Jump to content

"Anayasadan Türklüğü çıkaracağız"


Recommended Posts

24 minutes ago, Türk Ateist said:

Kur'ancı ateistler.?

Bu ne demek? İlginç bir hipotez..

Newtonu anlamak için Newton'un yazdığı kitabı mı  okumak lazım, yoksa Yaşar Nuri'nin Newton'u anlattığı kitabı mı okumak lazım?

İlginçsiniz vesselam!

 

 

 

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • İleti 205
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

11 dakika önce, Tatarka yazdı:

Türk Ateist, senin bakış açınız anladım. Müslüman da olsa,  vatansever ve Atatürkçü olsun. Bu güzel bir şey diyorsun. Ok. Buna kimse itiraz etmez. Elbette bir Müslüman, şeriatçı olacağına, laik ve Atatürkçü olsun. Tamam. Kimse buna birşey demez ki. Ama olması gereken biraz daha farklı.  

Sen olanı söylüyorsun, diğer arkadaşlar da olması gerekeni. Fark sadece bu. Olması gerekeni ben de belirtiyorum. Olması gereken doğru gidildikçe, daha iyi bir toplum olacak. 

Ben öyle veya böyle olsun demiyorum. Tam tersi, olmuş olan taş gerçeği gerçeği hatırlatıyorum. İnsanlar hem laik hem de Müslüman olmuşlar bu ülkede, varlar. Milyonlarcalar hem de ve bizim bu Kur'an'cı ateistler gibi onlara "hem laik hem Müslüman olunmaz, ters mıknatıslanma yapar" diyerek yobaz olmaya zorlayan ite köpeğe direniyorlar yıllardır. Bizim bu bazı ateistler de o yobazlarla aynı dili kullanıp aynı baskıyı yapıyor, daha beter hakaretler ediyorlar.

Olması gereken diye bir şey yok, konu inanç oldu mu asla olması gereken diyemeyiz. İnsanlar inanıyorlar. Din yavaş yavaş evrilir, bu ülkede de evrilmiştir. Atatürk sayesinde olmuştur bu. Diğer arkadaşlara göreyse olması gereken inançlı herkesin yobaz ve sapık olması. Ya ateist olacaksın ya da sapık. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
14 dakika önce, Tremor yazdı:

Bu ne demek? İlginç bir hipotez..

Newtonu anlamak için Newton'un yazdığı kitabı mı  okumak lazım, yoksa Yaşar Nuri'nin Newton'u anlattığı kitabı mı okumak lazım?

İlginçsiniz vesselam!

Ne geveliyorsun acaba? 

Kur'an'cı ateist sen ve senin gibi düşünenler işte.

-Hem laik hem de Müslüman olunmaz, hem Müslüman hem de Atatürkçü olunmaz.

+Neden olunmuyormuş?

-Çünkü Kur'an öyle diyor.

Kafayı dinle yemişsiniz siz. Başlık yazısı ve tartışmalar ortada. Bir üye milliyetçilikten, Türklük bilincinden, Türkçülükten bahsedip kendi bakışını anlatıyor ve zeki ateistler birden peydah olup sadece Müslüman olduğu için (ben bilmiyordum mesela neye inandığını veya inanmadığını, zerre kadar da merak etmemiştim) atlıyor ve ağız dolusu hakaretle haddini bildiriyor. Türkçü olamazsın, ümmetçi olacaksın, Allah'a inanıyorsan Arapçı olmalısın vs vs... Sonra öteki gelip "goool" diye seviniyor deli deli...

Bırakın da insanlar ne olacaklarına kendileri karar versinler. Atatürk gibi hani. Bir de utanmadan Atatürkçülük, laiklik filan öğretiyorsunuz millete.

Link to post
Sitelerde Paylaş

Ben Türk Ateist'in ne dediğini anlıyorum. Doğru söylüyor. Bırakın Kuran'ı referans almayı. 1400 sene önce cahil çöl yağmacılarının yazdığı bir cep ajandası sadece. 

Öyle düşünürsek her inançta laiklikle çelişen kısımlar buluruz.

Bırakın nasıl anlıyorsa insanlar öyle yaşasın dinini.

Çoğunuzun Müslüman düşmanlığından gözleri kararmış, psikolojiniz bozulmuş. Biraz Atatürk'ü örnek alın kendinize. Onun bu milleti ateist yapmak gibi bir hedefi yoktu. Halkın çoğunluğunun Müslüman olduğunu kabullenmişti ve buna rağmen halkını seviyordu.

Yaşar Nuri Öztürk mesela benim için değerli bir insandır. Severim kendisini.

Ama Sevan Nişanyan mesela onun bim poşeti kadar bile değeri yoktur gözümde. Daha ağır şeyler de yazmak isterdim onun için ama forumu kirletmeyeyim.

Aynı şekilde laik, Atatürk'ü seven bir türbanlı bile Sevan Nişanyan gibilerden kat ve kat daha değerli ve üstündür gözümde.

Ufkunuzu açın biraz. İnsanları inancından ibaret görmeyin. İnançlara düşman olun, ama inananlara düşman olmayın.

tarihinde Üçüncü Görüş tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Hem laik hem Müslüman nasıl olunur?

Bunlar birbirleri ile çelişen ilkeler gibi duruyorlar. İslam'ın, bir yaşam tarzı olduğu için, laiklikle bağdaşmadığı görüşü savunulur. Buna nasıl itiraz edilir. Bu görüş nasıl çöpe atılır? Bu konuya ışık tutacağından emin olduğum iki nedene değineceğim.

