Jump to content

BU ALLAH DENEN PUTU KİM ZORLUYOR İKİ YÜZLÜ KONUŞMYA YALAN KONUŞMAYA


Recommended Posts

Şimdi, sağduyu yazdı:

Bırak zırvalamayı da çağır putunu, bir kaç numara göstersin. Eskiden bol bol şaklabanlık yapıyormuş. Ne oldu da şimdi şaklabanlık yapmayı bıraktı? 

Ortalık olmayan bir put adına konuşan sizin gibi sahtekar şarlatanlarla dolu. Madem bir tanrı var, ne diye senin gibi şarlatanların kendisi adına ahkam kesmesine izin veriyor? Bu kadar ayağı mı düşmüş? Bir tanrının olamayacağının apaçık kanıtı ortalığın senin gibilerle dolu olması.

Bir de senin şu geri zekalı putun bu ayetlerde ne anlatmak istiyor? Bir zamanlar mucize göstermekle salaklık yaptığını anlayıp vaz mı geçmiş artık mucize göstermekten?

 

Gözlerim yasardi. Kendi kendinizi kandirmak konusundaki ustun cabaniz karsisinda.

Senden, Muslymanlardan ve cehaletin dibine vurmuş insanlar surusunden gerçekten umudumu kesiyorum su an. Bende hata, size sizinle konuşacak değeri verdim. Ateistler sadece hakaret ediyor! Bilimsellikten iz bulamadim ne yazikki. Müslümanlar direk banliyor. Hiristiyanlar Dinlemiyordu bile. 

Saygisizliginizin ve her argumanima hakaretle verdiğiniz cevaplarin nedenini Kuran, Tevrat ve İncil' in ogutlerinden uzak olusunuz olarak görüyorum. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 97
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, Yeremya said:

Gözlerim yasardi. Kendi kendinizi kandirmak konusundaki ustun cabaniz karsisinda.

Senden, Muslymanlardan ve cehaletin dibine vurmuş insanlar surusunden gerçekten umudumu kesiyorum su an. Bende hata, size sizinle konuşacak değeri verdim. Ateistler sadece hakaret ediyor! Bilimsellikten iz bulamadim ne yazikki. Müslümanlar direk banliyor. Hiristiyanlar Dinlemiyordu bile. 

Saygisizliginizin ve her argumanima hakaretle verdiğiniz cevaplarin nedenini Kuran, Tevrat ve İncil' in ogutlerinden uzak olusunuz olarak görüyorum. 

Yahu şimdiye kadar ne argüman sundun arap yahudi palavralarından başka? Bütün hayatın cahil ve ilkel araplara ve yahudilere tapmakla geçiyor. 

Senin bir dinci olarak hiç bir hakaretten yakınmaya hakkın yok, ayrıca saygı dilenilmez, hakkedilir. Bu aşağılık, ilkel ve vahşi arap ve yahudi dinleri saygıyı falan hakketmiyor.

Madem hakaretten yakınıyorsun, neden aşağıdaki hakaretleri barındıran bir kitabı kutsuyorsun?

Allah onları kahretsin (gebertsin, öldürsün)! (Tevbe 30 - Munâfikûn 4) Akılsızlar! (Bakara 13 ve 142 - Şuarâ 224) Yalancılar! (Zâriyat 10, 12 - Nahl 39 ve 105 - Mucâdele 18 - Munâfikûn 1- Mu'minûn 90 ve ali imrân, vâkıa, tevbe gibi bir çok sûre de geçmekte ) Maymunlar! (A'râf 166 - Bakara 65 - Mâide 60) Domuzlar! (Mâide 60) Hayvanlar hatta hayvandan'da aşağılıklar! (A'râf 179) Onlar, ancak hayvanlara benzerler, hattâ hayvandan'da sapıktır onlar (Fûrkan 44) Eşeğe (merkep) benzerler! (Muddessir 51 - Cuma 5) Pislikler! (En'âm 125 - Yunus 100 - Tevbe 125) Aşağılıklar! (A'râf 168, A'râf 166 - Kalem 10 - Bakara 65 - Mucâdele 18 - Nahl 27 - Munâfikûn 4 - Mu'min 60 v.s gibi daha bir çok sûre de geçmekte.) Geberesiceler! (Muddessir 19-20) Alçaklar (Mucâdele 18) Yabani eşekler (Muddessir 51) Susamış develer (Vâkıa 55) Dilini sarkıtıp soluyan köpekler (A'râf 176) Lânet olsun geberesi yalancılara (Zâriyat 10) Reziller (Tevbe 14 - Nahl 27 - Tevbe 2 - Hûd 93 - Haşr 5 v.s gibi bir çok ayette geçmekte) Sapiklar (Vâkıa 51, 92 - Fâtihi 7 - Kasas 50 v.s gibi bir çok ayette geçmekte) Beyinsizler ("Sefih"; fıkıh'ta, beyinsiz-beyinsizlik anlamına gelir) (Bakara 13, 142) Onlar sanki elbise giydirilmiş Kütükler (huşubun) gibidirler. (Munâfikûn 4) Soysuzlar (Kalem 13) Kahrolasılar (Abese 17 - Burûç 4 - Zâriyât 10, 12) Kahrolun, elleri kurusun (Tebbet 1).

