Jump to content

Erkekler için Hijap / Burka caiz değil midir?


Recommended Posts

  • İleti 43
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

9 dakika önce, sağduyu yazdı:

Daha şu iki ayette yazılanları okuyup anlamıyorsun, ayette çocuk yazmasına rağmen yok orada çocuk yazmıyor diyecek kadar aptallaşmışsın. Bu aptallıkla hangi ayeti anlayabilirsin?

Bir de çocuğun kaza ile öldüğünü iddia etmez mi! :lol: Bu ultra salak öldürdü yazdığını arkasını dönüp goduyla okuyor olmalı!!! :D Başka türlü olanaksız yani, hatta insanın godu bile bu kadar alakasız okumaz yani, goduyla bile okusa öldürdüyü kaza ile öldü okumak olanaksız!!! Daha başka da neresiyle okumuş olabilir ne bileyim! :lol:

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 hours ago, democrossian said:

Bu Kuran pasajı son derece tehlikelidir. Bunu okuyup da ilerde kafir olmasın diye çocuk öldürecek bir sürü psikopat manyak katil vardır.

Çok doğru. Şimdi videoyu aramakla uğraşamayacağım ama akplilerin büyük alimi misıroğlu, "evlada fazla muhabbet duymak zararlıdır, allah bela verir" diyor. Ona göre en çok allah ssevilecekmiş. Çocuğunu çok seversen allah bela verip, seni cocugunla sınarmış. Allah kıskanıp trip atıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 1 month later...

Güneşten korunmak için Hijap / Burka giyenlere amenna, giysinler. Giymeseler güneşten derileri yanacak ama kadınlar Hijap / Burka giymediklerinde, erkek bakışlarından derileri falan yanmıyor yani kadınların Hijap / Burka giymeleri doğal ihtiyaçları değil, kadınların güvenliği için de şart değil.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...