1. İslam diğer dinlere sıcak bakmaz ama onları tolere eder ve Müslümanlar onlara inananlarla birlikte yaşarlar. IŞID ortalığı karıştırıncaya kadar Orta Doğu Hristiyanları dinlerini pratik edebiliyorlardı ve ciddi sorunlarla karşılaşmıyorlardı. Müslümanlar başka bir dini tolere edebiliyorlarsa, laiklik onlar için sanıldığından çok daha kolay kabul edilebilir bir ilkedir.

2. Eğer bir ülkede laiklik ve İslam'ın dışında, onları da kapsamına alan "demokrasi, insan hakları ve düşünce özgürlüğü gibi," çağdaş ilkeler varsa, laiklik ve İslam'ı  savunanlar birlikte yaşayabilirler ve laik Müslümanlık bir ütopiyi değil, bir gerçeği yansıtabilir. Bunun TC gibi bir örneği vardır. Laik Müslümanlık Atatürk ilkelerinin ilginç bir yan ürünüdür.

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, Türk Ateist yazdı:

Kur'an'cı ateist sen ve senin gibiler işte. Karşınıza çıkan her inançlıyı Kur'an'a göre yargılayan, politik yön edinmeyi bile Kur'an'ın emirlerine göre sınırlayanlar. Aklınız fikiriniz Kur'an, İslam. Halbuki adamların umurunda değil sizin kadar.

İnsan laik Müslüman da olur Atatürkçü Müslüman da. Kur'an'cı ateistlere göre olmaz tabii. Çünkü onların beyni de 1400 sene öncesine sabitlenmiş kalmış. Kur'an ne diyorsa o. Evrim bilmezler, dinler Allah tarafından indirilmiş gibi bakar ve öyle yorumlarlar.

Sizin ne haddinize insanlara yaşam biçimi biçmek acaba? Türk Müslümanı yobaz olup çocuklarla evlense, dinden çıkanın kafasını kesse, cihat yapsa, dört kadın alsa çok mutlu olacaksınız yeminle...

Kafayı yemişsiniz, yobazla aynı şeyleri istiyor ve laiklere aynı biçimde davranıyorsunuz. Kur'ancı ateistler.

Boş konuşuyorsun BOŞ. 

Politikaya ALLAH emri deyip halkın inançlarını kullananlar karışmışsa, Halkın bilmediği dininin temellerinde bu siyasi din tuccarlarının yaptıkları yine bu dinin temellerine göre AFFI OLMAYAN GUNAH ise, BEN aklı başında bir dinsiz olarak tabiki de adamlara dinlerinin gerçek yüzünü gosterip bu dine göre bu din tüccarlarının kafirden beter olduğunu göstermek ilk adımım olur!

Sen gibi SAHTEKAR yaşar nurici ateist mi olur yahu. Her isteyen istediği yerde gözünü kapatacaksa, mabadından yeni yeni anlamlar tütetecek ise, bu din ileri safhalarda daha da tehlikeli olur. TaBi sen gibi kendine ateist diyenlerde bu ileri görüşlülük ne gezer!

Kimin unurunda değil yahu! Uykundan uyan artık. Adamlar din ile kandırıldı, din ile kadırıldılar diye senin ülken hırsız diktatör tarafından yönelitiyor! 

Sosyal medya yorumlarında hiç mi okumuyorsun "benim dinim bu diiiil" diyenleri. Kadına şiddete - çocuk evliliklerine lanet edip te "benim dinimde bu yok" diyen milyonlar var bu ülkede. Bunlara dinlerinin asıl yüzünü göstermek yerine Şarlatanların "orada vardír bir hikmet, bizim dinimiz islam allah iyi allah güzel" diyen namelerini mi sayayım. Bumudur senin ateistliğin - zeka seviyen!

2 kere tekrar etmeme rağmen anlamadın! UZUN VADEDE tehlikeliler. Yukarıda anlattım da ANLAYANA...

insan MALSA ve kendi diNinden habersiz ise tabiki de laik müslüman olur. 

Senin gibi 2 adım sonrasını göremeyen yaşar nurici - edip yuksel ci ateistler sayesinde ülke şu an buralarda!

 

"Yeminle" derken? Senin sorunun belli oldu, Sen hala ılımlı ŞARLATANLARIN islamından kurtulamamışsın. 

Senin dediğin gibi islamın gerçek yüzü dökülde halkín önüne, bu saydıkların red edilirdi bu ülkede. Fakat senin gibi Şarlatan Müslüman destekçileri sayesinde yavaş yavaş halk sindiriliyor..

ÇÜNKÜ bu gibi Bir ülkeye 1 anda islamın gerçek yüzünü Onaylatamazsın. 

UZUN VADEDE BU ŞARLATAN DANSÖZ MÜSLÜMANLAR iŞiD gibilerden daha tehlikelidir. 

Dinin etkisinden kurtulamamış Ateistler...

Link to post
Sitelerde Paylaş
5 saat önce, Kuranınizinde yazdı:

İslamda kölelik yoktur herkes eşittir tüm insanlar aynıdır. Atatürk bu ülkenin kurucusudur Atatürk olmasa bizde olmazdık sende. Bu yüzden biz ona derin bir saygı duyuyoruz. 

Ben aleviyim biz ailecek Atatürkü çok seyiyoruz. Atatürkü allah göndermiş ve bu ülkeyi kurdumuştur. Atatürkün islamla da bir derdi olmamıştır. Bunuda böyle bilin. Kimse bizi ondan ayıramaz. Laiklik Cumhuriyet bunlar insam olmanın şartlarıdır o yüzden bunları benimseriz.

"islamsa kölelik yoktur, herkes eşittir, tüm insanlar aynıdır"

Bu teraneleri geçeceksin. Bu bahsettiğin eşitlik teraneleri ne kuranla, ne hadisler ile NEDE tarih ile uyuşmaz!