Kendini kandırmak konusuna gelince, kendimi nasıl kandırıyorum acaba? Ortada senin bahsettiğin gibi bir tanrı var da ben mi yok diyorum? 

Sana bir tanrının var olduğunu nereden biliyorsun diyorum, sen bana arap ve yahudi palavralarını, zırvalarını tekrarlamaktan başka bir yapamıyorsun?

Bir insan bu din, tanrı işini ciddi ciddi düşünmeye başladıktan sonra bunların palavradan, yalandan ibaret olduğunu göremiyorsa o insan korkaktır, aptaldır, ahmaktır.

Bir insanın gerçeği görebilmesi için ben neden bir tanrı olduğuna inanıyorum, ben neden falanca dindenim diye kendine sorması yeterli. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Kuran'daki tanrının en büyük yalan ve ikiyüzlülüğü, "En merhametli benim" deyip, hiçbir insanın yapamayacağı alçaklıkları, insanlara sadece düşüncesinden dolayı layık görebilmesidir. Bu aynı zamanda, "Her kötülüğün karşılığı, misli kadardır" kuralı ile büyük çelişki oluşturmaktadır. ve adaleti palavra olan, bu sözde tanrı, bu konuda da sahtekarlığını açıkça ortaya koymuştur.

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 02.01.2017 at 21:48, sokullu yazdı:

Ünlü Türk bilgin ve alimlerinin kitablarında Tengri dedikleri Yaradan Allah ı , sizin yok olmaz dediğinizi duysalardı, siz Türkmüsünüz diye sorgularlardı.  

Türk halkının öz değerlerine saygınız varsa, neden katliam ve eşkiyalıkla topluma dayatılmış..., sadist, tecavüzcü, bebek katili bir tanrıyı, bu millete layık görüyorsunuz....?

O zaman, islam gibi tüm zamanların en karanlık dinini modernize etmeye çalışmaktansa, Tengri inancını günümüze adapte etmeye çalışalım.

O halde tüm bu ilkel ortadoğu dinlerini çöpe atıyoruz. kabul ediyor musunuz? 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Şimdi efenim İslam öyle büyüktür ki, İslam gelince insan öldürme sona ermiştir. Uzuuuun yıllar kimse kimseyi öldürmemiştir hiç!!! :lol:

Bu yüzden birsinin birisini öldürmesine ne dendiği unutulmuş gitmiş. Neden sonra gel zaman git zaman iki hasım varmış. Tabi insan öldürme yok ya, birbirlerine bir şey yapamıyorlarmış. Biri düşünmüş ulan buna ne yapabilirim ne yapabilirim, sonunda bir çare bulmuş. Hasmı ölmüş. Fakat bu çenesini tutamayıp birilerine söyleyince dedikodu almış yürümüş. Hasmını cinlere öldürttüğü, bu amaçla cin ayeti okuduğu söylentisi yayılmış. Kadı bunu çağırıp ayaklarını gıdıklatınca da bülbül gibi ötüp cin ayeti okuduğunu itiraf etmiş. Böylece ilk kısas uygulanmış.

Sonra bu "cin ayeti okumuş" lafları zamanla "cinayet" şeklinde birleşmiş! :D

Şunu var ya, ciddi ciddi anlat, eğer Müslüm kektoşların yüzde sekseni "yaaaa kardeş yaaa allah razı olsun ibretlik paylaşım" demezlerse ben de demok değilim ha! Aslında ben bunu deneyecek, ciddi ciddi anlatacaktım ama amaaan zaten bunların yalanlarının bini bir para... Hepsine de hemen inanırlar. Öküzü iki kere iki kaç deyince başını dört kere sallayacak mı diye deneyecek halimiz yok ya!

