Jump to content

kusursuz yaratıldıysak sünnet ne amk


Recommended Posts

Sünneti ilk olan( sünnetli doğan Nuh gibiler hariç) ibrahimdir Yahudilik'e göre. Islam'a göre de öyle sanırım emin değilim. Amacı ise Tanrı'nın Ibrahim'in soyuna vereceği vaat edilmiş topraklar icin yaptığı antlasmanin simgesi olmasıdır.Yani Müslümanlar ibrahim'in diğer bir oğlu olan Ismail'e verilen topraklar için sünnet oluyor gibi bir durum oluyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Sünnet insanlık tarihinin en aptal geleneğidir. Allah insanı yanlış mı yarattı?

Türkiye'de reformist müslümanlar sünnet yapmıyor. Temel sebebide Kuran'da geçmemesi ve sünnetin sağlığa zararlı olmasıdır. Reform İslamı Ehli sünnet İslama göre daha mantıklı. Allah insanı yanlış mı yarattı?

Ehli sünnet İslama görede erkek ve kız sünnet edilmeli.

Yanlızca erkeklerin sünnet edildiği bir islam anlayışı yok. Sadece Kuran'ı kabul ediyorsan sünnet yok. Hadisleri kabul ediyorsan erkekleri ve kızları sünnet etmelisin.Çoğu İslam ülkesinde kızlarda sünnet edilier.

Kız ya da erkek fark etmez sünnet çocuk istismarıdır. Sünnet çocuk hakları ihlalidir.

http://www.ateistforum.org/index.php?/topic/64687-s%C3%BCnnet-%C3%A7ocuk-haklar%C4%B1-ihlalidir/

 

tarihinde zeus- tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sorgulamayan,araştırmayan,atalarının yolundan giden,yakın atalarımız bizim adımıza karar verip,ilkel uygulamalarını bizim üzerimizde sürdürüyorlar.Bir de bu tipler,o gavur, o sünnetsiz der,sünnet olmayanları aşağılar.Pipinin üzerinde ki 10 gr etten dolayı,insanları aşağılayan atalarımız var ve bu mantıksızlığın,saçmalığın farkında bile değiller.Bunların yanına gidip ben çocuğumu sünnet ettirmeyeceğim deseniz,şaşkınlık içinde kalıp,şok geçirirler,sen gavur musun,sen dinsiz misin de çocuğunu sünnet ettirmeyeceksin diyip,bu saçma,bu mantıksız,bu ilkel uygulamayı savunurlar.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...