Jump to content

Idefix sitesi


Recommended Posts

Bu siteden alisveris yapmanizi onermiyorum. Siteden 10 tane kitap siparisi verdim. Biraz geciktirdiler ama olabilir diye dusunmustum. 9 tane kitabi gonderdiler ama 1 tanesi hala bekliyor.

Mail attim, siteden mesaj gonderdim ama hic cevap vermiyorlar. Telefonlara bakmiyorlar. Eksi sozluge baktigimda cogu kisi bu tur sorunlar yasamis. O kitaba acil ihtiyacim yoktu ama hic cevap vermemeleri benim cok sinirime gitti. Dr.com.tr sitesi de ayni sirkete ait sanirim. Bir daha bunlardan kitap filan almam. Kitapyurdundan almayi dusunuyorum artik.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Rezalet bir site. Benim de başıma benzer bir şey geldi.

Ya 30 ya da 31 Aralık tarihinde sipariş verdim. Öğrenci olduğumdan memleketime dönme durumum vardı, bugüne kadar geleceğini düşündüğümden 3 tane kitap siparişi verdim. 2 haftadır hazırlandığını söylüyorlar. İstanbul'dan ayrıldım, iade isteyecektim ki kargoya teslim edildiği mesajı geldi. 3 tane kitabı kargoya vermek bu kadar zor olmamalı bence. Bir daha hayatta kullanmam. Al bunu diğerlerine vur, diğerlerinin de kimi gerici kimiyse rezalet.

Link to post
Sitelerde Paylaş

İnternetten alış veriş Türkiye'de güvenli degil bence. Türkiye dolandırıcı kaynıyor. En mantıklısı kitapçıdan kitap almak.

İnternet alış verişinde eksik ürün gönderme çok yaşanıyor. Daha kötüsü kredi kartı dolandırıcılığı ve kredi kartının içini boşaltma olayıda çok yaşanıyor.

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...