Jump to content

CHP Meclisi Terk Etmeli..


Recommended Posts

AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı;

"CHP bildiğimiz CHP işte. Kaptan Ahmet’in oğlu, Kasımpaşa’dan çıkmış, milletten aldğı güçle Beştepe ye gelmiş, ona diktatör diyorlar. Milli şef (İsmet İnönü’ye yönelik) ile Führer mesajlaşıyorlar, sevişiyorlar, canım cicim muhebbetleri. O zaman führer gibi bıyık bırakmış. Bu ülkede ne kadar kötülük varsa anası da babası da CHP’dir".  

Link to post
Sitelerde Paylaş
1 hour ago, Engse Hohol said:

[Image: 58767c460f2544d6808fc884.jpg]

AKP'lilerin bu saldırgan eylemlerinin arkasında islamın varolduğunu hepimiz biliyoruz.  

AKP'lilerin Eren Erdem'e ısırma iftirasını, Fatma Kaplan'ın darp ve gasp edilmesini örtmek için uydurduklarını düşünüyorum.

 Anayasa oylamasında AKP'li Mustafa Elitaş’ın, CHP’li Fatma Kaplan'ın boğazını sıkarak telefonunu gasp etmesinin nedeni, Fatma Kaplan'ın telefondan çekip paylaştığı video imiş. Ama  AKP'li Mustafa Elitaş gasp ederek video'yu silmiş.

 CHP'li Fatma Kaplan'ın gizli oylama sırasında, kendi cep telefonuyla çektiği görüntülere yaşanan arbede yansıdı.

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

 AKP Trabzon Milletvekili Muhammet Balta'nın ısırma konusunda yalan söylediği onaylandı.

Yara iyileşmesi, epitelizasyonu başlamış bir lezyonu yeni olmuş gibi göstermek tam AKP'lilerin yapacağı cinsten. Fotoğrafı büyütüp yara incelendiğinde lezyon yaşı görülüyor bariz şekilde. Yaranın yakından çekilen fotoğrafları, bunun bir ısırık değil, eski bir yara olduğunu gözler önüne seriyor.

Yine akp'li birisi, yine islama dayalı bir yalan ile karşılaştık ve şaşırmadık çünkü islam demek yalan ve kandırmaca demektir.  

Link to post
Sitelerde Paylaş

Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.

Tayyip de içten içe gülüyor.

Erken seçim de, meclisi terk etmek de çözüm değil. 

AKP'nin sırrı ve başarısı elinde tuttuğu medya aygıtlarıyla yürüttüğü algı operasyonunda yatıyor. 

Beyni bu kadar yıkanmış bir milletle artık hiçbir şey yapılamaz.

Herkese geçmiş ola.

Yeni bir Hitler doğuyor.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Akp'lilerde zırcahil insan cesareti var. Muhammet Balta eski yarasını kimse anlamaz, beni mecliste ısırdılar diye yuttururum şeklinde düşünebilmesi, nasıl bir islami cehalet yaşadığının da habercisi. Muhammet Balta milletvekili olmuş ama kıkırdak doku ve epitel doku nedir bilmiyor demezler mi adama. Sonra diş izi oluşmamış bir yara, nasıl ısırılmış yara olabilir burası da ilginç! Diş izi olmadan ısırılma izi sadece ısıranda diş yok ise mümkün olması lazım. Isıranın dişeri varsa dişlerinin izi mutlaka yarada olması lazımdı. Muhammet Balta ısırma ve ısırılma tecrübesi olan birisinden brifing alsaydı, kendisini rezil edecek böyle bir suçlamada bulunmazdı heralde. Ya da şamil tayyar'ın oyununa gelmiştir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Meclis işleyen hale gelip anayasa maddeleri geçmezse erken seçime gidilebilir. MHP barajı geçemez büyük ihtimalle. CHP nin oyu artacaktır. Geçen seçimde HDP ye kayan oylar chp ye geçer. Bu umut verici bir durum olabilir. Fakat! Adamlar oy çalıyor. Her türlü hile, kalpazanlık, Sahtekarlık, dolandırıcılık bunlarda. Ne yapıp edip seçimi kazanacaklardır. Düşün düşün başım ağrıdı. Başkanlık gelmemeli. Bu felaket olur. Ne yapılabilir ki? Adaletin olmadığı bir ortamda.. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

[Image: 587a3c0267b0a92eb85c0c1f.jpg]

 Akp'liler birşeyi ısrarla söyleyince, söyledikleri şeyin gerçek olacağına inanıyorlar. Bugün akp'liler Ankara sokaklarında bilboardlarda ve el ilanlarında "tehlikeli ve kayıp köpek" afişi yazdırarak Eren Erdem'e açıkca iftiraya devam ediyorlar. 

İlginç olansa Trabzonlu vekil Muhammed Balta'nın kıvırmaya başlaması... Bacağının ısırıldığını iddia eden Trabzonlu vekil Muhammed Balta "Chp'li bir milletvekili tarafından ısırıldığım yüzde yüz kesin ama Eren erdem değildi" demesi. Halbuki ilk gün Akp'li Muhammed Balta, "Eren Erdem ısırdı, tetanoz aşısı oldum" demişti. Bu konuda ısırgan fail kim çıkacak göreceğiz. 

tarihinde Engse Hohol tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...