Sizin dininiz islam değil, farklı bir din uydurmuşsunuz ve bu yeni dini dillendirmeye korkur islam adı ile yeni dini yayma derdindesiniz. "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" modunda bunu yapıyorsunuz DA sizin bu yeni dininize islam demeniz yüzünden Bu sapık din laik cumhuriyette varlığını sürdürerek yayılabiliyor! Önünü göremeyen sevgi pıtırcığı moduna aldanan ateistleri keklersiniz de, az bi analitik zekaya sahip olan dinsiz sizin gibilerin yeni dine islam demesinin sonucu olarak bu sapık dinin yok olmasının çok daha uzun süreceğini öngörür!

Goz göre göre yalana bak "Islamda kölelik yok, eşitlik dinidir". Bazı Kendine ateist diyenler sırf Aynı siyasi çizgide yürüyorsunuz diye bu yalanlarinıza göz yumup, yummayanlara saldırsa da Ben Yalancıya yalancı-Şarlatana şarlatan demeyi tercih ederim. 

Laiklik ve cumhuriyet insan olmanin şartları ise de hele bana allahın kanunları ile mi Yoksa laiklik ile mi yönetilir ülke-toplum-halk?

 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 saat önce, Türk Ateist yazdı:

-Hem laik hem de Müslüman olunmaz, hem Müslüman hem de Atatürkçü olunmaz.

+Neden olunmuyormuş?

-Çünkü Kur'an öyle diyor.

Kafayı dinle yemişsiniz siz. 

Kendin bile ne dediğini bilmiyorsun ki.

Bana müslümanın tanımını yap sana?

Hee biri gelip "ben ateistim ama namazı 5 değil 3 vakit kılıyorum ve bence bu ülkeye şeriat gelmeli" der ise sen ne derdin ve NE DENMESINI BEKLERDIN?

4 saat önce, haci yazdı:

Hem laik hem Müslüman nasıl olunur?

Bunlar birbirleri ile çelişen ilkeler gibi duruyorlar. İslam'ın, bir yaşam tarzı olduğu için, laiklikle bağdaşmadığı görüşü savunulur. Buna nasıl itiraz edilir. Bu görüş nasıl çöpe atılır? Bu konuya ışık tutacağından emin olduğum iki nedene değineceğim.

1. İslam diğer dinlere sıcak bakmaz ama onları tolere eder ve Müslümanlar onlara inananlarla birlikte yaşarlar. IŞID ortalığı karıştırıncaya kadar Orta Doğu Hristiyanları dinlerini pratik edebiliyorlardı ve ciddi sorunlarla karşılaşmıyorlardı. Müslümanlar başka bir dini tolere edebiliyorlarsa, laiklik onlar için sanıldığından çok daha kolay kabul edilebilir bir ilkedir.

2. Eğer bir ülkede laiklik ve İslam'ın dışında, onları da kapsamına alan "demokrasi, insan hakları ve düşünce özgürlüğü gibi," çağdaş ilkeler varsa, laiklik ve İslam'ı  savunanlar birlikte yaşayabilirler ve laik Müslümanlık bir ütopiyi değil, bir gerçeği yansıtabilir. Bunun TC gibi bir örneği vardır. Laik Müslümanlık Atatürk ilkelerinin ilginç bir yan ürünüdür.

Tekrar ediyorum. Bu islam değil, islam adında yeni Bir dindir ve bunlar sayesinde islam ayakta kalabiliyor. Son dönemlerde islam diye ne kadar farklı dinler-inançlar çıktı siz de biliyorsunuz. 

Madde 1 de söylediğiniz "sıcak bakmaz, ama tolere eder" söyleminizde ciddimisiniz siz? islam dan kastının nedir sizin? Hangi islam bu. Muhammedin islamı mı? Arap ülkelerinin islami mı Yoksa Türklerin şarlatan ılımlı islam adını kullanan yeni din pazarlayanlar mı?

 

Bu ülkede laikliğin ve islamin bir arada yaşadığı dönemleri yakından izliyoruz! kanser gibi yayıldılar ve isgal ettiler. işlerine gelince laik oldular, islerine gelince demokratik. Fakat asıl amaçları Hiç değişmedi ve yeterli derecede kanserli hücre olunca neler olduğu ortada! fakar kanser ilk bulaştığı anda uzun vadede neler olacağı öngörülse idi hiç bulaşmayacaktı.

Sokakta ve sosyal medyada anket yapsanız bu akp hayranlarının çoğu çocuk istismarı - çok eşlilik - din allahín olana kadar öldürün vb durumlarını allahına dinine yakiştırmaz. Yani bu insanlara dinleri cicili bicili gösterildi diye Bu sapık kökenli dine inanıp inançlarını kullandırtarak ülkenin içine edilmesine destek oluyorlar. Bu cicili gösterme işini de yapanlar ortada!

Link to post
Sitelerde Paylaş
On 22.01.2017 at 01:59, impressivo yazdı:

Çok ağlamışsın ; iq - my Q :D - hakaret - zart-zurt. Iq senin gibilerde bulunmaz zaten de, çok belli ediyorsun,bunu geç. // Stilimi beğenmedi, sert geldi galiba biraz :) puahhahaaaa. 

Ulan siz, ne mal adamlarsınız ! Tam mhpli- ülkücü kafalılar !!!  Şaka mısınız olm siz ? Allaha inanmak tabiiki arapçılık, ne zannettin ? ne olacaktı,  GökTürkcülük mü olacaktı ? Hadi deist olsan, veya şamanist veya tengrici olsan, birşey demem , bendensin derim;  Ki ben de şamanizm tengricilikle ilgilenirim.Tabiiki, deizm tanrısını veya tengricilik'in tanrısının gerçek olmadığını da biliyorum, bu farklı bir konu. 

