Jump to content

Gece ve Gündüz Nasıl Oluşur ?


Recommended Posts

Ulemaya akıl danışmaya gidenler, sohbetten feyiz almaya gidenler arasında bazı kişiler,ı ulema şeyhlerinden akıllıdır. Mevlüt Altıntaş adındaki mücahit mesela, Nurettin Yıldız’ın sohbetlerine gidiyormuş. O nedenle tarikatlar sohbetlerine kısa süreli aralık verdiler. Sohbete feyiz alarak uyuşmaya giden mücahitlere o esnada ne denildiğinin bir hikmeti ve önemi yok aslında. Onlar oraya uyuşmak, beyinlerini orgazm etmek için gidiyorlar ve kendilerini, kendilerine söylenenlerden tamamen serbest olarak uyuşmaya kilitlemişlerdir zaten. O yüzden ha Dünya'yı güneş aydınlatmıyor diyen Abdulaziz BAYINDIR, ha 6 yaşındaki çocukla evlenilir diyen Nurettin Yıldız... Kimin ne dediğinin önemi ve hikmeti yok mücahitler için o seans odasında. Avrupalılar ecstasy kullanıyor gibi müslümanlar da feyiz kullanıyorlar.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Abdulaziz Bayındır'ın her fetvası akıl ve mantık dışı olduğu gerçeği bir yana,
bu cemaatlerin, sohbet adı atında fetva yayınlamaları nasıl mümkün olabiliyor?
Dini tanımlara yükümlülük ve tanımlılık verme işini sadece diyanet yapmalıdır.

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 saat önce, Tumagü yazdı:

Abdulaziz Bayındır'ın her fetvası akıl ve mantık dışı olduğu gerçeği bir yana,
bu cemaatlerin, sohbet adı atında fetva yayınlamaları nasıl mümkün olabiliyor?
Dini tanımlara yükümlülük ve tanımlılık verme işini sadece diyanet yapmalıdır.

İstediğiniz gibi fetva verebilirsiniz. Lafınızı dinleyen yoksa, size deli deyip, gülerler. Lafınızı dinleyen varsa, en kötü olasılıkla sizin yorumunuzdur der geçerler. Lafınızı dinleyip, onu uygulayan varsa, başkaları da size feyizli hoca diye katılabilir, bir ordunuz, bir cemaatiniz olur...

İslamı eleştirip de öldürülenler hayatın sıradan bir gerçeği iken; ne kadar pislik olsa bile, verdiği fetvası kıçına kaçan kimse görmedim. En başta islam olmak üzere, din böyle bir kanserdir. En ilgisizinden, en bağlısına kadar dine bulaşmış kimse ne yazık ki ulan sen nasıl böyle zırvalarsın diye dinleri hakkında atıp tutanlara laf etmezler; ama ilk düşmanları hep onların dinine inanmayanlardır. Bu yüzden, fetva vermekten kolay ve tehlikesiz ve bol kazançlı bir iş yok islamda.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Konu islami ilimler olduğunda, müminlerin mantıklarını devredışı bırakma yeteneklerini sergiledikleri başka bir örneğini, doğadaki yıldız kaymalarının, Melekler tarafından Cin ve Şeytanlara atılan taşlar olması konusunda görüyoruz.

[Image: wRkxyMq1pXHfRwcLz1Oa7mSJ98MCy-lmSG6ekzHk...90-h838-no]

Nasa'ya verdiği ayarda, bilimin gereksiz olduğunu, Muhammed'in burak adlı uçan katırı ile arşa varıp allah'ın yanına gidip gelmesi sayesinde, müslümanların gayrimüslimlere ilmi bir fark attığını ve bu farkın bilim ile yakalanamaz olduğunu, bu nedenle gereksiz bilim araştırmaları yapan kişilerin cahil ve kafir olduğunu söyleyen Cübbeli Ahmet'in, romatoit artrit hastalığı sebebiyle gittiği Florence Nightingale Hastanesi tercihi tartışma yarattı. Sabah-Akşam Allaha dua etsen, gene de dua ile anjiyo olunamaz. Her derdi iyileştiren dua kitabını yazan ve her derdi önleyen terliği satan Cübbeli Ahmet gibi Abdulaziz Bayındır da dalaverik islamın gerçek uygulamasıdır, siyasetteki yansımaları RTE gibi. 

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hiçbir dinde böyle zibidilikler yoktur. Böyle tipleri arayıp bulmanıza da çok şaşırıyorum. Bunları kafasına takan kara cahildir. Cübbeli Ahmet dediğinizin Afrika'daki kabile büyücüsünden farkı yoktur (eğer böyle laflar ettiyse).

- Din kişinin inancı / maneviyatı ile ilgilidir. Benim öyle Nurcu arkadaşlarım vardı (baş ağrısı duaları filan okuyan).

Normal bütün dinlerde, hatta büyücülükte bile, önce adamı doktora götürüp tanısını, ilacını, ameliyatını yaparsın, sonra içinden geliyorsa Yasin filan okursun.

Yani bu ülkede bu kadar kafası kırık adam olduğunu da sizden öğreniyorum.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Zırvayı bırakalım. İlkel milletin dini de ilkel olur.

Afganistan'ın ilk kadın pilotu ABD'ye iltica etme isteğinde bulunmuş:

http://www.cnn.com/2016/12/27/politics/female-afghan-military-pilot-asylum/index.html

Biz artık insan olurlar diye bekliyoz adamlar halen talibanlık derdinde.

Petrol'Ün alternatifi çıksa, Sudi Arabistan / İran / Rusya gibi ülkelere fosil yakıttan dolayı para gitmese dünyanın geneli rahatlayacak.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • 2 weeks later...

Petrol olmasaydı hayat şartları müslümanları şimdiki kadar mistik toplum yapmazdı ama bir güney kore gibi de olamazlardı. Akmasa da damlardı denebilecek bir hayat, şimdiki yardıma muhtaç ve sefalet görüntülerini izlediğimiz islamdan daha iyi olabilirdi ama islam, olmayacak yerden sıkıntı çıkaran bir din olduğunu her halükârda hatırlatırdı.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...