Jump to content

Dünyada bizden haberler


Recommended Posts

ismail karaman geçmişinde dergi yazarlığı yapmış, nasıl bilmez guevara'yı.
Tarih ve Gündem adlı derginin mecliste milletvekillerine distribütörlüğünü yapıyor.
Bi dergi daha vardı, osmanlı zamanından kalma, 105 yıl sonra mı neydi veya 100 küsür yıl sonra ilk sayısını çıkardı.
Yine ismail karaman'ın o osmanlı döneminin dergisinde de rolü var.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Tarkan ve mesut yılmaz da rizeli, İsmail karaman da... Türkiye'de her kent, kendi yobazın çıkarabiliyor ve Milletvekili olarak seçebiliyor. Karadenizli olarak hayıflanıyorum ben yobazların, Atatürk'e saldırıp tüm karadenizlileri akp sürüsündeler imiş gibi göstermelerine. Of'da yaptıkları Atatürk büstü saldırısında of'lular saldırıyı, o günün akşam saatlerinde protesto ettiler. Tüm Karadenizin AKP'li olmadığını gösterdiler. Yobazların saldırı amacı milleti galeyana getirmek idi ama ters tepti. İsmsil Karaman'ın da Guevara hezeyanının ters teptiğini düşünüyorum.

 

tarihinde Tumagü tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 3 weeks later...

 Tunceli Ovacık ilçesi Komünist Başkanı belediyeye kâr ettirdi. Aynı belediye geçmiş yıllarda zarar ediyordu. Komünist belediyecilik dünya'daki en yararlı sistem olduğunda kuşku yok. Komünist belediye sisteminde bütçe şeffaf olur. Bütçeden dağıtılan paranın nereye harcandığını herkes bilir. Ama mevcut sistemde soru önergesiyle yalnızca milletvekilleri öğrenebiliyor bunu. Ki o da sorumlu hükümet Bakanı, lütfedip soru önergesini yanıtlarsa!

 Ahmet Davutoğlu'na kiralanan evin kira bedeli aylık 49 bin 161,39 TL olduğu ortaya çıktı. 3 yılda ödenen toplam ev kirası 1,7 trilyon olan Davutoğlu'nun "Bu boğazdan haram geçeceğine, Allah bu boğazı, bu canı alsın" sözleri hatırlandı.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 months later...

  Zimbabve First Lady'si Grace Mugabe: Robert Mugabe'nin cesedi seçimde aday olabilir.

Zimbabve'nin 92 yaşındaki Devlet Başkanı Robert Mugabe'nin eşi Grace Mugabe, kocasının ölse de devlet başkanlığı seçimlerinde yarışabileceğini söyledi. Mugabe'nin iktidardaki Zanu-PF partisinin Buhera kentindeki mitinginde konuşan Grace Mugabe "Eğer bir gün tanrı karar verir ve Mugabe ölürse, cesedinin seçim pusulasında aday olarak yer aldığını göreceğiz, insanların Mugabe'nin cesedine oy verdiğini göreceksiniz. İnsanların başkanlarını ne kadar sevdiğini anlatmak için bunu ciddi ciddi söylüyorum" dedi. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...