Senin gibi müslümlerden tiksiniyorum. Hem allahcı, hem de kalkmış Türklük'ten bahsediyor. Laik müslüman saçmalıkları. Müslümansan, islamı adam gibi savunacaksın. İşine gelmeyen şeyi, yok ben bunu beğenmedim, almıyayım, işine gelen şeyi de alıp böyle zırvalamayacaksın. Müslümansan, şeriatı savunacaksın, laik olmayacaksın, Atatürk hakkında hiç konuşmayacaksın, konuşacaksan da Atatürk düşmanı olman gerekir. Ulan, biraz tutarlı olun be. Zaten genetiği geçtim, kültür olarak Türk kültürüne falan sahip değilsin, her yerin arabın pisliğine batmış durumda. 

İslam arap emperyalizmidir, bir alıntı olarak burada belirteyim, büyük ihtimalle kabul de etmeyeceksin, çünkü nato mermer-nato kafa olduğun belli. 

Kuran da açıkça her Millete sadece kendi dilini konuşan kendi milletinden olan bir peygamber atarım yazar. Bir başka şeklide, hiç bir Millete o kavmin kendi dilinde olmayan bir Kitap ve  Peygamber göndermem der. Bu durumda Kurana göre; Türklere, Türkçe bir kitap ve Türkçe konuşan Türk bir peygamber atanması zorunludur.Aşağıdaki saçmalıklar, senin gibi arabcı ahmak g-kıllarına gelsin.

 

İBRAHİM-4.Her Millete sadece o milletin kendi diliyle seslenir. O kavimden olan birini peygamber yollarız
YUNUS-47“Her ümmetin bir Peygamberi vardır. Peygamberleri kendilerine gelince, adaletle hükmedilir,

NAHL-36.Yemin ederim ki: biz her Millete "Allah’a kulluk edin" diyen peygamber göndermişizdir.

NAHL: 63 - Allah'a yemin olsun ki, biz senden önce bir çok milletlere peygamberler gönderdik

SEBE-44.Onlara okuyup inceleyecekleri kitaplar vermedik. senden önce hiçbir peygamber de göndermedik.

FATIR-24“kâfirler uyaran bir elçi olarak gönderdik. Zaten uyaran bir peygamber olmayan hiçbir millet yoktur”

FURKAN-51. Şayet dileseydik, elbet her kabileye  bir peygamber gönderirdik.

Tam bir cehalet sandığı açıldıkça bütün cehaleti ortaya dökülmüş, inancı olmamasına şaşmamalı. ben senden tiksinmiyorum sadece acıyorum, ne kadar zavallısın. Bir devlet laik olabilir ama insanlar laik olmak zorunda değildir. insanlar dine inanır ve devletin laikliği herhangi bir şeye inanan veya inanmayanların dini özgürlüklerini korumakla yükümlüdür. laik devlet ateist devlet demek değildir, bunu bile algılayamayacak kadar cahillik ve zavallılık içindesin. ey zavallı cehalet, ateist bir Türk kavmi göstersene , 1071 yılında bu toprakları bize vatan kılan Alpaslan han müslümandır, sen kimsinki zavallı cehalet sen Türk adını ağzınla, herhangi bir yere yazmayla, fındık kadar bile olmayan beyninden bile geçirme, Türk adını her andığında kirletiyorsun bre zavallı.aslında senin ateist olmana sevindim, senin karakterinde birini gören ateistler doğru yola girecekleri için seviniyorum.

O kadar cahil ve zavallı ki kendinin verdiği ayet örneklerinde Yaratanın her milleti islama çağırdığını ispatlamış oluyor. Yaratan böyle şaşırtır cehaleti , zavallı karakterindeki çirkinlikleri herkes görüyor. 

 

tarihinde sokullu tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş
14 saat önce, NoOneCares yazdı:

Vurdu GOL oldu!

Ekleme yapayım= Kıvrak Ilımlı müslümanlar uzun vadede işid müslümanlarından daha zararlıdır...

aslında ışıd ile benzeşen sizin gibiler, ışıd islamı kullanıp cahiliyet taşıyor, sizin gibiler ateistliğe tutunmuş cahiliyeti taşıyorsunuz, sanıyorsunuzki biz ışıddan farklıyız , nasıl olur diyeceksiniz, inanan ışıdlı olmuş, inanamayan sizin gibi ateist olmuşi aynı karakter, aynı cahiliyet.

Link to post
Sitelerde Paylaş
17 hours ago, NoOneCares said:

Ekleme yapayım= Kıvrak Ilımlı müslümanlar uzun vadede işid müslümanlarından daha zararlıdır...

Aynen. Diğer tüm söylediklerine de imza atıyorum. Buradaki yorumlara baktıkça hayretler içindeyim. Bazı ateistler de, müslüman hakları savunucusu pozisyonunda. Bunların kafasına çivi çakmak gerekiyor, yoksa bu Meczuplar ,

Debriyaja basmadan  traktör vitesini değiştirmeye çalışan traktörler gibi ses çıkarmaya başladılar. Bir şey ne ise odur. Bıktım bu süslemeci püslemeci  , cilalamacı  , din tüccarından da, tatlı su müslümanından da,reformistinden de, çakma ate'sinden de. Birşey ne ise, odur.

