Jump to content

Özümüze dönelim de.Özde bizim olan nedir?


Recommended Posts

-Mutluluk veren,yaşama anlam katan,bağımlılık yapan,uyuşturan din arabın.
-Adlar arabın.Çocuklara en çok verilen adlara bakıyoruz, arapça.
-Yüzyıllar boyunca kullanılan abece, arap abecesi.
-Değer verilen, kutsal görülen ne kadar kavram, olgu varsa arapların.Aişe, Fatıma, Ömer, Ebubekir, Ali, Osman aranın, peygamber olarak görülen Muhammed arabın.
-Savaşlar, acılar, mutluluklar, sevinçler,savaşlar,utkular,gözyaşları arabın.Geçmişte yaşamış arapların yaşam öyküleri,savaşları anlatılıyor, dinleniyor, onlar için gözyaşı dökülüyor.
-Kara çarşaf, cübbe, sarık arabın.
-Kabe, hacerül esved, taştan şeytanlar, safa, merve tepeleri, hira mağarası, nur dağı gibi kutsal görünen nesneler arabın.
-Kutsal kent, kentlerin anası mekke. mekke arabistanda.
-Kuran arapça.Kuran arabın.Arapça arabın.
Kültür arabın, değerler arabın, kutsallar arabın, geçmiş arabın,bağımlılık yapan kutsal afyon arabın.
Türk ulusu yüzyıllar boyunca,kutsal arap yayılmacılığının,arap sömürgeciliğinin etkisinde kaldı.Arabın kültürel değerlerini,benimsemiş,özümsedi.Uyuşturan,bağımlılık yapan,mutluluk,huzur veren din arabın olunca da,bütün herşeyin arabın oluyor,kaçınılmaz olarak.
İşte bu kesim özüne dönüp,araplaşmak istiyor.Arabın bağımlılık yapan,uyuşturan dini yarım kalan işini tamamlamak için bunları araplaşmaya çağırıyor.Uyuşturan kutsallığın etkisinde kalan onlar da,bu çağrıya kulak veriyorlar.

Ama diyoruz ya hani.Arabın dini çıktığı yer gibi,çorak ve kurak,beyinleri  çölleştiriyor diye.Arabın uyuşturan dininin çağrısına kulak verip,araplaşırsan,gerilersin,araplaşırsan ilerleyemezsin,arabın gerici dininin ele geçirdiği topraklarda bilimsel gelişme olmaz,teknolojik gelişme olmaz,sanat olmaz.Arabın yasakçı dini günaha giden yolu kapatayım derken,çorak,kurak,verimsiz,yetenek,yaratıcılık öldürücü bir düzen kurar.

Şu da bir gerçek ki,özlerinde Türklükle bağlantılı hiçbir şey olmayan,sürekli araplaşmaya doğru meyleden,arabın beyin çölleştiren,gerici,geriletici dinine bağımlı sözde Türk,özde Araplar için kaçınılmaz son,bu topraklardan silinmek,yok olmak olacaktır.Bu düşünce yapısının ve düşünce yapısına sahip  olan insanların,günümüz dünyasında,hele ki Türkiyenin yer aldığı konumda,yaşamını sürdürebilmesi olanaksızdır.Bu düşünce yapısı,bu toprakları da hak etmemektedir.Atatürk gibi  biri gelmiş zamanında,bunları adam etmeye çalışmış,yaşamını,özünü bunları adam etmek için tüketmiş,ama bunların adam olacağı yok.Bunlar tam anlamıyla umutsuz bir vaka.

tarihinde Buzul tarafından düzenlendi
Link to post
Sitelerde Paylaş

Bu din arap dini.arabın kültürüyle,değerleriyle biçimlendirilmiş bir din.Çıktığı yer gibi kurak ve çorak.Bu dini benimseyince,kaçınılmaz olarak arapların kültürü,değerleri de senin oluyor.Türklerde yüzyıllardan beri arabın,araplaştıran ve beyin çölleştiren gerici,geriletici dininin etkisi altında.Gerçi bunlara artık Türk denir mi tartışılır,bunlar sözde Türk,özde arap ne yazık ki.

Link to post
Sitelerde Paylaş
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...