Jump to content

Küfürleşmeler Hakkında.


Recommended Posts

Forumda zaman zaman bazı konular tartışılırken tansiyon yükseldiğinde, üslubun hemen küfürleşme boyutuna taşındığını üzülerek görüyorum. Yıllardan beri bu sorun çözülemedi.

Ateistforum'a kadar gelmiş bir bireyin tartışma adabına sahip olması gerekir diye düşünülse de, eğitimli kedinin fare görünce eğitim-meğitim iplememesi gibi, genelde çok iddiacı ve sekter tiplerin işi kısa sürede galiz küfürlere döktüğüne tanık olmak aydın niteliğimize hiç uygun olmasa gerek.

Burada birbirimizi tanımıyoruz. Adresimizi bilmiyoruz. Yüz yüze gelme durumumuz yok. Konuşamıyoruz da. Tek iletişim aracımız, yazı. 

Herkesin konular hakkında bir görüşü var. Bunların bazıları zaman içinde değişiyor, bazıları değişmiyor. Burada bulunma nedenimiz görüşlerimizi tartışmak, kabul ettirmeye çalışmak.

Bu iş küfürle başarılır m? Elbette hayır. Küfür, yalnızca edenin kendisine zarar verir. Şimdiye kadar kendisine küfür edilen kişinin, küfürü edenin görüşünü benimsediğini hiç görmedim.

Madem buradayız, öyleyse uygarca konuşabilmeliyiz. Tartışma terbiyesi bunu gerektirir.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Yaa iki kişi küfürleşmiş mi? Aman ne büyük ahlaksızlık, kahrolsun ateistler.

 

Bence son derece naif, artniyetsiz ve komik küfürleşmelerdi. İki tane 45 yaşın üstü solcunun tartışması açıkçası komik geldi bana. 32. gündeki belli bir tartışmayı hatırlattı

Ha verilen ceza yine de haklıdır o ayrı

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...