Link to post
Sitelerde Paylaş
On ‎3‎.‎1‎.‎2017 at 21:34, democrossian yazdı:

 Buna kızınca "ayyy şerrinden koru yarappi, ilaç içirme bana demedim mi" deyince Ayşe kalmış adı

Bu Ayşe daha bebeklerle oynayan bir çocukken buna gelin gitmiş. Bu tabi gençliğini Hot ice ile çürüttü ya, icraat sıfır... Bi canlanma olur mu diye her şeyi, her kızı kadını deniyor. Evlatlığının karısı da buna dahil. Denemediği yok, hiç birinde bi tık olduğu yok. Herif milleti kovalıyor, hadi yemeğinizi yediniz yaylanın, benim işim var diye posta koyuyor millete, niye, bi icraat yapabileceğinden endişeli.

Neyse bu Ayşe'yi bir güzel kandırıyor. Bu işler böyle yapılır diye parmakla dille filan oyalıyor. Ayşe de pek böyle olacağını sanmıyorum deyince bu hemen bütün kadınları kızları evlere hapsetmeye karar veriyor. Hemen örtü ayetini imal ediyor. Dışarı çıkılmayacak, çıkılsa da binbir eziyetle çıkılıp astronot gibi gezilecek. Sanırsın Mars'a ayak basacak kadınlar!

Ta ki işler nasıl yapılır Ayşe'ye anlatamasınlar! Tabii Zeynep de bi halt beceremediğini herkese anlatmasın. Zeynep nerden geliyor tabi onu da açıklamak lazım. Bu aslında Zeyrek'miş. Nasıl Zeynep olmuş o kadarını da artık bilmiyom! Olur o kadar. Biz yine Ayşe'ye dönelim. Tabi Ayşe işlerin öyle parmakla filan yürümediğini kısa sürede azıcık büyüyünce bütün Mars yüzeyinde kadınların gezinme talimatnamelerine rağmen öğrenmiş.

Bir sefer sırasında kimseye haber vermeden çöle kaçmış ve işlerin nasıl yürüdüğünü öğrenmiş. Bi tane saf Van'lı çocuk varmış, saf işte, postu deldirme korkusu yok. Saf Van'lı çocuk diye diye adı Safvan kalmış çocuğun. Tabi bizimki küplere binmiş. "Kııız naaptın sen çölde" diye bas bas bağırıyormuş. Ayşe de "valla billa kolyemi aramaya gittim" diye ağlarken babası almış götürmüş kızı bakmış olmayacak.

Lan naapalım naapalım, saf çocuk da Ayşe de taşlanacak, saf salağı boş ver de Ayşe'nin babası hatırlı! Olur iş değil! Ömer kızmış, onun adı da aslında Gömer'miş, eskiden kız çocuklarını gömdüğü için. "Lan bi taşlama ayeti yazdık, kepaze ettiniz onu da" diye kızıyormuş. "Tamam artık kaldıracaz bu ayeti Bekir abi, yenisini yazacaz" demiş. Eee koskoca namlı şanlı Tuzsuz Deli Bekir'in kızı! Kolay mı! Ömer hemen almış kalemi yazmış. Muaviye noolmuş derseniz Ömer onu kenara itmiş. Ömer "içkiyi haram etmeyin bak haaaa, bozuşuruz" dediği için Hamza'yı bile öldürtmüş adam! Hamza adı nerden gelmiş, bu Hamza içkiyi içmiş, şişeye de imzasını atmış. Ömer kim içti lan bu zıkkımı diye hışımla gelince bakmış şişede imzayı görünce "haaa imza" deyince olmuş Hamza... Sonra Muaviye'nin de akrabası olan Hind'e demiş ki... Hind tabi ne demek bu arada, hindiden geliyor. Bu kadın çok hindi sever ve beslermiş. Neyse Hind'e demiş ki savaşta şu Hamza'yı ortadan kaldır, ben de kocan Ebu Süfyan'ı kollayayım. Tabi bu isim nerden geliyor açıklamak lazım. "E bu süt yanında ya!" dan geliyor. Bu yatarken süt içmeden yatmazmış. Hind başucuna sütü koymuş, görmemiş, Süt nerde süt nerde Hind de unutmuş başucuna koyduğunu, o da arıyormuş. Sonra hatırlayıverince işte öyle demiş. Biri de tarihe adını yazarken t yazacağında mürekkep biraz akıp uzayınca f olmuş.  