Link to post
Sitelerde Paylaş
3 hours ago, sokullu said:

Tam bir cehalet sandığı açıldıkça bütün cehaleti ortaya dökülmüş, inancı olmamasına şaşmamalı. ben senden tiksinmiyorum sadece acıyorum, ne kadar zavallısın. Bir devlet laik olabilir ama insanlar laik olmak zorunda değildir. insanlar dine inanır ve devletin laikliği herhangi bir şeye inanan veya inanmayanların dini özgürlüklerini korumakla yükümlüdür. laik devlet ateist devlet demek değildir, bunu bile algılayamayacak kadar cahillik ve zavallılık içindesin. ey zavallı cehalet, ateist bir Türk kavmi göstersene , 1071 yılında bu toprakları bize vatan kılan Alpaslan han müslümandır, sen kimsinki zavallı cehalet sen Türk adını ağzınla, herhangi bir yere yazmayla, fındık kadar bile olmayan beyninden bile geçirme, Türk adını her andığında kirletiyorsun bre zavallı.aslında senin ateist olmana sevindim, senin karakterinde birini gören ateistler doğru yola girecekleri için seviniyorum.

O kadar cahil ve zavallı ki kendinin verdiği ayet örneklerinde Yaratanın her milleti islama çağırdığını ispatlamış oluyor. Yaratan böyle şaşırtır cehaleti , zavallı karakterindeki çirkinlikleri herkes görüyor. 

 

Sen neyin dindarsın  ? Ben en başta ne dedim ?  Tutarlı olacaksın.  Bak tekrar ediyorum, bu sözü anlamayanlara. Tutarlı olacaksın, ya da olmaya çalışacaksın. Çelişkili söylemlerde bulunursan, saçmalarsan, tokatı yersin. 

İslam denen din, siyasal çıkışlı , terör ve pedofili dinidir. İnsanlara düşman değiliz ;  Şahsen tüm dinlere, en başta islama ve saçma sapan fikirlere düşmanlığım vardır. İslamı süsleyip püsleyen dingiller ; 1400 yıldır tecavüze uğrayan küçük kız çocuklarının, islamın sebep olduğu milyonlarca insanın ölümünün, yok edilen hayatların vs... hepsinin  hesabını bi versin, ondan sonra laga lugasına devam edebilirler. Ben islamın ne bok olduğunu biliyorum. Senin gibi ahmak g-kıllarına ne söylesek boş, çünkü senin gibi beyinsizlerden bayaa bi çok türkiyede. 10 bin  kişiden bir kişi bile bu islam denen pisliğin farkına varsa ve kurtulsa,o zaman mutlu oluyorum. Yoksa ne boka taparsan tap ulan, bana ne ? 

Allah dediğin,  arabın El-ilah putundan başka ne ki ulan ? Kime ne pazarlamaya çalışıyorsun, tereciye tere mi satıyorsun ? 

Bok yığını gibi çoksunuz.  Adama bak, kalkmış hem islamı, arap emperyalizmini savunuyor, allahcılık yapıyor, sonra kalkmış bir de türkçülükten bahsediyor. Bak burada çelişki var, anladın mı ? yok anlamadın. Bunun sebepleriyle açıklayabiliriz, hem de tüm delilleriyle, gerçi açıklasak da , bazıları sizin gibi boş konuşanlara çanak tutmuşlar. Dediğim gibi, debriyajsız vites değiştirilen traktör gibi sesin çıkıyor, ben o sesi çok iyi keserim.  

O kadar salak bir insansın ki, insan derken lafın gelişi ; o yazdığım ayetlere verdiğin cevap ne olmuş  """yaradanın her milleti ,islama çağırdığını ispatlamış oluyor""".  

Şaka mısın lan sen ? Osuruktan müslümansın sen. Hadisleri kabul etmezsin, çünkü işine gelmez, hadislerden çok fena sana geçireceklerini bilirsin ;  sadece kuran dersin, kurandaki saçmalıklara da süsleme püsleme cilalama yaparsın, başka bi numara da yok, çünkü sen de bibok yok. Sıfır zeka ! 

1400 yıl önce yaşamış (yaşayıp yaşamadığı da belli değil) ve mağarada tanrıyla konuştuğunu iddia eden bir pedofile sırf inanmadın diye sonsuza kadar yanacağını zanneden senin gibi bir meczupLA,  İSLAm denen kepazeliği tartışmıyorum. islamcı-allahcı-müslüm-pedofil-terörist-  ,kendini bunlardan hangisiyle adlandırıyorsan, bu kavramlarla,  Atatürkçülük olmuyor diyorum, tutarsızlık, çok büyük çelişki diyorum, ispatlarıyla kanıtlarıyla ortada diyorum. Umarım anlarsın, birazcık kafa varsa, bir gün başka bir nikle kayıt olup, ateistik yorumlar yaparsın, ayrıca benden yediğin darbenin intikamını da çaktırmadan belki o gün geldiğinde alabilirsin. :lol: puahahhahhaha, ulan ne gerzek herifsin sen. 

Link to post
Sitelerde Paylaş

Türkiye islamcılara verilen destek sayesinde bu hale geldi.

Örnekleyelim..

1-"İslamcılarda siyaset yapsın,iktidar olabilsinler".Bu fikri başta,solcu,ateist birçok çakma aydın destekledi.,islamcıların takiyyede ne kadar  üstün olduklarını unuttular ve şu an devlette herhangi bir cemaat tezgahından geçmemiş bir insanın iş bulabilmesi imkansız.Ümmet devleti olduk.Eğitim dinselleştirildi.Devletle iş yapabilmek için koyu bir müslüman olman gerekiyor.

Bakın bu adamlar ılımlı islamcıyız diye geldiler,sonra doğal süreçte radikalleştiler veya ilk başta da radikaldiler ama kendilerini gizlediler.Müslümanlıkta bu iki süreçten başkası geçerli değildir.

