Jump to content

El bab'da büyük operasyon


Recommended Posts

Fırak kalkanı harekatındaki en büyük operasyon 138 ışidli öldürülmüş ve 14 asker ölmüş 33 asker yaralı !

Şu ypgyi pydyi temizlemeden suriyenin içine girmek nedir amk !

Adamların keyfine o kadar asker öldü hala da ölücek bu halk ne kadar cahil ne derlerse inanıyolar.

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 dakika önce, albastı yazdı:

YPG PYD nerede ki?

O konuda bilgi yok diyorlarki el bab alınınca sıradaki hedef membiç miş bi sıra gelmedi bunlara, el bab bitsin rakkayıda alıcaz derler bu böyle kudüse kadar gider ordada sabah namazını kılacaklarya !

Link to post
Sitelerde Paylaş

İŞİD, taşerona (PKK-YPG-PYD) taşeronluk yapan bir örgüt. Türkiye şu anda o taşeronu temizliyor. Yani YPG nin sahte zaferlerini engelliyor ( Company de olduğu gibi ). Yani işin askeri yönü bu. Ama bu askeri hareketin arkasında ki siyasi hedef nedir ? Bilmiyoruz.

Link to post
Sitelerde Paylaş
22 dakika önce, albastı yazdı:

İŞİD, taşerona (PKK-YPG-PYD) taşeronluk yapan bir örgüt. Türkiye şu anda o taşeronu temizliyor. Yani YPG nin sahte zaferlerini engelliyor ( Company de olduğu gibi ). Yani işin askeri yönü bu. Ama bu askeri hareketin arkasında ki siyasi hedef nedir ? Bilmiyoruz.

Haritadan bakınca ışidin toprağı çok bitirmek için suriyenin güney sınırına inmek gerekir kısacası ışid kolay kolay bitmez.

Bütün ülkeler bitirmek isteseydi aynanda girerlerdi suriyeye ne ypg kalırdı ne ışid ama yaparlar mı bundan çok para kazanıyorlar.

Amaç sınırı temizlemekse önce afrini yok etmeli o zaman koridor moridor hayal olur !

Link to post
Sitelerde Paylaş

ABD'nin PKK'yı meşrulaştırmak için oynadığı bir oyun var. PKK'yı sokmak istediği yere önce Işid'i sokuyor. Daha sonra PKK oraya girip iki çatapat yapıyor, Işid kaçıyor! Böylece PKK "şeriatçı barbarlara karşı savaşan kahraman" oluyor. Batı kamuoyunda PKK'ya duyulan sempati böyle bir oyun ile tezgahlandı.

TSK'nın El Bab operasyonu bu oyunu bozmak için yapıldı. PKK'nın sahte kahramanlığına bir set çekildi. PKK'nın gazoz kapağı zaferleri engellenmiş oldu. 

TSK bugün Afrin ya da Kobani'ye dalacak olursa bütün batı kamuoyu ayaklanır. Önce PKK'nın cilasını kazımak gerekiyor. Batı kamuoyu şeriatçı barbarlara karşı onları koruyanın PKK olduğu inancını unuturlarsa, Kobani mobani yalan olur.

Batı Suriye'ye saldırısını meşrulaştırmak için Işid'i yarattılar. Suriye ile değil Işid ile savaş için Suriye toprağına girmek istediler. Rusya onlardan önce davrandı. Ben de terörizm ile savaşıyorum dedi ve cihatçıları kovaladı. Bugün Türkiye benzerini yapıyor. PKK'ya bedavadan toprak ve prestij kazandıran oyunun ortasına hançer saplıyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, Engse Hohol yazdı:

 AKP hükümeti Teröristler ile işbirliği yapan bir hükümet olmuştur ki Dünya'da örnek gösterebileceğimiz ölçütü bulunamayabilir. 

[Image: nV77MXrKbHkDSRBQFGLhNx-0jrCFzHYUzuToeBgl...90-h838-no]

Bunu leonardoya anlatıyorum hala bana insanlık diyor burda ne kadar çok cahil var.

Suriyeden gelen mülteciler birer canlı bomba adayı daha yeni beşiktaştaki patlamanın failleri suriyeli çıktı.

Önce kendi ülkesini, halkını düşünmeyenler bana insanlıktan bahsetmesin !!

Link to post
Sitelerde Paylaş

Tüm bunların nedeni islam,ama arabın diniyle kafayı bulanlar, gerçek islam bu değil diyip,kendilerini kandıracaklar,gerçeklerin üstünü örtüp,gizleyecekler,eğip,bükecekler,arabın şiddet dolu dinini aklamaya çalışacaklar,arabın dinine toz kondurmayacaklar,yalanlarını,palavralarını da başkalarına satmaya çalışacaklar.Birde bu işidçi canileri,olmayan allah putuna sunuyorlar,allah bunların belasını versin diyorlar.Tüm bunların nedeni allah putu ve bu putu yaratanlar değil mi?Kimi kimi şikayet ediyorsunuz.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Video tam bir probaganda arkadaslar. Tirlarla yardim yapilan bir orgut neden ak partiye karsi olsun ? ayrica goruntuler gercek fakat kesik kesik yani bir filimin fragmani gibi. Tahminimce kotu olan oyunculuk yuzunden. Yakilma sahneside hic gercekci degil atesi koruyucu jel kullanilmis arti makyaj. Tam bir algi operasyonu neyseki inanmayanlar cogunlukta. Bunun gibi tepki ölçerler ile sonunda topyekun ortadoguya girecek ordu ama bu sefer degil

tarihinde xRibellax tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

 ★ Türk askerine saldıran IŞİD'li Gazze kentinden olan Usame el Gazzevi isimli Filistin uyruklu IŞİD’linin gerçekleştirdiği iddia edildi.
[Image: 3B952B3100000578-0-image-a-24_1482440216...80x720.jpg]

ISIS announced that they have burned 2 Turkish soldiers alive, who were captured at AlBab.
 IŞİD 2 Türk askerini yaktı.
 ISIS 2 Turkish soldiers burned.
 ISIS burned 2 Turkish soldiers.
 22 aralık 2016 ışid'in 2 türk askerini yakması  

Link to post
Sitelerde Paylaş

Haydi, Erdoğan gibi sözde dindar bir insanlık ve merhamet yoksununun askerlerimizin Suriye'de vahşice öldürülmesine aldırmamasını anlıyorum da;

kendine ateist, agnostik, deist, dinsiz, panteist vb. diyen, din kurallarından azade ve elbette yüreğinde insanlık ve merhamet duyguları taşıması umulan kimselerin "Ordumuz gerekeni yapıyor" vıdıvıdısıyla AKP'nin politikalarını desteklemesini aklım almıyor.  

"Eğer öyleyse, İŞİD de gerekeni yapıyor" mu diyeyim? Yoo hayır, ben insanlıktan çıkmadım. 

(Farkındaysanız, hep 'insanlık' diyorum. Bunun önüne başka bir kavramı koyuyorsanız, kendinizi bir aynanın karşısına geçip sorgulamanızı öneririm.)

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...