Jump to content

Allah katil midir?


Recommended Posts

Müslümanlara sorsan, Allahın katil olması mümkün değildir.Çünkü Allah merhametlilerin merhametlisidir,katil olması olanaksızdır.Ama Allahta katildir,kendisinde bir katilin tüm özellikleri vardır.Bir kişi binanın temeline dinamit döşeyip,o binayı havaya uçursa,o bina da yaşayan insanları öldürse,o insana katil deriz.Allahta insanların öleceğini bile bile depremler,kasırgalar,hortumlar yaratmaktadır,bu doğal afetler sonucu insanlar acı çekmekte,binlercesi ölmektedir,bu ölüme yol açan düzeni oluşturan kendisidir.Allah dolayısıyla acıma duygusu olmayan bir katil olmaktan kurtulamaz,kaçınılmaz olarak.Bu durumda,bir insanı öldüren,tüm insanlığı öldürmüş gibi olur diyen  Kuranın Allahı,Arabın Tanrısı kendisinin de,eleştirdiği katiller gibi katil olduğunu,birçok şeyi bilmediği gibi bilmemektedir.

Allah katil olabilir mi gibi bir felsefik bir soru da sorulabilir tabi.Bu sorunun yanıtı,apaçık ortadadır.Kuranın Allahı,Arabın Tanrısı katil olabilir mi sorusunu sormaya gerek yok,çünkü kendisi katildir.Düşünceleri,emirleri,yarattığını söylediği düzen bize katil olduğunu,onun katil olmaktan kurtulamadığını göstermektedir.Allahın eline kan bulaşmıştır.O yüzden Allaha yeni bir ad daha verilmelidir.

El katil:Katil olan,katil olmaktan kurtulamayan.

Katil:Ölüme yol açan,ölüme neden olan,öldürücü

Link to post
Sitelerde Paylaş

İslamın kahramanı bu tanrıya, sadece "katil" demek yeterli olmaz. Korkunç derecede sadist bir işkenceci, dehşet verici bir terörist, görülmemiş bir soykırımcı, rezil bir tecavüzcü, ve gaspçı bir eşkiya olduğunu da belirtmeliyiz !

Bunun aksini iddia etmek, dinin kaynağı kuranı ve hadisleri inkar etmek olduğu gibi, islam tarihini ve geleneklerini de yoksaymak demektir.
 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Bazen de kiralık katil tutar:

Tevbe/111.     Şüphesiz Allah, mü’minlerden canlarını ve mallarını, kendilerine vereceği cennet karşılığında satın almıştır. Artık, onlar Allah yolunda savaşırlar, öldürürler ve ölürler. Allah, bunu Tevrat’ta, İncil’de ve Kur’an’da kesin olarak va’detmiştir. Kimdir sözünü Allah’tan daha iyi yerine getiren? O hâlde, yapmış olduğunuz bu alışverişten dolayı sevinin. İşte asıl bu büyük başarıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Allah mutlak yokluk demektir ve yok haline rağmen şehadet kılfına soktuğu ölümlerin tek sebebidir. Gündelik hayatın ölümlerinin mutlak yoklukla ilgisi yoktur ama müslümansanız, her şeyin sebep olanı allah olduğuna inandığınız için her ölüme müsebbip allahı bilmelisiniz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Maide 33: "Allah ve O’nun Resûl'ü ile harp edenlerin ve yeryüzünde fesat ve bozgunculuk çıkarmaya çalışanların cezası, ancak öldürülmeleri veya asılmaları ya da ellerinin ve ayaklarının çapraz kesilmesi veya bulundukları yerden sürülmeleridir. ..."

 

Allah el ve ayakları çapraz kestiriyor. Tam alçak psikopat bir katil profili.

tarihinde Z-karn-223 tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Sadece katil değil ki ! Ayrıca işkenceci. Acayip teknikleri var. Derileri değiştirerek sonsuza kadar yakacak bizi. İşkenceci katil. Maalesef, birçok insanda güce tapan kafa yapı var.  

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...