Neyse çok uzattık, Ömer yazmış ayeti. Yüz sopa vurulacak. Bekir "anaaa lan kızım nasıl dayansın yüz sopaya aklını mı kaçırdın Ömer!" demiş. "Ya abi tamam sakin, relaks! Dört şahit isteyecez, getiremeyene atacaz yüz sopayı, çölde dört değil tek bir şahit bile bulamazlar!" Bekir hin hin gülmüş: "Laaan Ömer var ya... Az değilsin sen hani biliyon mu!" Haaa Ebu Bekir nerden geldi açıklamadık! Tuzsuz Deli Bekir tabi lakabı, o ayrı. Ebu Bekir şurdan geliyor: ""E be bu kirli yahu!" Karısı divanın üstüne bıraktığım gömleği giy deyince bu bakmış gömleğin yakasının kiri çıkmamış, böyle demiş. Be bu yer değiştirmiş tabi, o kadar olur.

Neyse yine uzattık, Ayşe çölde iş pişirdi diyenler dört şahit getiremezse yüz sopayı yiyecek ayeti yayınlanınca milletin dili boğazına kaçmış, bu iş böylece halledilmiş. Gel zaman git zaman Mekke tamam çok tanrıyı tek tanrıya indirelim ama hac aynen devam etsin diye anlaşmayı kabul etmiş. Ömer Ebu Süfyan'la anlaşıp Muhammed'i geri Medine'ye postalamış. Medine nerden geliyor açıklamadan olmaz. Muhammed Medine'ye göç ederken çölde az daha Medine'yi ıskalayıp geçiyormuş. Yanında da Bekir var tabi, Bekir'e sormuş: "Niye böyle oldu bu iş? Az daha çölde kayboluyorduk?" "Ya bedevi kılavuz görmedi yolu" demiş. Muhammed: "Görmedi ne demek yahu!" deyince gör gitmiş medi ne kalmış gerisi de gitmiş. Gelelim Mekke ne demek. Bu da "Görmek gerek" den geliyor. Gerek'in g si zamanla k olmuş. kg olur mu tabi, kk olmuş. Kg olursa kilogram anlar millet, o bakımdan... KK kara kuvvetleri hem. Deniz kuvvetleri girecek değil Mekke'ye! Hava kuvvetleri de helikopterle indirme yapacak değil!

Neyse yahu gene amma da uzattık, Muhammed Medine'ye sürgün edilince Ayşe fırsatı yakalıyor. Sen beni çocuk yaşta alıp parmakla marmakla oyalar, gün göstermezsin ha? Zaten babası da "tamam kız işi bitti bunun, Mekke ile anlaştık, hac aynen devam edecek, Ebu Süfyan yine bol bol yatacağında süt içecek, yine aynı taş öpme, taş dönme, taş taşlama, koşma işleri yapılacak, sadece Kabe'de taş tahta olmayacak, onları çıkaracaz tamam. İş bitti, buna ihtiyacımız kalmadı, sen bunu hallet, başımıza ayet geldi diye iş çıkarmasın" demiş. "Bu ortadan kalkınca ilk halifenin kızı olacan kııız!" demiş.

Ayşe başlamış her gün azar azar zehir vermeye. Muhammed işi anladığında çok geç olmuş, yataklara düşmüş. Ayşe hâlâ getirip hasta oldun ilaç içiriyorum diye zehir veriyormuş. Bu ayıkmış ama ne fayda. "Kııız ay şerrinden allah muhafaza! İlaç içirme bana!" demiş ama ne fayda... Daha önce de söylediğim gibi Ayşe adı burdan kalmış.

Bakmışlar mort, hemen halife seçimine girişmişler. Bu yatakta şişmeye başlamış. Neyse halifeyi seçmişler, ağır abi Bekir olmuş tabii, bir gelmişler "anaaa çabuk kazın lan, kokudan burnumuzun direği kırıldı!" Hemen yatağın yanını kazıp gömmüşler. Onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine. Gökten dört melek inmiş, bir kabenin damına... Haaa Kabe nerden geliyor şimdi, bir  o kaldı... Kabe yapılırken taşlar arabayla getiriliyormuş, İsmail taş getirince İbrahim taş geciktiği için kızmış, taş arabasına bir bakmış, "Bu taka be!" demiş. Ordan kalmış...

Link to post
Sitelerde Paylaş

İsmail "small" yani küçük'ten geliyor. İbo bunu taşları niye geç getiriyon diye kesecek olmuş, inşaata nezaret eden İngilizler neyse daha küçük affet demişler, oradan kalmış. Taaa o zaman İngilizler el atmış oralara! İbrahim artık belli Brahma... İngilizler el atar da Hintliler durur mu... Onlar da el atmış. Bu İngilizlerle Hintliler her zaman böyle kanka... Çanakkale'ye de birlikte çıktı bunlar.

