır. Muhammed  fiktif bir kahramandır. Aslında İslam ve Kur'an, ortaya çıktığı ileri sürülen tarihler olan 610-632 yılları arasından önce ve sonra ortaya çıkmışlardır. İslam'ın başlangıcı daha önce olup, Kur'an'ın tam olarak kutsallaştırıldığı tarih, daha sonradır.


 

İslam'ın nasıl başladığı bilinmemektedir. Bütün bilinen İslam'ın Muhammed tarafından Kur'an'ı yazarak başlatıldığıdır. Eğer bu iddia doğru değilse, İslam insanlığın maruz kaldığı en entrikalı komplolardan biridir. Komplonun bütün ögelerine sahiptir İslam:

 

Başlangıcı müphemdir, kesin değildir. Kim ve ne tarafından başlatıldığı belli değildir.

Ama bunu örtbas etmek için hakkında son derece ayrıntılı bilgi sahibi olunan fiktif bir başlatanı ve başlangıcı vardır.

Çoğunluğun kabul ettiği bir din şeklinde ortaya çıkan İslam,  bir dizi yalanlardan oluşmuş olup, yasal bir sonuç olarak insanlığa hitabetmektedir.

 

İslam diğer dinlerin arasına karışarak, onlardan farklı olduğunu saklamada başarılı olmuş ve böylece gerçek doğasını gizleyebilmiştir. Hiç bir dinin başlangıcı İslam gibi değildir. İslam dinler arasında birçok bakımdan özgündür.

 

Son yıllarda İslam komplosu gizemini ifşa etmeye başlamıştır.

Biraz dikkatle incenen İslam'ın bir din bile olmadığı gerçeği ile karşılaşılmaktadır.

 

Peki bir din değilse, dine benzer nasıl bir komplodur İslam?

Neden din kisvesi altında ortaya çıkmıştır?

Kimler böyle bir komplodan sorumludur?

 

Bu sorular komplo teorisini açıklayacak niteliktedirler. Onlar yanıtlanınca komplonun bütün sırları açığa çıkmış olacaktır.

İslam'ın yalnız bir din değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı olduğunu biliyoruz. O halde başlangıcı diğer dinlerden farklı olmalıdır. Çünkü diğer dinlerde bazı sosyo-ekonomik yasalar, emirler, doğal süreçleri açıklayan bilgiler, edebli davranma kuralları yoktur.  İslam'da olduğu gibi, savaşta nasıl davranılacağı hakkında stratejik bilgiler da bulamazsınız onlarda. İslam'da savaşın bir hile olduğu söylenir ve sizlerden düşmana arkanızı dönmenmeniz emredilir. Peygamberi ziyaret ettikten sonra ortalıklara gereğinden fazla oyalanmamanız da istenir sizden.  İslam sizi kadınlar ve evlilik hakkında bilgilerle donatır. Ölünce ne olacağınızı ögrenir, kendinizi kıyamet gününe hazırlarsınız.

 

İslam'ın pek iyi bilinmeyen gerçek yüzü ile ilgili, bizlerden saklanan ve açıkça belirtilmeyen ilginç bir yüzü daha vardır.

İslam statik ve değişmeyen bir din değildir. Bizde öyle bir izlenim uyandırılmıştır ama, bu yanlış bir izlenimdir. İslam'da değişmeyen tek gerçek Kur'an'dır.. Onu değiştirmek mümkün değildir artık.

Ama bu demek değildir ki İslam'la ilgili diğer konular hiç değişmezler. İslam hadisler ve Kur'an'dan oluşan bir dindir. Hadisler İslam'ın değişen yüzünü simgeler. Kur'an hadislere göre yorumlanır. Hadisler olmadan Kur'an'dan anlam çıkarmak mümkün değildir. Muhammed ve halifelerin yaşamı da sürekli bir değişim içindedir. Onlar hakkında her gün yeni yalanlar uydurulur ve o yalanlar aracılığı ile Kur'an yeniden yorumlanır.

Evet. İslam'la ilgili yalanların en ilginci onun değişmediği yalanıdır. İslam ilginç bir şekilde bu yalanlarla zamana uydurulmaya çalışılır ve uydurulur da.

Muhammed'in yaşamadığının kanıtı, İslam tarihinin bir efsane olduğunu göstermesi açısından önemlidir. Evet.. Önemlidir. Muhammed yaşamıştır veya yaşamamıştır, arada ne fark olabilir demek yanlıştır. Eğer Muhammed yaşamamışsa, İslam'ın insanlığa empoze ettiği kendi tarihi yanlış olmalıdır. Muhammed yaşamamışsa Kur'an'ı da yazmamıştır.  Yaşamış olsa bile Kur'an'ı yazmadığını biliyoruz. Bundan kesin olarak eminiz.

Tek başına bu delil bile Muhammed'in yaşamaması için yeterlidir.

Muhammed yaşamadı ise İslam'la ilgili tarihçe de yanlıştır.  Yalandır. Efsanedir. Tabii biz Muhammed yaşamış olsa bile İslam bir efsanedir diyebiliriz. Ve haklı bile olabiliriz. Ama doğru olamayız. Çünkü yalnız tek bir doğru olmalıdır. Ona da ancak bilimsel bir yaklaşımla ulaşabiliriz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...