2-"Türbanlılarda okuyabilsinler",ne kadar humanistik değilmi?Hemen çakma ateistler bu konuya atlarlar..Gelinen nokta ne?Kızlar artık türbansız okula gidemiyorlar,ya öğretmen,öğretim üyesi her neyse, baskısından dolayı sınıf geçemiyorlar ya da kötü ve ahlaksız imajı yiyeceklerinden korkuyorlar,Türbanlılarda eğitim görsün noktasından gelinen nokta bu..

3- "İnsanlar dinini öğrenebilsin",ne kadar hoş değil mi?Çakma ateistler hemen destek atarlar.Bugün işide katılan gençlerin çoğu dinini iyi öğrenmiş kişilerdir.Din öğretilsin diye açılan kurumların hepsinde beyin yıkama yapılır,100 kişiden 99'u bu beyin yıkamadan kendini kurtaramaz.

Özet olarak din doğmatik bir kavramdır,özgür bir bireyin doğmalarla işi olmaz,doğmalara gösterdiğiniz her taviz dönüp dolaşır sizin özgürlüğünüze bir darbe vurur.Bunun hesabını iyi yapacaksınız!

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, sokullu said:

Atatürk laikliğini ateistlik olarak görenler,

Atatürk laikliğini , ateistlik olarak görmek mi ?  puhahhahhahha, yav şunu okuyunca gülmekten ölecektim. Ya senin gibi dümbükler,anlayış kıtlığı olanlar olduğu sürece moral buluyorum. 

Gel vatandaş gel,  eğlence geldi. :) ;  Atatürk laikliğini , ateistlik olarak görmek, ne demek lan ? Tuvaletteyken mi yazdın bunu ? 45^lik magnum ister misin, kafana sıkmak için ? Bak bu magnum çok güzel silah, mesela yakın mesafeden bir domuza ateş et, üç metre falan fırlatıyor. :) 

tamam tamam yav, Almanya'da yaşayan, hem yahudisin hem de Nazi partisine oy veriyorsun. 

9 hours ago, Üçüncü Görüş said:

Ben Türk Ateist'in ne dediğini anlıyorum. Doğru söylüyor. Bırakın Kuran'ı referans almayı. 1400 sene önce cahil çöl yağmacılarının yazdığı bir cep ajandası sadece.

Senin hiçbirşey anladığın yok.  

9 hours ago, Türk Ateist said:

Kur'an'cı ateist sen ve senin gibi düşünenler işte.

Şimdi senle kavga edicez. Hadi bakalım.

Kurancı ateist sensin, zaten itiraf etmişsin. Kendi  saçma fikirlerini, ütopik zırvalarını, müslümik savunmalarını , kısacası desteksiz salladığın ve süsleme cilalama yaptığın palavraları burada insanlara dayatmaya kalkma. Sen sadece fikrini söylemeyip, illa bu böyle diye dayatmaya çalışıyorsun. Herkes yanlış bi sen doğrusun sanki. Kafana vurduğumuz zaman da, başlıyorsun ağlamaya. Aman da, reformist müslümanlar çok tatlıymışlar, 

yaşar nurici kafası tarzında, aman da biz müslümlerle birlikte yaşıyoruz, hem müslüman ,hem islamcı olunur da Atatğrkçü de olunurmuş. 

Olunmaaazzz. Birşey ne ise o dur. Bunu sen de biliyorsun. Doğru bu şekilde, hem müslüman hem Atatürkçü olunmaz, dedik mi ? Dedik. Doğru mu ? doğru. Bunu kanıtlarıyla da sunarız. Ha biz burada, kişinin sanki kafasına silah mı dayıyoruz ? Bu çelişkiyi saçmalığı söylüyoruz, gerekirse sertçe. Anlamazlarsa, çarpa çarpa. Yoksa, kişi hem müslüman hem atatürkçü olur, nazici yahudi olur , bana ne ? Bir fikir saçma ise ,o saçmadır. Yok öyle, alttan gir, üstten gir, eveleme geveleme taktikleriyle süslemek ! 

10 hours ago, Kuranınizinde said:

ATATÜRKÜ kimse silemez! Sen müslümansın Atatürkü sevemezsin diyenler HADİ ORADAN. Atatürkü kendimden daha çok severken sizin lafınızla ondan vazgeçemem.

Sen ne zırvalıyorsun yahu ? Çocuk gibi zırlamışsın. :) puahahhha. ya bunlar beni gülmekten öldürecekler. 

Kuranın izindeymiş.  Tamam, git kuranın izinde ol.  Ata'nın izinde olmak , kuranın izinde olmaya terstir. Bunu da bilmeni istiyorum. Yok, islamda kölelik yoktur gibi zırvalamaya devam edersen, ağzının payını alırsın. Bir de kendi kendine söylemlerle bulunmuş, sloganvari.  Atatürkü kimse silemezmiş. Atatürk'ü elbette kimse silemez, sen daha Atatürk'ü anlamamışsın, gerzek moruk !!!! Kuranın izinde sürüm sürüm, sürün. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
9 saat önce, NoOneCares yazdı:

Boş konuşuyorsun BOŞ. 

Politikaya ALLAH emri deyip halkın inançlarını kullananlar karışmışsa, Halkın bilmediği dininin temellerinde bu siyasi din tuccarlarının yaptıkları yine bu dinin temellerine göre AFFI OLMAYAN GUNAH ise, BEN aklı başında bir dinsiz olarak tabiki de adamlara dinlerinin gerçek yüzünü gosterip bu dine göre bu din tüccarlarının kafirden beter olduğunu göstermek ilk adımım olur!

Sen gibi SAHTEKAR yaşar nurici ateist mi olur yahu. Her isteyen istediği yerde gözünü kapatacaksa, mabadından yeni yeni anlamlar tütetecek ise, bu din ileri safhalarda daha da tehlikeli olur. TaBi sen gibi kendine ateist diyenlerde bu ileri görüşlülük ne gezer!

