Jump to content

Başkanlık Erdoğanin sonu yakın olduğu için mi geliyor ?


Recommended Posts

Merhaba

Son 1 - 2 sene içinde Ekonomi hızlı bir şekilde çöküş yolu girdi. Yani hiçbir zaman sağlam temeli yoktu ama gümbür gümbür gitmeye başladı. 

Neyse, Erdoğan'a bu konuda daha kesin bilgiler ulaşıyor. 

Egodan yakın zamanda çöken Ekonomi ve gelen perişanlik ile halkın ondan döneceğini düşündüğü için mi bu Başkanlık yoluna girdi?

Link to post
Sitelerde Paylaş

Başkanlık Tayyibin aklında bir iki senedir yoktu ki. Çözüm sürecinde bahsetmişti bundan. Eyalet sistemş felan var demişti Osmanlıda. Bizde onu getirebiliriz dedi. Sonra fikir değişti üniter sisteme sahip başkanlık rejimleri de var dedi hitler almanyasını örnek göstererek. Tayyibin aklında mutlaka daha değişik şeyler vardır ama bence Tayyip kendini sağlama almak için böyle yapıyor. İlk kürtlere el uzattı oy devşirdi. Şimdide milliyetçilerden oy almaya çalışıyor. Tek amacı tahtında kalmak. İktidardan düştüğü an büyük ihtimal kaçar. Somaliye yada Madagaskara felan. 

İktidarda kalmak için herşeyi yapıcaktır Tayyip. Uluslararası alanda da ülkeyi büyük bir belaya sokuyor. Hem ekonomik hem sosyal anlamda gittikçe kötüye gidiyor. İç savaş çıksın diyen bir insandan söz ediyoruz. Bir ülkenin başında ki isim bu ifadeyi kullanmışsa o ülkede iç savaş çıkar! Çıkmaz fekan diyenler kendini kandırmasın. Gittiğimiz yer orası. Ama şunu söyleyeyim Tayyip eğer iktidarda kalmak istiyorsa başkanlık onun derdine çare olmayacaktır. Kabadayılıkla zorla baskıyla faşizmle bir yere varamaz Tayyip. 

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...