Tam Kabe yapılırken İngilizleri kraliçe geri çağırmış başka bir görev için, İbo yamuk yumuk yapmış kabeyi o yüzden. Hiç bir kenarın ölçüsünü diğerine tutturamamış. İngilizler görev bitip gelince bi ölçmüşler, "lan İbo şurdan iki hafta ayrıldık, işi bot etmişsin" demişler. Yeniden yapmaya da üşenmişler, öyle kalmış.

Bak ben söyleyim, bu İngiliz, Fars, Hint filan hep aynı Hint-Avrupa dillerini konuşan kankalar bunlar. Aryan bunlar aryan... Türkler ne, Ural-Altay dilleri konuşan kavimler. Bakın bunlar ayrı... Sanskritçe, Farsça, Fransızca, Almanca, İngilizce hep aynı diller. Bunlar Ural - Altaylara uymaz...  

Türklerle Aryanlar da kankaymış tabi aslında eskiden de, Türkler ayranı icat etmiş. Aryanlar ayranı beğenmeyince Türkler "ayran içtik ayrı düştük" deyip eski kankalarına Aryan adını vermişler. 

tarihinde democrossian tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Muaviye ne oldu diye merak eden yoktur herhalde. Yine de kısaca hatırlatayım. Kuran yazma işinde Ömer onu kenara itti ama kenarda sabırla bekledi. Göze batıp kendini telef ettirmedi. Bunlar sülalece kurnaz adamlar. Ömer babası Ebu Süfyan ile anlaşınca rahatladı. Fakat sabırla bekledi. Bu ağır abiler başta Bekir olmak üzere tabi işlerin kotarıcısı olduklarından bunların önünü hemen kesemezdi. Fakat işleri gizli gizli ayarladı. Bu ekibin hiç biri eceli ile ölmedi. Hepsi kullanıp kenara attıkları Muhammed'in akıbetini paylaştılar. Muaviye tek tek hepsini suikastle yolundan kenara attı. Sonra da en başından planladığı gibi halifeliği soyuna tapuladı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...
On 06.01.2017 at 22:18, Yeremya yazdı:

O onlarinda herkes gibi insan olduğunu anlatıyor. Umuyorum ki bunu bildiğiniz halde trollemissinizdir yoksa aman allahim. 

Cevabın  bu kadarmi tirol felan. ben ilk okuyunca bu ayeti  hecanlanmıştım  demişltim kendi kendime dünyanın kainatın gizemini açıklıyor tanrı her halde okudukca hayran kaldım:)) insanın yemek yemesini açıklıyormuş Aman ne kdddda önemli sadece yemek yiyoruz dimi dötümüzden s******çtığımızı  niye açıklamamış  bay tnegari;) ne güzel s******çyordu benim peygamberim:D

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 03.01.2017 at 19:34, ANTİATEİST yazdı:

Çünkü İslam adında bir din yok. Özel bir isim değil.

Hay ağzına sağlık ne GÜZEL açıklamışın islamın yalan olduğunu iki keliymeyle bravo sana. az kaldı Allah yok demenize

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 07.01.2017 at 21:24, Mindsurfer yazdı:

Bu arada, @Güven'in profilinde "üyeliği sonlandırılmış" görünüyor. bu konuda bilgisi olan var mı acaba, bir yanlışlık olmasın?

 

 

İnsanlar tanrı arıyor kendine benim tanrımda sensin beni sen kurtardın hep dile getirdin benim atıldığımı senin sayende adminler benim ipimi kopardılar buradyım sağol ey tanrım birde ne diyorlardı tgngeremi ne. ben beyenmedim bu ismi ben sana zeyus diyorum gerçet tanrı sensin. yoksa bok yoluna gitmişti niyazi

Link to post
Sitelerde Paylaş
Şimdi, ANTİATEİST yazdı:

Yazık..

:)

Yazık deme Allah yok din yalan. bu kadar müslüman  dua ediyor gçnde beş vakit namaz kılyorlar gerçek olmadığını bu hürilerin kendilerine verilmediyini görünce kandırldıklarını anladıklarında emim ol bu müslüman zihniyeti Allaha bile öldürmeye yeltenitrler en iyisi gerçeyi açıklayalım şimdiden. bende olsam isyan ederim bu güzelim hurilerle beni kandırdıkları için

1259incix6575018.jpg

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...