Kimin unurunda değil yahu! Uykundan uyan artık. Adamlar din ile kandırıldı, din ile kadırıldılar diye senin ülken hırsız diktatör tarafından yönelitiyor! 

Sosyal medya yorumlarında hiç mi okumuyorsun "benim dinim bu diiiil" diyenleri. Kadına şiddete - çocuk evliliklerine lanet edip te "benim dinimde bu yok" diyen milyonlar var bu ülkede. Bunlara dinlerinin asıl yüzünü göstermek yerine Şarlatanların "orada vardír bir hikmet, bizim dinimiz islam allah iyi allah güzel" diyen namelerini mi sayayım. Bumudur senin ateistliğin - zeka seviyen!

2 kere tekrar etmeme rağmen anlamadın! UZUN VADEDE tehlikeliler. Yukarıda anlattım da ANLAYANA...

insan MALSA ve kendi diNinden habersiz ise tabiki de laik müslüman olur. 

Senin gibi 2 adım sonrasını göremeyen yaşar nurici - edip yuksel ci ateistler sayesinde ülke şu an buralarda!

 

"Yeminle" derken? Senin sorunun belli oldu, Sen hala ılımlı ŞARLATANLARIN islamından kurtulamamışsın. 

Senin dediğin gibi islamın gerçek yüzü dökülde halkín önüne, bu saydıkların red edilirdi bu ülkede. Fakat senin gibi Şarlatan Müslüman destekçileri sayesinde yavaş yavaş halk sindiriliyor..

ÇÜNKÜ bu gibi Bir ülkeye 1 anda islamın gerçek yüzünü Onaylatamazsın. 

UZUN VADEDE BU ŞARLATAN DANSÖZ MÜSLÜMANLAR iŞiD gibilerden daha tehlikelidir. 

Dinin etkisinden kurtulamamış Ateistler...

Sahtekar sensin, doğru düzgün konuş. Ben sana din anlatma, din tartışma, dinin gerçekte ne olduğunu kimseye söyleme mi diyorum? Bu forum onun için var zaten ve ben de yıllarca yazdım. 

"Yeminle" dedim diye, Yaşar Nuri gibi reformistleri yobazlardan daha faydalı buldum diye gizli Müslüman oldum, dinin etkisinden kurtulamamış ateist oldum he mi?

Heyyytt! Süper ötesi ateiste bak sen. Koydu bana teşhisi. Bi de benim gibi Yaşar Nuri'ci, Edip Yüksel'ci ateistler (ama baka ille de ateistler) yüzünden ülke bu haldeymiş. Analize bak analize. Bu kafalarla insanlara ateizm anlatıyorsun demek sen.

Burada konu din değil. Bak başlığa?  Ateist Müslüman farketmez, herkes gelip politik konularda istediği gibi yazar, fikrini belirtir, tartışır. Kişi Müslüman diye milliyetçi olamaz, laik olamaz, Atatürkçü olamaz gibi akıllara zarar düşüncelerinizle gelip kimseyi susturamaz, "Yobaz olmak zorundasın" diye baskı yapamazsınız. Hele de bunu Kur'an'ı referans alarak yaparsanız alırsınız yanıtınızı. 

Hiç bana öyle din iman, amanın da dinin etkisinden kurtulamamış ateist sadırılarıyla gelme, zerre kadar etkilenmem. Kur'ancı ateist seni... 

Link to post
Sitelerde Paylaş
2 saat önce, impressivo yazdı:

Şimdi senle kavga edicez. Hadi bakalım.

Kurancı ateist sensin, zaten itiraf etmişsin. Kendi  saçma fikirlerini, ütopik zırvalarını, müslümik savunmalarını , kısacası desteksiz salladığın ve süsleme cilalama yaptığın palavraları burada insanlara dayatmaya kalkma. Sen sadece fikrini söylemeyip, illa bu böyle diye dayatmaya çalışıyorsun. Herkes yanlış bi sen doğrusun sanki. Kafana vurduğumuz zaman da, başlıyorsun ağlamaya. Aman da, reformist müslümanlar çok tatlıymışlar, 

yaşar nurici kafası tarzında, aman da biz müslümlerle birlikte yaşıyoruz, hem müslüman ,hem islamcı olunur da Atatğrkçü de olunurmuş. 

Olunmaaazzz. Birşey ne ise o dur. Bunu sen de biliyorsun. Doğru bu şekilde, hem müslüman hem Atatürkçü olunmaz, dedik mi ? Dedik. Doğru mu ? doğru. Bunu kanıtlarıyla da sunarız. Ha biz burada, kişinin sanki kafasına silah mı dayıyoruz ? Bu çelişkiyi saçmalığı söylüyoruz, gerekirse sertçe. Anlamazlarsa, çarpa çarpa. Yoksa, kişi hem müslüman hem atatürkçü olur, nazici yahudi olur , bana ne ? Bir fikir saçma ise ,o saçmadır. Yok öyle, alttan gir, üstten gir, eveleme geveleme taktikleriyle süslemek ! 

 

Bir kere senin herhangi bir konuda eni konu tartışabilecek donanımın da yok dilin de. Üslubun çok çirkin öncelikle. Ağzından hakaret küfür düşmüyor, saçma sapan saldırıyor ve bıktırıyorsun. Girdiğin başlığı mahvediyorsun öncelikle, burada da sokullu Türklük ve Türkçülükle ilgili son derece doğru düzgün yazarken pat diye başlığa damlayan ve adam sadece Müslüman olduğu için hakaretlere boğarak Müslümanlık öğreten sensin. Bak o güzel mesajından minik bir alıntı:

 

Alıntı

Sen de arab ırkçısısın , ne olacak ? allahcı değil misin ? sığıra bak. hem allahcı, hem de  Türklükten bahsediyor.  Ya bi sktrn gidin . Sen turkish'sin , turkic değilsin. Bunu o kafana iyi sok.  

Arabın allah putuna tapıyor, kalkmış Türk mürk bişeyler diyor. Ne Türkü ulan ? Genetiği geçtim,  kültür olarak türk kültürün bile yok. Her yer arab , k.mun ülkesinde.  selamun aleyküm - aleyküm selam- maşallah, bismillah :; başka bi bok yok. Hadi çık dışarı da, arkadaşlarına "selamun aleyküm" de, sonra da  kabeye karşı bi domal ! Domalmaktan başka ne biliyorsun ki ? 

Evvela bu terbiye eksikliğidir, saygısızlıktır. İkincisi had bilmemek, baskı kurmaktır.

Kafanızda, Kur'an gibi saçma salak bir kitabı dayanak yaparak uydurduğunuz "Hem Müslüman hem laik/Atatürkçü olunmaz" inancıyla gelip gelip insanlara sarıyor ve çirkince baskı yapıyorsunuz. Hem laik hem Müslüman/Atatürkçü olunur zaten de, esas konu bu bile değil. 

Bana, insanın hem laik hem Müslüman olamayacağını neye dayanarak kanıtlayacaksın? Kur'an'a.

Bana ne be Kur'an'dan? Bana ne? Burada din mi tartışılıyor ki ben kalkıp Kur'an'a bakayım da onu dayanak yapayım? Kalkmış da bana Kur'an, din öğretecekler... Siz giderken ben geliyordum. 

Ben kimseye düşüncelerimi dayatmıyorum; kendi dayanaksız düşünceleriyle, çöl kurallarını referans alarak insanları susturan, gerçeklerden tamamen kopuk, Kur'an'ın nefret dilini kendi dili haine getiren sen ve senin gibilerin faşizan baskısını dile getiriyorum.

Yok öyle bi dünya. Burası ateistlerin forumu diye kendi korunaklı, dokunulmaz alanı haline getirip de millete saldırmak hakkı yok kimsenin. Kur'an'sız yaşayamıyor ve Müsülüman görmeden motive olamıyorsanız din forumundan çıkmayın kardeşim. Millete de bulaşmayın, rahat bırakın.

tarihinde Türk Ateist tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Atatürk, despot bir yaşam tarzı sunan ve dayatan katı İslam'ı, laiklikle disipline etmiş, pratiğe de bir güzel geçirmiştir... Türkiye'deki İslam'ın Orta doğudaki İslamdan farklı algılanıyor olmasını ve yaşanmasını başka nasıl açıklayabilirsiniz ki; demek ki hem laik hem müslüman bir güzel olunuyormuş ve olunmalıymış da!

Atatürk, Türkiye'nin ve bulunduğu coğrafyanın gerçeklerinin farkında zeki bir lider olarak İslam'ı ve daha da önemlisi müslümanı direkt hedef olarak karşısına hiçbir zaman almamıştır. O, her zamanki gibi dehasını kullanarak, İslam'ın üzerinde birtakım ahlaki ve insani erdemleri -bilimsel düşünce, adalet, laiklik vb.- ön plana çıkarmış, böylece İslam'ın modern toplum hayatının önündeki pürüzlerini törpülemek konusunda son derece başarılı olmuştur. 

Ne acıdır ki ''hem laik hem İslam olmak'' aslında bir müslüman sorunsalı ya da paradoksuyken gelmiş bize dert olmuş. Müslümanlara çakallık öğretmeye kalkmak da neyin nesi? Yahu bırakın da bir rahat nefes alalım. Modern hayata öyle ya da böyle dahil olmuş insanları ötekileştirerek bindiğiniz dalı kesiyorsunuz haberiniz yok... 

Link to post
Sitelerde Paylaş
4 hours ago, impressivo said:

Sen ne zırvalıyorsun yahu ? Çocuk gibi zırlamışsın. :) puahahhha. ya bunlar beni gülmekten öldürecekler. 

Kuranın izindeymiş.  Tamam, git kuranın izinde ol.  Ata'nın izinde olmak , kuranın izinde olmaya terstir. Bunu da bilmeni istiyorum. Yok, islamda kölelik yoktur gibi zırvalamaya devam edersen, ağzının payını alırsın. Bir de kendi kendine söylemlerle bulunmuş, sloganvari.  Atatürkü kimse silemezmiş. Atatürk'ü elbette kimse silemez, sen daha Atatürk'ü anlamamışsın, gerzek moruk !!!! Kuranın izinde sürüm sürüm, sürün. 

Önce terbiyeli olmaya davet ediyorum. İnsanar birbirini sevmeli saymalı insanı düşüncesinden dolayı aşağılayamazsın. 

Ben Atatürk konusunda çok hassas bir insanım. İslamla Atatürkün bir derdi yoktur. Atatürk herşeyi modern bir ülke olmamız için yaptı. Atatürk ülkesini çok sevdi Atatürk dine inanmasada bu beni bağlamaz. Atatürkü biz canımızdan çok severiz. Biz ne müslümanlar gördük ülkesini soyan. AMA ATATÜRK HEP ÜLKESİ İÇİN ÇALIŞMIŞTIR.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.


Kitap

Yazar Ateistforum'un kurucularındandır. Kitabı edinme seçenekleri için: Kitabı edinme seçenekleri

Ateizmi Anlamak
Aydın Türk
Propaganda Yayınları; / Araştırma
ISBN: 978-0-9879366-7-7


×
×
  • Yeni Oluştur...